Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2011-02-23 11:18:07
(#751) Amit én láttam utoljára, még kapcsolódik is az eddig beszélt témához, merthogy szintén Ghibli. Ez pedig a Karigurashi no Arrietty volt. Igaz, hogy felirat nélkül és franciául, de azóta szerelmese vagyok. (és napok óta folyamatban van az egyik kedvencem nézése, mindennap nézek egy kicsit belőle. Ez az Only Yesterday.) :3
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-02-23 00:10:30
(#750) Az anime változatban még jobban tetszik a dal mint az eredeti. Macskák Királyságát sajnos egy másik kiadó forgalmazta, és évek óta nem lehet már kapni. Jó minőségben láttam, de nekem sem volt az eredeti kiadványhoz szerencsém, még anno sem
Könyvek Hercege természetesen kapható.
Könyvek Hercege természetesen kapható.
Megvásárolható bármejik Auchanba 990Ft-ért. És a többi Ghibli is
KOMOLY??????????ÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁDEJÓÓÓÓÓÓÓ KÖSZIIIIIIIIII!
meh....
[Link] Csak neked csak most!;)Én azóta megtanultam furulyán és zongorán játszani (utóbbin még a boci bocit tudom...)
Azt a részt amúgy én is nagyon szerettem...
De a vége jobb.;)
Sajna én a Macskák királyságát nagyon rossz minőségben szereztem csak meg ezért kevéssé volt élvezhető...(Értsd:Recsegett a hang,kockásodott a kép) Mindenképp meg akarom majd venni normál minőségben,de eddig sehol nem találtam...
Aki látta a Könyvek hercegét annak kötelező megnéznie!
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
[Link] Csak neked csak most!;)Én azóta megtanultam furulyán és zongorán játszani (utóbbin még a boci bocit tudom...)
Azt a részt amúgy én is nagyon szerettem...
De a vége jobb.;)
Sajna én a Macskák királyságát nagyon rossz minőségben szereztem csak meg ezért kevéssé volt élvezhető...(Értsd:Recsegett a hang,kockásodott a kép) Mindenképp meg akarom majd venni normál minőségben,de eddig sehol nem találtam...
Aki látta a Könyvek hercegét annak kötelező megnéznie!
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-22 23:17:24
Az nagyon megható és megérintő. Aki teheti tinikora végeztével nézze meg. Zokogni fog
A legkedvesebb jelenetem amikor elkezd hegedülni a srác a lány pedig énekel és jönnek a felnőttek becsatlakozni, és az a dal...
Utána ajánlott egy Macskák Királyságával bővíteni az ismeretek, hogy megtudd ki is az a Báró.
A legkedvesebb jelenetem amikor elkezd hegedülni a srác a lány pedig énekel és jönnek a felnőttek becsatlakozni, és az a dal...
Utána ajánlott egy Macskák Királyságával bővíteni az ismeretek, hogy megtudd ki is az a Báró.
Kedvenc! Az eredetit én is szeretem nővérem meg inkább a fejét veri a falban mikor nézem...Én is csak ajánlani tudom.(Álmodozóknak külön ;P)
meh....
beküldve: 2011-02-22 22:52:03
(#744) Legutóbb a Ghibli sorozat közül a A könyvek hercegét néztem meg. Nagyon bejön az eredeti hang. Aki szereti a vicces és romantikus animékat annak be fog jönni.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2011-02-22 17:07:21
(#743) Mangákkal sajnos nem szoktam összevetni, keveset mangázom. A karakterek tetszenek amúgy, csak annyi claymore van, hogy nem tudom őket megkülönböztetni
Fanservice-t én se szeretem. Az ilyeneket bírom, mélyenszántó gondolatok tekintetébe. Gunslinger Girl, Gungrave, Berserk, Evangelion.
Fanservice-t én se szeretem. Az ilyeneket bírom, mélyenszántó gondolatok tekintetébe. Gunslinger Girl, Gungrave, Berserk, Evangelion.
Szerk: waterhorse 2011-02-22 17:09:58
beküldve: 2011-02-22 16:15:55
(#742) Szerintem mindenképp érdemes végignézni. Bár nem teljesen mangahű az anime ,de így is van benne valami ami sokakat megfog. És egészen jó karakterek vannak benne =D
És nekem az ilyen anime még mindig jobban tetszik mint a fanservice-el teletűzdelt társai. (bár ilyenekkel mindig találkozhatunk, és ezek között is vannak jók, de a legtöbb elcsépelt)
És nekem az ilyen anime még mindig jobban tetszik mint a fanservice-el teletűzdelt társai. (bár ilyenekkel mindig találkozhatunk, és ezek között is vannak jók, de a legtöbb elcsépelt)
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-02-22 16:05:50
(#741) Akkor lehet azért fogtam mellé, mert ilyesféle mélységeket keresek benne
Persze végignézem már. Olyan nincs hogy ha valamit elkezdek azt félbehagyom. Lehet h a végére megtetszik. Kiváncsian várom. Mindenesetre nem untat mint egyes animék
Én mindig a világmegváltó, vagy emberi kapcsolatok mélységeibe merülő animéket szerettem.
Ellenpéldám mondjuk van. Dragon Ball, semmi mélység mégis szeretem. Noirban állítólag vannak, számomra mégis bagatell dolgok, vagy csak nekem nem tűntek fel.
Persze végignézem már. Olyan nincs hogy ha valamit elkezdek azt félbehagyom. Lehet h a végére megtetszik. Kiváncsian várom. Mindenesetre nem untat mint egyes animék
Én mindig a világmegváltó, vagy emberi kapcsolatok mélységeibe merülő animéket szerettem.
Ellenpéldám mondjuk van. Dragon Ball, semmi mélység mégis szeretem. Noirban állítólag vannak, számomra mégis bagatell dolgok, vagy csak nekem nem tűntek fel.
Szerk: waterhorse 2011-02-22 16:06:52
Claymore-t nézem. Felénél járok, de nem vmi érdekes. Szörnyek, harcolnak. Azt hiszem ezzel leírtam első 14 rész eseményeit. Egyelőre semmi mélysége nincs az egésznek.
szerintem nem rossz. Én végig élveztem az összes részt és nagyon tetszett =D bár várnék tőle egy 2. évadot,de erre nincs sok esély...
a mélységet pedig nem mindig abban kell keresni ,hogy milyen világmegváltó gondolatokkal foglalkoznak egy animében.
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-02-22 15:37:14
(#739) Claymore-t nézem. Felénél járok, de nem vmi érdekes. Szörnyek, harcolnak. Azt hiszem ezzel leírtam első 14 rész eseményeit. Egyelőre semmi mélysége nincs az egésznek.
A K-On nekem is naon bejött, bár én még csak az 1. évadot láttam. Most pedig a Rozen Maident kedtem el nézni.
Közben elkezdtem nézni az Infinite Stratos-t de nem tudtam végig nézni, mert a hetedig résztől angolra is még csak folyamatban van a feliratozás, sajna.
Közben elkezdtem nézni az Infinite Stratos-t de nem tudtam végig nézni, mert a hetedig résztől angolra is még csak folyamatban van a feliratozás, sajna.
-
Szerk: C-san 2011-02-19 06:44:15
Lovely Complexet láttam és még mindig nagyon jóóó és nagyon imááádom^^
Én is épp most...Amúgy már nyáron megnéztem felirattal.Jelen pillanatban a Para*kiss-t nézem,mikor épp időm engedi...Amúgy félbehagytam a Pandora hearts-t, de azt is szeretném megnézni, meg barátnőm is ajánl, meg van néhány amiről többen is mondták,hogy jó és kíváncsi lettem rá. Szóval terv az sok van, idő kevesebb...
meh....