![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Legutóbb láttam
beküldve: 2012-01-18 14:46:11
(#934) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Még1szer ilyet keresek:
-verekedős
-ahol a főhős sokat edz hogy erőssé váljon
-ha lehetséges humoros
(-a szerelmi szál nem olyan lényeges, de azért jöhet :)
Nagy kedvencem a Flame of Recca, bár ott is inkább a manga. Imádom, egyszerűen tökéletes.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2012-10-21 01:36:09
Nem egészen verekedős, de érdemes megnézni szerintem (még ha nem kicsit régi is): Berserk.
A Márk!
Belenzétem az animébe de nem igazán tetszett, mangában tényleg jobb. Azért köszi. Esetleg valami más?
Mangekyo022!
A Kenichit már kivégeztem sajnos, de ahhoz hasonlót keresek, mert nagyon tetszett.
Tudsz valami hasonlót?
Még1szer ilyet keresek:
-verekedős
-ahol a főhős sokat edz hogy erőssé váljon
-ha lehetséges humoros
Animefanok, help!
"Vigyázz, mert ha túl sokáig nézel egy szakadékba, a szakadék visszanéz rád!"
Szerk: Moderátor 2012-10-21 01:36:34
beküldve: 2011-12-14 08:56:35
(#930) Én tegnap este néztem meg a Naruto eggyik SPECIÁL részét. A címe: Kétségbe esett küzdelem rejtett vízesés faluért. Én vagyok a hős. Én nagyon szeretek mindent ami Naruto, de ez most nem ilyan volt mint amit vártam. Nagyon rövid volt, hamar vége lett. Nem igazán tetszett.
![](/var/images/emotions/15.png)
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Az animét szerintme nem érdemes megnézni, akkor már inkább a manga.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-12-13 18:03:10
(#928) Yukino: Ajánlom a Kenichi-t!
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Nem egészen verekedős, de érdemes megnézni szerintem (még ha nem kicsit régi is): Berserk.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-12-09 21:35:21
(#926) Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan animét ami:
-verekedős
-ahol a főhős kbz. nehézségeken megy keresztül
-ha lehetséges humoros
Szóval?
Nem találok magamnak semmi érdekeset, és jön a karácsonyi szünet...
Aki tud írjon! Nagy segítség lenne.
Köszi
Tudnátok nekem ajánlani olyan animét ami:
-verekedős
-ahol a főhős kbz. nehézségeken megy keresztül
-ha lehetséges humoros
Szóval?
Nem találok magamnak semmi érdekeset, és jön a karácsonyi szünet...
Aki tud írjon! Nagy segítség lenne.
Köszi
ui.:támponként, olyasmire gondolok mint pl. Kenichi
"Vigyázz, mert ha túl sokáig nézel egy szakadékba, a szakadék visszanéz rád!"
Szerk: Yukino 2011-12-09 21:35:53
beküldve: 2011-12-04 20:12:30
(#925) Anime Bemutatók (jók - rosszak, viccesek - komolyak vegyesen):
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2011-11-23 00:27:11
(#924) Most néztem meg a Ghibli egy újjabb remekművét, a Karigurashi no Arrietty-t. És nagyon, de nagyon tettszett. Mindenkinek ajánlom. Nagyon aranyos kis anime. Hű a Ghibli stílusához. Én imádom!!!!!
![](/var/images/emotions/14.png)
beküldve: 2011-11-20 23:43:41
(#923) Most néztem meg a Full Metal Panic! The Second Raid-t. Az összes rész (beleértve az OVA) nagyon tetszett. Remélem lessz folytatás majd valamikor...
![](/var/images/emotions/14.png)
Szerk: Angel eyes 2011-11-20 23:44:00
beküldve: 2011-11-07 18:17:54
(#922) Én is nemrég láttam a HOTD-t egész jó bár nem nagy történet inkább a látvány a jó.
És lehet hogy furán fog hangzani mivel fiú vagyok de most néztem végig a Nana-t ami nem rosz de szerintem szarul van vége nincs befejezve.
És lehet hogy furán fog hangzani mivel fiú vagyok de most néztem végig a Nana-t ami nem rosz de szerintem szarul van vége nincs befejezve.
![](/var/images/emotions/01.png)
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-11-01 16:08:49
(#921) Én most a One Piece-t nézem jó nagy szünet után (197. résznél járok) + most végeztem a Highschool of the Dead című animével. Tervben van a One Piece mellett egy-két rövidebb sorozat is (Deadman Wonderland; Hyakka Ryouran Samurai Girls; Level E; Bakuman)
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2011-11-01 15:07:29
(#920) Mindjárt folytatom is, csak még végignézem ezt a filmet ^^
Én mindig úgy szoktam, hogyha jön ki új rész akkor letöltögetem őket, aztán majdha végig kint lesz, akkor nézem meg ^^ Amúgy most a Persona 4-et, a Fate/Zero-t és a Last Exile folytatását néztem ki ^^
Én mindig úgy szoktam, hogyha jön ki új rész akkor letöltögetem őket, aztán majdha végig kint lesz, akkor nézem meg ^^ Amúgy most a Persona 4-et, a Fate/Zero-t és a Last Exile folytatását néztem ki ^^
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~