Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb láttam
beküldve: 2013-07-27 19:28:16
(#1058) beküldve: 2013-07-27 19:10:53
(#1057) Most a free anime 4.részét néztem meg. Mindig jó múlatok rajtuk,főleg a mostanin. Lehet mondani,kárörvendő vagyok,de
akkor is mókás ahogy az új tag próbálkozik az elméleti úszással,de végül csak sikerül megtalálni a neki passzoló stílust.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-07-27 19:04:10
(#1056) Az előbb néztem meg a Mirai Nikki Redial-t
Az eleje időhúzás, semmi értelme nincs. A 2. felétől érdekesebb, ugyanis megtudhatjuk, hogy Yuno hogyan jutott el Yukkihoz.^^
Nem egy mestermű, de aki már végig látta a Mirai Nikkit, az ezt is nézze meg kiegészítésképp.:3
Az eleje időhúzás, semmi értelme nincs. A 2. felétől érdekesebb, ugyanis megtudhatjuk, hogy Yuno hogyan jutott el Yukkihoz.^^
Nem egy mestermű, de aki már végig látta a Mirai Nikkit, az ezt is nézze meg kiegészítésképp.:3
beküldve: 2013-07-24 19:51:20
(#1055) Ma elolvastam a 4 kötetes Doubt mangát.
Van egy játék.. Nyulak szerepelnek benne, de egy farkas elrejtőzött köztük. A Nyulaknak élet-halál játékot kell vívniuk. A farkas időnként megöl egy nyulat, és a nyulak ezt csak úgy állíthatják meg, ha megölik a farkast, akiről ugye nem tudják hogy kicsoda.
Ez a játék életre kelt. Főhőseink egy elzárt épületben találják magukat a tegnapi találkozójuk után. A testükön vonalkód van, amivel 1 ajtót kitudnak nyitni a sok közül, de ha egy ajtót egy bizonyos személy kinyitott, akkor azt már más nem nyithatja-zárhatja ki-be. A farkas vonalkódja minden ajtóhoz jó.
Spoiler mentesen ennyit tudtam írni róla... a vége a mangának... megdöbbentő. Bár én sejtettem, hogy ki áll a háttérben, de hogy ilyen undorító módszere van... elképesztő.
Együttvéve nagyon izgalmas manga, végig izgul rajta az ember. Szerintem nekem kell min. még egy nap, hogy ezt feltudjam dolgozni.
Kissé elvont, véres, horror is van benne. Valamilyen szinten szerethető mű, de nyomtatott formában inkább kihagynám.^^"""& quot;
Szerintem mindenkinek érdemes elolvasni, de csak saját felelősségre!:)
Van egy játék.. Nyulak szerepelnek benne, de egy farkas elrejtőzött köztük. A Nyulaknak élet-halál játékot kell vívniuk. A farkas időnként megöl egy nyulat, és a nyulak ezt csak úgy állíthatják meg, ha megölik a farkast, akiről ugye nem tudják hogy kicsoda.
Ez a játék életre kelt. Főhőseink egy elzárt épületben találják magukat a tegnapi találkozójuk után. A testükön vonalkód van, amivel 1 ajtót kitudnak nyitni a sok közül, de ha egy ajtót egy bizonyos személy kinyitott, akkor azt már más nem nyithatja-zárhatja ki-be. A farkas vonalkódja minden ajtóhoz jó.
Spoiler mentesen ennyit tudtam írni róla... a vége a mangának... megdöbbentő. Bár én sejtettem, hogy ki áll a háttérben, de hogy ilyen undorító módszere van... elképesztő.
Együttvéve nagyon izgalmas manga, végig izgul rajta az ember. Szerintem nekem kell min. még egy nap, hogy ezt feltudjam dolgozni.
Kissé elvont, véres, horror is van benne. Valamilyen szinten szerethető mű, de nyomtatott formában inkább kihagynám.^^"""& quot;
Szerintem mindenkinek érdemes elolvasni, de csak saját felelősségre!:)
beküldve: 2013-07-21 21:28:23
(#1054) Ma reggel kezdtem el, és végig is néztem, a 13 részes Karneval-t
A történet nagyon tetszett, bár néhol kicsit összekuszált volt. Fogalmam sincs, hogy miért pont a josei kategóriába sorolták, én inkább shounennek mondanám..
A 13 részt kevésnek tartom, én szívesen néztem volna tovább is. Bár nincs kizárva, hogy nem lesz folytatás, hiszen a manga még folytatódik - amit majd szeretnék elolvasni.
Nálam ez az anime 8/10.
Aki teheti, nézze meg.^^
A történet nagyon tetszett, bár néhol kicsit összekuszált volt. Fogalmam sincs, hogy miért pont a josei kategóriába sorolták, én inkább shounennek mondanám..
A 13 részt kevésnek tartom, én szívesen néztem volna tovább is. Bár nincs kizárva, hogy nem lesz folytatás, hiszen a manga még folytatódik - amit majd szeretnék elolvasni.
Nálam ez az anime 8/10.
Aki teheti, nézze meg.^^
Én a 10-13 részeket angol felirattal néztem, mert magyarul csak a 10. részig van fordítva, de így is elég szórakoztató volt.
beküldve: 2013-07-18 15:08:47
(#1053) A napokban néztem meg a Hakuouki-t és a Hakuouki Reimeiroku-t, nekem nagyon tetszett.
Aki egy kis szamurájos, történelmi fantasy-ra vágyik annak ajánlom. (A srácok meg iszonyat helyesek )
Aki egy kis szamurájos, történelmi fantasy-ra vágyik annak ajánlom. (A srácok meg iszonyat helyesek )
beküldve: 2013-07-17 20:38:04
(#1052) Legutóbb az Utapri 2.évadát végeztem ki.
Nem csak egy sima hárem animeról van szó,ez azért már több annál.
Nem csak egy sima hárem animeról van szó,ez azért már több annál.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-07-13 19:46:16
(#1051) Végignéztem. Kuroshitsuji II.évad/Monoshitsuji
Nagyon jó volt. Nekem tetszett. Az első évad igaz, jobb volt, de ezzel sem volt különösebb bajom.
Alois-t én a végén már sajnáltam...:\
A legjobban az tetszett benne, hogy még az utolsó részben is derülnek ki olyan dolgok, amik eddig "rejtve" voltak.
Nálam 8/10, ugyanis a végén egy kicsit csalódtam...
Szerintem nagyon jó kis anime, és 36 rész + az ovak az igazán nemsok.^^
Már csak az OVA-k vannak hátra.^^
Nagyon jó volt. Nekem tetszett. Az első évad igaz, jobb volt, de ezzel sem volt különösebb bajom.
Alois-t én a végén már sajnáltam...:\
A legjobban az tetszett benne, hogy még az utolsó részben is derülnek ki olyan dolgok, amik eddig "rejtve" voltak.
Nálam 8/10, ugyanis a végén egy kicsit csalódtam...
Ugyanis nemtetszett az, hogy a végén Ciel is démon lesz, Aloisnak köszönhetően... és így Sebastian hiába gürizett eddig a lelkéért, örökre a komornyikja lesz. Habár én Aloist is megértem - hisz miatta lett Ciel démon -, mert szerintem nem akarta hogy Ciel lelke egy démon tulajdonába kerüljön, és így akarta megvédeni. Bár ez csak az én teóriám.
Na meg ottvan Grell, aki bele van őrülve Sebastianba, hát ő a 2. évadban is nagyokat alakított.D
De a kedvencem Undertaker marad. Az a fazon öcsém..DD Olyanokat bír röhögni. Meg a végén, mikor Sebastian átadja neki a levelet, egy koporsóban feküdt. És mikor az első évadban kiderült, hogy ő is halálisten volt, de már nyugdíjas, na az kiverte a biztosítékot. Szakadtam össze-vissza.
Na meg ottvan Grell, aki bele van őrülve Sebastianba, hát ő a 2. évadban is nagyokat alakított.D
De a kedvencem Undertaker marad. Az a fazon öcsém..DD Olyanokat bír röhögni. Meg a végén, mikor Sebastian átadja neki a levelet, egy koporsóban feküdt. És mikor az első évadban kiderült, hogy ő is halálisten volt, de már nyugdíjas, na az kiverte a biztosítékot. Szakadtam össze-vissza.
Szerintem nagyon jó kis anime, és 36 rész + az ovak az igazán nemsok.^^
Már csak az OVA-k vannak hátra.^^
Köszi, meg fogom venni. Nem olcsó, de majd csak meglesz az ára.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Egy kérdes:szerintetek érdemes megvenni a HOTD Omnibuszt?Màr régóta gondolkozom rajta.
Mindenképp! 4 kötet, ami ráadásul színes, extra artworkök, plusz védőborító - ami poszternek is használható.
Én még az évben megszeretném venni.^^ Szerintem megéri.:)
Én a Yu Yu Hakusho, Highschool DxD, Hunter X Hunter hármast nézem napi szinten. Mindhàromról csak jót tudok mondani. Holnap befejezem a DxD,t és majd írok róla részletesebben.
Egy kérdes:szerintetek érdemes megvenni a HOTD Omnibuszt?Màr régóta gondolkozom rajta.
Szerk: Hiei 2013-07-11 22:14:04
Igen, eléggé eltér. Az első pár rész egyezik csak meg. A Monoshitsuji(II. évad) pedig már szinte egyáltalán nem.
Ennek ellenére nekem nagyon tetszett.^^ Csak ajánlani tudom.
Én 2-3 nap alatt végignéztem
Ennek ellenére nekem nagyon tetszett.^^ Csak ajánlani tudom.
Én 2-3 nap alatt végignéztem
, de csak azért tartott eddig, mert mellette még a One Piecet is nézem. Lassan már tényleg zombi leszek xddd
beküldve: 2013-07-11 21:33:55
(#1046) Én csak tervezem, de szinte biztos hogy tetszeni fog. Ködös, sötét gótikus Anglia-nekem ennyi bőven elég lesz, hogy kedvenccé váljon(aztán majd meglátjuk)
Viszont eltér sajnos a mangától....
Mert nekik mindegy, a bishikkel már beérik.
Shounennek viszont dögunalom az egész, borzasztó rossz történetekkel
NO!
Nekem tetszett.^^ Ízlések és pofonok.
És nemértem, hogy miért főleg lányok nézik ezt az animét, hisz shounen.
Mert nekik mindegy, a bishikkel már beérik.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!