Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Dettó...De annyi időm se nagyon van szóval most nem szeretnék úgy belekezdeni, hogy kiderül, hogy aki eddig látta nem szerette...Persze a vélemények változók,de azért a legtöbb animénél el lehet dönteni...
meh....
A Durarara-t én is meg akarom egy ideje nézni, de valahogy még mindig nem jutottam el odáig.^^"
-
Én ezért nem kezdtem el nézni...Számomra ugyanolyan mindkettő...
AMúgy ki látta/nézi a Durarara-t? Légyszi írjatok már véleményt és attől függ,hogy elkezdem-e nézni.
AMúgy ki látta/nézi a Durarara-t? Légyszi írjatok már véleményt és attől függ,hogy elkezdem-e nézni.
meh....
beküldve: 2011-02-26 00:41:39
(#763) Én egyformán nem bírtam őket hiába a tudathasadás. Nem tudtam elvonatkoztatni, attól h ő követte el a dolgokat.
beküldve: 2011-02-25 22:58:50
(#762) Nekem is nana...de amúgy a best szerintem Nyuuu volt olyan édes :$
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:14:43
beküldve: 2011-02-25 16:45:40
(#760) beküldve: 2011-02-25 15:36:49
(#759) azténisláttam *-* nagyon jó volt . szokásom szerint ezenis elsírtam magam -.-
Csak 13 rész EL, sztem nézd meg nagyon jóóóóóóóó
Korodból kifolyólag csakis nővéred társaságában
Korodból kifolyólag csakis nővéred társaságában
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:15:17
beküldve: 2011-02-24 18:04:56
(#757) hát részletet az elfen lied-ből hát ööö... a véleményem... még ilyet nem látam
kb két perccel ezzelött láttam a bújj bújj szellemet nagy részletekbe de igyis kikapcsolt a növérem gépe
kb két perccel ezzelött láttam a bújj bújj szellemet nagy részletekbe de igyis kikapcsolt a növérem gépe
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: 19Sakura97 2011-02-24 18:14:34
beküldve: 2011-02-24 16:01:09
(#756) Detroit metal city. Óegek, még most is sajog tőle az agykérgem. Ilyen arcbadöngölős baromságot....szinte sokkoló.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2011-02-23 20:46:16
(#755) Én most a Lucky Start kezdtem nézni. Naon kawaii egy anime, de nem tudja valaki hol lehet magyar feliratosan nézni?
-
Igen, a legújabbakból csak az Arrietty és a Ponyo nincs. (úgy tudom, a Földtenger varázslója - Gedo Senki volt azt utolsó kiadott a BestDVD által)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:15:02
A Mononoke Hime-t is kiadták már DVD-n?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-02-23 17:20:37
(#752) Amúgy ha már itt tartunk én a Földtenger varázzlóját néztem lehutóbb...:P
Ghibli az egyik kedvenc stúdióm.<3
Ghibli az egyik kedvenc stúdióm.<3
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-23 17:21:08