Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
Igen már rájöttem mindenre. Én sem tarom rosszanak, sokkal inkább jónak.^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-09-05 13:34:23
Seby nem gonosz, vagyis legalábbis én nem tarom annak <3 XD De nézőpont kérdése.. Attól függ kit tartasz gonosznak, mert tény, hogy nem egy angyal (XD), de nem is egy szent lélek... Szóval sztem ő a maga módján jóóó, de persze kicsit gonoszka is ^^
Mostanában én a Pandora Hearts-ot néztem végig(kb. egy hónapja XD), és hát nyomába sem ér a mangának.. valahogy nekem az jobban tetszik :) De a zenéje nagyon jó volt >.< imádtam az op-t és a 2 db ed-t is plusz az óra "zenéje" is nagyon jól el lett találva, de a kedvencem az a "betétdal" volt, ami Alice átváltozásaikor szólt. Valamiért az nagyon megtetszett.
Aztán nem rég láttam a Peach girlt:) Cuki kis romantikus szerelmi 3szöges történet:) Nekem tetszett, sokat nevettem rajta, de olyan jelenete is volt, ahol egy hangyányit könnybe lábadtak a szemeim. Legfőképp azért tetszett, mert végre az a srác nyerte el a lányt, akinek én szurkoltam ^^ (eddig ez szinte még sosem fordult elő XD)
Jah és nem rég néztem a meg a Durarara!! -t hát arról nem hinném, hogy kellene bármit is írnom... elég annyi, hogy semmi és senki sem olyan mint amilyennek elsőre látszik a történetben. Tele van meglepő fordulatokkal (meg egy két kiszámíthatóval), és végre nem egy szokványos sablonos történettel futottam össze hanem egy ténylegesen különleges művel. Szóval nekem az egyik kedvencem lett! ^^ Ajánlom mindenkinek!
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-08-03 15:16:13
(#901) Am Sebastian gonosz? Mert nem értem a 3. rész végén mit nevet olyan gonoszan..?
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Én még el se kezdtem nézni majd holnap kezdem el
de azt mondják jó
de azt mondják jó
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Nekem az a kedvenc animém érdemes végig nézni ...meg a második évadot is tudom ajánlani
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-08-02 22:09:46
Az jó.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-02 19:32:41
(#897) Én ma szántam rá magam, hogy megnézzem a Kuroshitsuji 1. részét. Kellemeset csalódtam. Nagyon bejön ez az anime és úgy gondoltam, hogy tovább nézem.
beküldve: 2011-08-01 11:05:20
(#896) Én szeretem a Nodamét
Nagyon vicces egy anime már az első részbe Nodame szerelmet vallott Chiakinak
Nagyon vicces egy anime már az első részbe Nodame szerelmet vallott Chiakinak
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-01 11:13:12
beküldve: 2011-07-31 21:50:21
(#895) Bár az Animax több alkalommal is leadta, nekem csak most sikerült megnéznem a Nodame Cantablét. A mai napon megnéztem az elsőtől az utolsóig. És nagyon tetszett. Én is szeretem a zenét, és ezért érdelelt nagyon. Vicces,és romantikus. Aki szereti a klasszikus zenét és a poénkodást, annak nagyon ajánlom...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Az utolsó amiről be akarok számolni az a Tokyo magnitude 8.0 . Érdekesvolt. Szerintem a grafika is szép és a történetis . Az utolsó résznél már 5 másodpercenként kapcsolgattam ki ,mert nembírtamki:S(csakmert ténylegmegható) . Természetesen elis sírtam magam ...
Tökre bedőltem, hogy a kisfiú még él és elégnagy "sokk" volt amikor kiderült, hogy a lány álma igaz volt és végigcsak odaképzelte . Mondjuk simán kilehetett volna találni mivel a kölök mindig eltűnt amikor a lány beszélt valakivel...
Pár napja időt szakítottam a Tokyo Magnitude 8.0 -ra és teljesen egyetértek azzal amit írtál.
Az utolsó részt én is sokszor megállítottam, és végig is bőgtem.. (bár én többször is sírtam az anime alatt...xd) Nagyon megérintett az egész...
Rég nem találkoztam ilyen szívszorító történettel...
Érdemes végignézni!:)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
A mangának sokkalta másabb vége van, és sokkal epikusabb is.
Például van benne több olyan lény is, mint Vash, és Knives.
Jön egy egész hadiflotta a földről, stb stb...
Nem csak ilyen nevetséges puffogtatás van a végén, hanem egy igazi csata!
(mondjuk annyira az animeben sem rossz a végső ütközet, de a manga végkifejletéhez képest elmehet a sunyiba )
Kár hogy a Trigun-Maximumot nem adta ki a Delta Vision (és amennyire aktívak mostanában manga kiadás terén, szerintem a büdös életbe se fogják kiadni. Meg amúgy is valami olyasmit mondtak, hogy a Trigun nem teljesített olyan jól a piacon, mint várták, ezért bele sem kezdenek a Maximumba.)
Jön egy egész hadiflotta a földről, stb stb...
Nem csak ilyen nevetséges puffogtatás van a végén, hanem egy igazi csata!
(mondjuk annyira az animeben sem rossz a végső ütközet, de a manga végkifejletéhez képest elmehet a sunyiba )
Kár hogy a Trigun-Maximumot nem adta ki a Delta Vision (és amennyire aktívak mostanában manga kiadás terén, szerintem a büdös életbe se fogják kiadni. Meg amúgy is valami olyasmit mondtak, hogy a Trigun nem teljesített olyan jól a piacon, mint várták, ezért bele sem kezdenek a Maximumba.)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Tavaly mutatták be a mozifilmet, a Badlands Rumble-t, de az nem folytatás, hanem nagyjából a sorozat közepe táján játszódik (ha rosszul tudom, akkor javítsatok ki, mert sajnos még nem volt alkalmam megnézni). Ha a folytatásra vagy kíváncsi, akkor azt megtalálod a Trigun Maximum c. mangában.
Igen, a folytatásra voltam elsősorban kíváncsi. Úgyhogy azthiszem kénytelen leszek elolvasni a mangában a végét, mert nekem nagyon zavaró a vége az animében.. De ha már mozifilm is van belőle, azt hiszem azt sem hagyom ki
Köszi a segítséget
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerintem töltsd fel valahova a képet előbb (pl: kepfeltoltes.hu-ra), és utána linkeld ki.
Így hogy elérési címként a géped winyóját adta meg, így nehéz dolga lenne akárkinek is megnézni rajtad kívül :P
Így hogy elérési címként a géped winyóját adta meg, így nehéz dolga lenne akárkinek is megnézni rajtad kívül :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
hát...én nem tudom megnyitni...vmilyen hibát ír ki
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-07-18 19:47:19
(#889) én legutóbb narutot láttam és keresek egy képnek a nevét meg az anime cimit szoval ha valaki tudná az leírna lécci előre is köszönöm
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: 19Sakura97 2011-07-18 19:48:56