Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2012-01-18 14:46:11
(#934) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Még1szer ilyet keresek:
-verekedős
-ahol a főhős sokat edz hogy erőssé váljon
-ha lehetséges humoros
(-a szerelmi szál nem olyan lényeges, de azért jöhet :)
Nagy kedvencem a Flame of Recca, bár ott is inkább a manga. Imádom, egyszerűen tökéletes.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2012-10-21 01:36:09
Nem egészen verekedős, de érdemes megnézni szerintem (még ha nem kicsit régi is): Berserk.
A Márk!
Belenzétem az animébe de nem igazán tetszett, mangában tényleg jobb. Azért köszi. Esetleg valami más?
Mangekyo022!
A Kenichit már kivégeztem sajnos, de ahhoz hasonlót keresek, mert nagyon tetszett.
Tudsz valami hasonlót?
Még1szer ilyet keresek:
-verekedős
-ahol a főhős sokat edz hogy erőssé váljon
-ha lehetséges humoros
Animefanok, help!
"Vigyázz, mert ha túl sokáig nézel egy szakadékba, a szakadék visszanéz rád!"
Szerk: Moderátor 2012-10-21 01:36:34
beküldve: 2011-12-14 08:56:35
(#930) Én tegnap este néztem meg a Naruto eggyik SPECIÁL részét. A címe: Kétségbe esett küzdelem rejtett vízesés faluért. Én vagyok a hős. Én nagyon szeretek mindent ami Naruto, de ez most nem ilyan volt mint amit vártam. Nagyon rövid volt, hamar vége lett. Nem igazán tetszett.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Az animét szerintme nem érdemes megnézni, akkor már inkább a manga.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-12-13 18:03:10
(#928) Yukino: Ajánlom a Kenichi-t!
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Nem egészen verekedős, de érdemes megnézni szerintem (még ha nem kicsit régi is): Berserk.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-12-09 21:35:21
(#926) Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan animét ami:
-verekedős
-ahol a főhős kbz. nehézségeken megy keresztül
-ha lehetséges humoros
Szóval?
Nem találok magamnak semmi érdekeset, és jön a karácsonyi szünet...
Aki tud írjon! Nagy segítség lenne.
Köszi
Tudnátok nekem ajánlani olyan animét ami:
-verekedős
-ahol a főhős kbz. nehézségeken megy keresztül
-ha lehetséges humoros
Szóval?
Nem találok magamnak semmi érdekeset, és jön a karácsonyi szünet...
Aki tud írjon! Nagy segítség lenne.
Köszi
ui.:támponként, olyasmire gondolok mint pl. Kenichi
"Vigyázz, mert ha túl sokáig nézel egy szakadékba, a szakadék visszanéz rád!"
Szerk: Yukino 2011-12-09 21:35:53
beküldve: 2011-12-04 20:12:30
(#925) Anime Bemutatók (jók - rosszak, viccesek - komolyak vegyesen):
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2011-11-23 00:27:11
(#924) Most néztem meg a Ghibli egy újjabb remekművét, a Karigurashi no Arrietty-t. És nagyon, de nagyon tettszett. Mindenkinek ajánlom. Nagyon aranyos kis anime. Hű a Ghibli stílusához. Én imádom!!!!!
beküldve: 2011-11-20 23:43:41
(#923) Most néztem meg a Full Metal Panic! The Second Raid-t. Az összes rész (beleértve az OVA) nagyon tetszett. Remélem lessz folytatás majd valamikor...
Szerk: Angel eyes 2011-11-20 23:44:00
beküldve: 2011-11-07 18:17:54
(#922) Én is nemrég láttam a HOTD-t egész jó bár nem nagy történet inkább a látvány a jó.
És lehet hogy furán fog hangzani mivel fiú vagyok de most néztem végig a Nana-t ami nem rosz de szerintem szarul van vége nincs befejezve.
És lehet hogy furán fog hangzani mivel fiú vagyok de most néztem végig a Nana-t ami nem rosz de szerintem szarul van vége nincs befejezve.
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-11-01 16:08:49
(#921) Én most a One Piece-t nézem jó nagy szünet után (197. résznél járok) + most végeztem a Highschool of the Dead című animével. Tervben van a One Piece mellett egy-két rövidebb sorozat is (Deadman Wonderland; Hyakka Ryouran Samurai Girls; Level E; Bakuman)
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2011-11-01 15:07:29
(#920) Mindjárt folytatom is, csak még végignézem ezt a filmet ^^
Én mindig úgy szoktam, hogyha jön ki új rész akkor letöltögetem őket, aztán majdha végig kint lesz, akkor nézem meg ^^ Amúgy most a Persona 4-et, a Fate/Zero-t és a Last Exile folytatását néztem ki ^^
Én mindig úgy szoktam, hogyha jön ki új rész akkor letöltögetem őket, aztán majdha végig kint lesz, akkor nézem meg ^^ Amúgy most a Persona 4-et, a Fate/Zero-t és a Last Exile folytatását néztem ki ^^
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~