Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Saiyuki - extrém utazás nyugatra
Oldalak:
1
Tessék itt vannak képek mindkét artbookból: Link.
Köszi! hát azt hiszem a képekhez nincs mit hozzátenni! Megvan a karácsonyi ajándékom!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2008-09-10 19:33:29
(#13) Tessék itt vannak képek mindkét artbookból: Link
Figurákat meg úgy tudom sajna nem nagyon adnak ki a Saiyukihoz, az ebayen is csak párat lehet kapni, de nekem azok nem igazán tetszenek.
Figurákat meg úgy tudom sajna nem nagyon adnak ki a Saiyukihoz, az ebayen is csak párat lehet kapni, de nekem azok nem igazán tetszenek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-09-10 19:34:07
Én a Salty Dog 3-at választanám, abból több kép van lementve, mint a másikból.
Ha gondolod, tudok olyan oldalt, ahol meg tudod nézegetni melyikben milyen képek vannak.
A figuráról természetesen majd teszek fel képet, de csak október végétől lesz kapható. Folyton halasztgatják a dolgot.
Ha gondolod, tudok olyan oldalt, ahol meg tudod nézegetni melyikben milyen képek vannak.
A figuráról természetesen majd teszek fel képet, de csak október végétől lesz kapható. Folyton halasztgatják a dolgot.
Ok köszönöm, ha nem gond linkeld be:)! Alaposan át kell majd gondolnom, mert AS elég drága, meg még a posta is rákerül...
a figurákra visszatérve: én csak Shanzo-t láttam eddig itthon, pedig nagyon jó sorozatok is vannak... jó lenne mindegyiket összegyűjteni...
Szerk: Csillagvadász 2008-09-10 18:56:57
beküldve: 2008-09-08 18:49:53
(#11) Én a Salty Dog 3-at választanám, abból több kép van lementve, mint a másikból.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
És melyiket választod a Salty Dog 3-at vagy a 4-et? Szép kis érvágás lesz az biztos.
Mondjuk én nem beszélhetek, mert előrendeltem azt a Sanzo figurát, amit már korábban belinkelrem.
Mondjuk én nem beszélhetek, mert előrendeltem azt a Sanzo figurát, amit már korábban belinkelrem.
hát igazán még nem döntöttem el(neked melyik tetszik jobban?)....de valószínű, hogy novemberre marad.... majd légyszi tegyél fel képet róla!
És melyiket választod a Salty Dog 3-at vagy a 4-et? Szép kis érvágás lesz az biztos.
beküldve: 2008-09-06 09:31:18
(#8) Utánanéztem az artbooknak. Használtan is nagyon sokba kerül, ezért marad az AS!
Szerk: Csillagvadász 2008-09-06 09:31:30
[/QUOTE]
Nem egészen. Sanzo aktív szerzetes, gyakorlatilag szentként tisztelik bárhova megy, közben meg még a buddhizmus legalapvetőbb törvényeit se tartja be.
[/QUOTE]
Kedvenc mondata: "Pusztulj" és "Megöllek!"
Nagyon kíváncsi vagyok, most várom a 9. kötetet és a reload 1. részét! Majd írok milyen volt!
Jó, hogy megnyitottad a topikot!
Nem egészen. Sanzo aktív szerzetes, gyakorlatilag szentként tisztelik bárhova megy, közben meg még a buddhizmus legalapvetőbb törvényeit se tartja be.
[/QUOTE]
Kedvenc mondata: "Pusztulj" és "Megöllek!"
Nagyon kíváncsi vagyok, most várom a 9. kötetet és a reload 1. részét! Majd írok milyen volt!
Jó, hogy megnyitottad a topikot!
Szerk: Csillagvadász 2008-08-08 07:31:24
Ezek szerint ő egy láncdohányos, aki iszik, káromkodik, hírtelen haragú és erőszakos is. Ja és egy revolvert is tart magánál, amivel előszeretettel lődöz mindenkire, a társaira is, ha éppen felbosszantják. Valamint régen magas rangot szerzett buddhista szerzetesként, de most már tojik rá.
Szerk: Mariko 2008-08-07 20:21:18
Genjo Sanzo - egy magas ragú buddhista szerzetes, aki ennek ellenére láncdohányos, iszik, káromkodik, hírtelen haragú és erőszakos is. Ja és egy revolvert is tart magánál, amivel előszeretettel lődöz mindenkire, a társaira is, ha éppen felbosszantják.
Ezek szerint ő egy láncdohányos, aki iszik, káromkodik, hírtelen haragú és erőszakos is. Ja és egy revolvert is tart magánál, amivel előszeretettel lődöz mindenkire, a társaira is, ha éppen felbosszantják. Valamint régen magas rangot szerzett buddhista szerzetesként, de most már tojik rá.
Van egy fehér sárkánya, ami dzsippé tud változni,
Ez aztán egy érdekes, poénos, modern kori csavarás a történetben.
Remélem akadnak még fanok a fórumon vagy ha nem akkor sikerült felkeltenem az érdeklődést ezzel a postal.
Ha ötször, na jó, háromszor ennyi pénzem lenne, és jól tudnék angolul, beruháznék rá.
beküldve: 2008-08-07 19:41:21
(#4) Egész jó, sőt nagyon jó. Ez lesz a következő manga, amit olvasni fogok. Beszerzem eme (cseh) remeket.
A manga eredetileg a Nyugati Utazás című kínai legenda/regény adaptációja. Abban a sárkány lóvá tud változni, de Minekura Kazuya csavart rajta egy kicsit.
Van egy fehér sárkánya, ami dzsippé tud változni
woot ez lol
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-07 19:20:58
(#1) Csillagvadász javaslatára nyitok egy topicot ennek a nagyszerű mangának, reméljük életképes lesz.
A történetről tömören:
Négy férfi azt a küldetést kapja az istenektől, hogy utazzanak Indiába, mivel ott a rosszfiúk az 500 éve halott démonkirály feltámasztásán ügyködnek és a körmükre kellene nézni.
A csapat tagjai:
Genjo Sanzo - egy magas ragú buddhista szerzetes, aki ennek ellenére láncdohányos, iszik, káromkodik, hírtelen haragú és erőszakos is. Ja és egy revolvert is tart magánál, amivel előszeretettel lődöz mindenkire, a társaira is, ha éppen felbosszantják.
Son Goku - a kölyök Sanzo védence, akit a szerzetes egy hegy tetején lévő sziklabörtönből szabadított ki és azóta sem tudja levakarni magáról. Goku egyszerű lélek a kaján kívül csak a jó fajta harc érdekli, na és persze Sanzo, akit rajongva imád, annak goromba természete ellenére.
Sha Goyjo - félig ember félig youkai (a Saiyuki világában démonszerű, de alapvetően nem rosszindulatú lény). Mivel a félvér gyerekek a babona szerint bajt hoznak, ezért elég sokat kellett szenvednie származása miatt. Goyjo nagy nőcsábász és kártyajátékból tartja el magát.
Cho Hakkai - a legenda szerint, ha valaki megöl 1000 youkait, akkor maga is azzá válik, Hakkai a példa rá, hogy a legenda valóság. Amolyan anyapótlék a csapatban, alapvetően mindenkivel kedves és folyton mosolyog, de van egy erőszakos oldala is. Van egy fehér sárkánya, ami dzsippé tud változni, nagyban megkönnyítve az utazást.
A Saiyuki manga 9 kötetet élt meg, de a folytatás nem sokáig váratott magára. Jelenleg Saiyuki Reload címen fut a Zero Sum című magazinban és a 9. kötetnél tart.
Több kétes minőségű anime sorozat is készült belőle a Studio Pierott közreműködésével, ami garantálta a ratyi grafikát és a fillerözönt.
Remélem akadnak még fanok a fórumon vagy ha nem akkor sikerült felkeltenem az érdeklődést ezzel a postal.
A történetről tömören:
Négy férfi azt a küldetést kapja az istenektől, hogy utazzanak Indiába, mivel ott a rosszfiúk az 500 éve halott démonkirály feltámasztásán ügyködnek és a körmükre kellene nézni.
A csapat tagjai:
Son Goku - a kölyök Sanzo védence, akit a szerzetes egy hegy tetején lévő sziklabörtönből szabadított ki és azóta sem tudja levakarni magáról. Goku egyszerű lélek a kaján kívül csak a jó fajta harc érdekli, na és persze Sanzo, akit rajongva imád, annak goromba természete ellenére.
Sha Goyjo - félig ember félig youkai (a Saiyuki világában démonszerű, de alapvetően nem rosszindulatú lény). Mivel a félvér gyerekek a babona szerint bajt hoznak, ezért elég sokat kellett szenvednie származása miatt. Goyjo nagy nőcsábász és kártyajátékból tartja el magát.
Cho Hakkai - a legenda szerint, ha valaki megöl 1000 youkait, akkor maga is azzá válik, Hakkai a példa rá, hogy a legenda valóság. Amolyan anyapótlék a csapatban, alapvetően mindenkivel kedves és folyton mosolyog, de van egy erőszakos oldala is. Van egy fehér sárkánya, ami dzsippé tud változni, nagyban megkönnyítve az utazást.
A Saiyuki manga 9 kötetet élt meg, de a folytatás nem sokáig váratott magára. Jelenleg Saiyuki Reload címen fut a Zero Sum című magazinban és a 9. kötetnél tart.
Több kétes minőségű anime sorozat is készült belőle a Studio Pierott közreműködésével, ami garantálta a ratyi grafikát és a fillerözönt.
Szerk: Mariko 2008-08-07 19:28:36
Oldalak:
1