Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2013-03-28 20:47:53
(#1013) Kotoura-san
A sorozat nagyon erősen indított a szokatlanul drámai kezdéssel, de ahogy haladtunk előre a nem létező cselekményben, úgy lett egyre átlagosabb (ez persze várható volt), a bűnügyi történet pedig már borzalmasan erőltetettnek hatott. Szerencsére a kissé túlzsúfolt befejezés kiköszörülte a csorbát és szépen lezárta a szálakat. Egyszer érdemes volt megnézni.
6/10
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-26 17:33:51
(#1012) Amnesia
Nem is emlékszem, mikor láttam utoljára egy ennyire rossz anime sorozatot.
Mindössze két érdeme van az egésznek, a viszonylag szép rajzolás és a kellemes Opening. Minden más kritikán aluli benne.
Kezdjük ott, hogy a történetnek nemcsak az elején nincs értelme, de a végén is úgy próbálják megmagyarázni a dolgokat, hogy annak se fül se farka. Aztán jön az isteni közbeavatkozás, amit a Lány az ostobaságával érdemelt ki.
A másik mélypont a karakterek, elsősorban a rémesen ostoba és bamba főszereplő Lány (nevet nem kap, mindenki csak úgy szólítja: Hé, te! ), akit megölni sem kell. Állandó pátyolgatás nélkül akárhol/akármibe képes lenne belehalni. Alig tud összerakni egy értelmes mondatot, és azt is olyan halkan mondja, hogy alig hallani. A szerencsétlenség magasfoka, akinek inkább a haláláért érdemes szurkolni, mert jobb lenne úgy neki
Nem mintha a srácok jobbak lennének. Mindegyik egy bárgyú bishi, szép pofikával de egyébként a legminimálisabb karakterrajz nélkül. Mindegyikük története egy tőmondatban foglalható össze, és nem is ismerjük meg őket jobban a velük töltött egy v két epizód alatt. Komolyan mondom, ezeknél még az utolsó tucat háremben is komplexebb karakterekkel lehet találkozni
De visszatérve a történetre, az valójában csak három epizódból áll: az elsőben és az utolsó kettőben van a lényeg, hogy mi-miért (persze az is egy nagy marhaság), a négy bishire szánt kilenc epizód pedig akár nyugodtan ki is hagyható filler, mert semmi nem derül ki belőlük, még róluk se, és a srácoknak sincs már szerepük a végjátékban, miután az ő sztorijukat (ha lehet annak nevezni, bár szerintem ez sértés a normális múlttal és jellemmel rendelkező karakterekre nézve) befejezte a Lány. A nyitott befejezés pedig egy légbőlkapott marhaság, amiért kár volt végigSzenvedni a 12epizódot
2/10
Még csak az év elején járunk, de számomra (egyelőre) máris megvan az Év Legrosszabb Animeje cím várományosa. Tavaly még az Arcana Famiglia se volt ennyire unalmas és értelmetlen.
Messziről kerülendő!
Bishiket is elég csak a képeken nézegetni, többet az anime megnézése után sem tudunk meg róluk
beküldve: 2013-03-26 10:35:10
(#1011) Sakurasou no Pet na Kanojo
Ritkán látni ilyen minőségi, iskolásokról és némiképp a felnőtté válásról szóló sorozatot.
A legjobb része egyértelműen a humor, ami hangos és sok esetben egyenesen fergeteges, hála a nagyszerű szinkronhangoknak és a jól megírt szarkasztikus beszólásoknak.
A karakterek egytől egyig szerethetőek, sőt egyenesen imádnivalóak, éppen ezért érdekeltek vagyunk a sorsukban és a szerelmeikben, mégha sokszor vontatott is volt egy kapcsolat, mert a románc nem épp a sorozat erőssége. Valamint sajnáljuk őket ha kudarcot vallanak, ami kicsit többet is fordult elő a kelleténél, tehát van drámázás is rendesen.
A rajzolása meglehetősen szép, időnként kimondottan gyönyörű tud lenni egy-egy érzelmes jelenet, a zenék pedig jól passzolnak az adott hangulathoz.
A történet mondjuk nem túl erős, sokszor csak randomban dobnak be egy-egy felmerülő problémát, amin aztán hosszasan rágódnak, de szerencsére egyik sem válik idegesítővé vagy unalmassá. A lezárás pedig már önmagában is elég kerek, de van még adaptálható LN, amivel akár folytathatják is.
Egy erős 8/10-et megérdemel, és várom a folytatás (meg a kiírandó BDripeket)
beküldve: 2013-03-23 11:37:22
(#1010) Cuticle Tantei Inaba
Kellemes vígjáték sorozat volt, gyors reakciókkal, valamint hangos és teljesen elborult humorral, amin olykor jókat lehetett nevetni (nagyrészt a szinkronhangok beleélésének köszönhetően). Máskor viszont egyes szakaszok igencsak unalmasra sikeredtek.
Jár neki egy gyenge 7/10, mert végig szórakoztatott.
Kellemes vígjáték sorozat volt, gyors reakciókkal, valamint hangos és teljesen elborult humorral, amin olykor jókat lehetett nevetni (nagyrészt a szinkronhangok beleélésének köszönhetően). Máskor viszont egyes szakaszok igencsak unalmasra sikeredtek.
Jár neki egy gyenge 7/10, mert végig szórakoztatott.
beküldve: 2013-03-22 19:22:47
(#1009) Most néztem meg a Fairy Tail movie-ját. Fantasztikus! Bár a grafika kicsit furcsább, mint az animében, és a színek is elég sivárak voltak, nagyon élveztem!:) A történet érdekes, a karakterek hozták a formájukat, és azt hiszem most először sírtam el magam ezen az animén..:)
10/9 et adok neki:)
10/9 et adok neki:)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 16:48:09
(#1008) Psycho-Pass
Több lehetőség lett volna ebben a kitalált világban és a karakterekben, mint amit a végül kihoztak belőle.
A sorozat első fele sok helyen vontatottnak és unalmasnak érződött, míg a random gyilkosokat hajkurászták. A második félben indult csak be, mikor végre elértek a főellenfél Makishimához, onnantól ez a szál viszonylag jól fenntartotta a figyelmet és szerencsére ezt a részt rendesen le is zárták.
A világgal azonban nem sokat kezdtek a bemutatáson túl, ugyanakkor a karakterek többségével nem foglalkoztak annyit, hogy úgy érezzük, igazából róluk szólt a sorozat.
A befejezést pedig harmatgyengének találtam, ezzel a
Egy nagyon-nagyon gyenge 7/10-et azért kap, mert így is bőven kiemelkedik a mostani moé-tengerből.
De egy erősebb forgatókönyvvel és jobban kialakított karakterekkel többet is kaphatott volna.
Több lehetőség lett volna ebben a kitalált világban és a karakterekben, mint amit a végül kihoztak belőle.
A sorozat első fele sok helyen vontatottnak és unalmasnak érződött, míg a random gyilkosokat hajkurászták. A második félben indult csak be, mikor végre elértek a főellenfél Makishimához, onnantól ez a szál viszonylag jól fenntartotta a figyelmet és szerencsére ezt a részt rendesen le is zárták.
A világgal azonban nem sokat kezdtek a bemutatáson túl, ugyanakkor a karakterek többségével nem foglalkoztak annyit, hogy úgy érezzük, igazából róluk szólt a sorozat.
A befejezést pedig harmatgyengének találtam, ezzel a
'minden megy tovább a régiben'
elgondolással. Egy nagyon-nagyon gyenge 7/10-et azért kap, mert így is bőven kiemelkedik a mostani moé-tengerből.
De egy erősebb forgatókönyvvel és jobban kialakított karakterekkel többet is kaphatott volna.
Szerk: -OJ- 2013-03-22 16:48:34
beküldve: 2013-03-22 15:31:26
(#1007) Most épp a Fairy Tail elmaradásomat pótoltam ^^
Nagyon izgik a Nagy Mágiajátékok Néhol persze ez az anime is unalmas volt, de a végére mindig valami vérpezsdítővel állnak elő
De hétvégére tervezek megnézni egy újabb animét :3
Nagyon izgik a Nagy Mágiajátékok Néhol persze ez az anime is unalmas volt, de a végére mindig valami vérpezsdítővel állnak elő
De hétvégére tervezek megnézni egy újabb animét :3
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-03-22 15:31:51
beküldve: 2013-03-15 20:58:47
(#1006) Mondai-Ji-tachi ga Isekai Kara Kuru Sou Desu yo?
Szórakoztató fantasy-kaland anime-sorozat.
A rajzolása egész szép, amiben a hátterek és a karakterrajzok is részletesek és olykor kreatívak voltak. Hangzás terén szintén csak dicsérni tudom, a szinkronszínészek kiváló munkát végeztek, és bár a zene többnyire elég jellegtelen, a harcok alatt szólt pár kellemes dallam. A cselekményt tekintve látványos összecsapásokból (amik sajnos nagyon rövidek), ízléses fanserviceből, és jó érzékkel előadott humorból sem volt hiány.
Egyetlen negatívum az, ami a Deadman Wonderlandnél is, hogy 10epizód egyszerűen nem elég egy ilyen, tipikusan shounen-jellegű animere, aminek 50+ részesnek kellene lennie. Itt is előadtak két-három, egymástól teljesen független arcot, aztán elvágták az egészet anélkül, hogy a karakterek bármit elértek volna a világban vagy ténylegesen fejlődtek volna.
De ez legalább végig szórakoztató és fordulatos volt, úgyhogy egy 7/10-et kiérdemelt.
Szórakoztató fantasy-kaland anime-sorozat.
A rajzolása egész szép, amiben a hátterek és a karakterrajzok is részletesek és olykor kreatívak voltak. Hangzás terén szintén csak dicsérni tudom, a szinkronszínészek kiváló munkát végeztek, és bár a zene többnyire elég jellegtelen, a harcok alatt szólt pár kellemes dallam. A cselekményt tekintve látványos összecsapásokból (amik sajnos nagyon rövidek), ízléses fanserviceből, és jó érzékkel előadott humorból sem volt hiány.
Egyetlen negatívum az, ami a Deadman Wonderlandnél is, hogy 10epizód egyszerűen nem elég egy ilyen, tipikusan shounen-jellegű animere, aminek 50+ részesnek kellene lennie. Itt is előadtak két-három, egymástól teljesen független arcot, aztán elvágták az egészet anélkül, hogy a karakterek bármit elértek volna a világban vagy ténylegesen fejlődtek volna.
De ez legalább végig szórakoztató és fordulatos volt, úgyhogy egy 7/10-et kiérdemelt.
beküldve: 2013-03-14 22:54:02
(#1005) Seitokai no Ichizon Lv.2
Nem volt különösebb gondom a második évaddal sem. A szinkronhangok és a karakterek hozták a már korábban megszokottat, és ebben az évadban valamivel több volt a komolyság és az érzelem is, anélkül hogy túlzott drámázásba fogtak volna.
Valamint a rajzolás is fejlődött egy kicsit a stúdió váltással, bár a korábbi stáb sokkal viccesebb reakciókat tudott készíteni. Emiatt sajnos a humor sem volt olyan fergeteges, mint amit az első évad nyújtott, csak elvétve akadt benne pár hangosan is nevethető rész. És ezek nagy része inkább az új karakterekhez kapcsolódott, mint Ringo-chan, míg a főgárdának alig jutott néhány értékelhető poén.
Így is tetszett, de az első évadnak a nyomába sem ér.
7/10
Nem volt különösebb gondom a második évaddal sem. A szinkronhangok és a karakterek hozták a már korábban megszokottat, és ebben az évadban valamivel több volt a komolyság és az érzelem is, anélkül hogy túlzott drámázásba fogtak volna.
Valamint a rajzolás is fejlődött egy kicsit a stúdió váltással, bár a korábbi stáb sokkal viccesebb reakciókat tudott készíteni. Emiatt sajnos a humor sem volt olyan fergeteges, mint amit az első évad nyújtott, csak elvétve akadt benne pár hangosan is nevethető rész. És ezek nagy része inkább az új karakterekhez kapcsolódott, mint Ringo-chan, míg a főgárdának alig jutott néhány értékelhető poén.
Így is tetszett, de az első évadnak a nyomába sem ér.
7/10
beküldve: 2013-03-12 15:18:03
(#1004) InuYasha
Már sok jót hallottam róla korábban, gondoltam miért is ne nézném meg? A 167 rész engem nem taszít vissza, valahogy szeretem a sokrészes animéket. A szereplők sokszínüsége is tetszett.
10/10
InuYasha Movie 1
Eléggé jó volt, InuYasha már nem először nézett szembe apja régi ellenségeivel. Bár nem állítom, hogy hibátlan, azért megéri megnézni! 10/9
InuYasha Movie 2
A sztori itt is jó volt, meg volt harc, kaland, meg elsőosztályú humor. 10/10
InuYasha Movie 3
Szerintem a legjobb Movie!
InuYasha Movie 4
Ez a Movie is elég jó, volt látványos harc, de sajnos ez az utolsó Movie. 10/9
Ezután pedig jöhet a Final Act! Kíváncsi leszek, hogy lesz vége, melyik szereplőnek mi lesz a sorsa.
Már sok jót hallottam róla korábban, gondoltam miért is ne nézném meg? A 167 rész engem nem taszít vissza, valahogy szeretem a sokrészes animéket. A szereplők sokszínüsége is tetszett.
Van félszellem, időutazó középiskolás lány, egy szellemirtó, egy nőcsábász szerzetes, egy rókaszellem, és még sorolhatnám
A történet tetszik, igazán izgalmas és nem lehet megunni. Kitűnik a többi közül. Nem tudom, hogy shonen, vagy shoujo e, de nagyon tetszett. A szereplők folyton erősödnek, harcolnak, de azért van itt szerelem rendesen.Hisz van egy szerelmi háromszög: Inuyasha, Kikyou és Kagome. Meg ne felejtsük el Mirokut meg Sangót se.
Emellet újra-újra feltűnik a humor két csata között.Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem itt a Fillerek jobban tetszettek, mint a Narutoban vagy a Bleachben, és ez extra piros pont. Mindenkinek ajánlom, az egyik legjobb anime, amivel találkoztam!10/10
InuYasha Movie 1
Eléggé jó volt, InuYasha már nem először nézett szembe apja régi ellenségeivel. Bár nem állítom, hogy hibátlan, azért megéri megnézni! 10/9
InuYasha Movie 2
A sztori itt is jó volt, meg volt harc, kaland, meg elsőosztályú humor. 10/10
InuYasha Movie 3
Szerintem a legjobb Movie!
Olyan dolgok derülnek ki InuYasha és Sesshoumaru múltjáról, ami a sorozatban nincs is benne!
10/10InuYasha Movie 4
Ez a Movie is elég jó, volt látványos harc, de sajnos ez az utolsó Movie. 10/9
Ezután pedig jöhet a Final Act! Kíváncsi leszek, hogy lesz vége, melyik szereplőnek mi lesz a sorsa.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Ne szívd a vérem... Mobile Suit Gundam 00
Ennyi van csak ott...
Ennyi van csak ott...
Nah, így már tiszta
Az jó darab, szép és akciódús. A 2.Openingje az egyik kedvencem
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Ne szívd a vérem... Mobile Suit Gundam 00
Ennyi van csak ott...
Ennyi van csak ott...
Nah, így már tiszta
Az jó darab, szép és akciódús. A 2.Openingje az egyik kedvencem
Bocsi. Akkor pontosítok: Mobile Suit Gundam
Mindegyik "Mobile Suit Gundam". Mi van utána?
Ennyi van csak ott...
Bocsi. Akkor pontosítok: Mobile Suit Gundam
Mindegyik "Mobile Suit Gundam". Mi van utána?
Megnéztem a Gundam első részét. És tetszett. Szerintem folytatom. Kíváncsi vagyok milyen a többi..
Melyiknek az első részét?
Gundamből van vagy 20 fajta sorozat