Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2011-03-28 12:30:22
(#812) Fractale, bár két rész még hátra van. Függővé lettem, Fractale-függővé, Nessa és Clain-függővé.
Amíg várok arra két részre, szerintem megnézem a Rain Town-t és a Miyori no Mori-t.
Amíg várok arra két részre, szerintem megnézem a Rain Town-t és a Miyori no Mori-t.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-03-23 20:52:07
(#811) Legutóbb a Rain town-t és a Fumiko's Confession-t láttam. Egybe veszem a kettőt mert egy 9 és egy 2 perces alkotásról beszélünk és az alkotó is egyezik. Nagyon aranyos mind a kettő. Míg a Rain town melankolikus, kicsit búskomor. Addig a Fumoko egy inkább komolytalanabb kicsit vidámabb mű. Érdemes mindkettőt megnézni és mint említettem elég rövidkék... A Rain town-nél fontos, hogy a stáblista nem jelenti a végét. Mikor elkezdik kiírni még nem abbahagyni!!
Értékelés:Rain town 10/10 nekem nagyon tetszett a csöndes melankólia Fumiko's Confession 9/10 tetszik, de a másik jobban tetszett :P
Értékelés:Rain town 10/10 nekem nagyon tetszett a csöndes melankólia Fumiko's Confession 9/10 tetszik, de a másik jobban tetszett :P
meh....
Szerk: Maryke 2011-03-23 20:55:34
beküldve: 2011-03-22 17:59:42
(#810) Ide még nem írtam!
Legutóbb a Tegami bachi-t (vagy Letter bee-t, kinek h tetszik) láttam és teljesen beleszerettem! Egyszerűen oda vagyok érte! A manga/anime egyetlen szépséghibája, h a főszereplő minden részbe elbőgi magát és kissé lehangoló tud lenni, de ennek ellenére NAGYONJÓ! (:
Legutóbb a Tegami bachi-t (vagy Letter bee-t, kinek h tetszik) láttam és teljesen beleszerettem! Egyszerűen oda vagyok érte! A manga/anime egyetlen szépséghibája, h a főszereplő minden részbe elbőgi magát és kissé lehangoló tud lenni, de ennek ellenére NAGYONJÓ! (:
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-03-22 16:56:34
(#809) én teljesen eruka fan vok *-* nemtom de non bejön aza szereplő ... meg kid , asura és patty ^^
Soul Eaternek sztem nem volt semmi baja, bár igaz én nem néztem sokáig. De azért kedvenc kariim nekem is voltak: Medusa meg Chrona.
Nekem a kedvenc. Az Stein prof,H.I merter, Medusa és Spirit ...:P
meh....
beküldve: 2011-03-22 14:16:19
(#806) Legutóbb láttam: Claymore
Ugyan sok negatív véleményt hallottam ill. olvastam róla, nekem mégis bejött. A story jó meg kellőkép izgalmas is, csak a végével volt egy kis bajom (kivánna még folytatást mert eléggé lezáratlanra sikeredett).
Ugyan sok negatív véleményt hallottam ill. olvastam róla, nekem mégis bejött. A story jó meg kellőkép izgalmas is, csak a végével volt egy kis bajom (kivánna még folytatást mert eléggé lezáratlanra sikeredett).
-
Szerk: C-san 2011-03-22 14:24:53
beküldve: 2011-03-15 14:16:50
(#805) Nézd meg a D.Gray-Mant, mert állati jó
Nekem a SE nagyon bejött sztem a vége is jó volt meg minden
Én legutoljára a Bleachet láttam, de csk tök véletlenül, mert oda kapcsoltam és ott is maradtam:P
Nekem a SE nagyon bejött sztem a vége is jó volt meg minden
Én legutoljára a Bleachet láttam, de csk tök véletlenül, mert oda kapcsoltam és ott is maradtam:P
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-03-15 01:03:52
(#804) Soul Eaternek sztem nem volt semmi baja, bár igaz én nem néztem sokáig. De azért kedvenc kariim nekem is voltak: Medusa meg Chrona.
-
Szerk: C-san 2011-03-15 01:08:00
Őszintén nekem az SE vége nem igazán jött be...
Eliza: D.Graj-man-re kíváncsi vagyok, főleg, mert már sokan dicsérték.
Eliza: D.Graj-man-re kíváncsi vagyok, főleg, mert már sokan dicsérték.
meh....
beküldve: 2011-03-14 23:38:56
(#802) Én most a D. Gray-mant kezdtem el nézni; eddig naon bejött (de ez talán látszik az új avataromon is^^).
-
Szerk: C-san 2011-03-15 00:07:18
beküldve: 2011-03-14 21:00:00
(#801) mostértem a soul eater végére . ésnekem nagyontetszett : D kárhnincsfolytatás . asura az uccsó részben olyan ari volt :3 xD
Mármint a Bondage Game-t akarod megnézni?
Ez esetben előre szólok én nem viccből mondtam h durva, és télleg ez az első anime ami sok volt nekem elsőre.
Ez esetben előre szólok én nem viccből mondtam h durva, és télleg ez az első anime ami sok volt nekem elsőre.
-
beküldve: 2011-03-14 15:36:34
(#799) Hát nem felkeltettétek az érdeklődésem?
健全なる" 魂" は、 健全なる精神と、 健全なる肉体に宿る。 "Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru." Az egészséges lélek, az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik.
Nos igen, nekem sok volt így elsőre... De azért lehet h majd késöbb mégis végignézem majd.
Na meg most h láttam 1 részt már értem h miért hangsúlyozták mindenütt h +18 ill. miért kérdeztek rá mikor nézni akartam h elmúltam-e 18.
Na meg most h láttam 1 részt már értem h miért hangsúlyozták mindenütt h +18 ill. miért kérdeztek rá mikor nézni akartam h elmúltam-e 18.
-
Szerk: C-san 2011-03-12 18:15:15