Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Trigun
beküldve: 2010-08-20 23:03:13
(#28) És a japán DVD megjelenésről nem tud valaki valami infót?? Akkor lenne mihez viszonyítani.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-08-20 11:23:24
(#27) Szerintem addig nem igazán fog megjelenni értékelhető RAW a neten, amíg Japánban nem adják ki DVD-n/Blu-rayen, mert az ilyen moziban felvett "shakycam" verziók enyhén szólva élvezhetetlenek. Akkor talán majd az Animax is megfontolja, hogy leadja kis hazánkban, ha már nem is olyan régen újra levetítették az egész sorozatot.
Trigun forever, és Love and Peace!
Trigun forever, és Love and Peace!
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-08-20 01:51:19
(#26) Nem tudja valaki hogy az idei Mozifilmet (Trigun Badlands Rumble) kis hazánkban megjelenik-e vagy hogy kb mikorra várható értékelhető RAW? Ha hivatalos magyar verzió nem is lesz remélem azért mihamarabb kapunk egy jó minőségű videót tökéletes felirattal Trigun Forever!!!
"..senkinek nincs joga elvenni más életét!"
Az jó dolog, ha ezt mondják, és van még valami "átadnivalója" is a sorozatnak a nézőknhöz, csak, ha valaki ezt máshogy gondolja, azt ne nézzék emiatt hülyének.
Az jó dolog, ha ezt mondják, és van még valami "átadnivalója" is a sorozatnak a nézőknhöz, csak, ha valaki ezt máshogy gondolja, azt ne nézzék emiatt hülyének.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
amikor először láttam akkor nagyot csodálkoztam, hogy 16-os karikás de szerintem nincs benne semmi olyan xD
Szerintem a mondanivalójához fel kell nőni a mai világban a gyerekek azt látják, hogy ölik az emberek egymást halomra és nem igazán jut el a tudatukig amit ez az anime is mondani akar:
"..senkinek nincs joga elvenni más életét!"
beküldve: 2010-06-16 12:47:36
(#23) amikor először láttam akkor nagyot csodálkoztam, hogy 16-os karikás de szerintem nincs benne semmi olyan xD
beküldve: 2010-06-06 06:14:44
(#22) A csodához nem kell mindig Isten..csak VASH!!!!
beküldve: 2009-04-17 16:26:15
(#21) Trigun ..... annnyira imádom ! a manga is fergeteges !
persze csak 2. v 3. neki futásból láttam az utolsó részt ....^^"
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-17 15:32:34
(#20) Nagyon jó! még anyum is szeretiXD
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2008-10-19 17:27:42
(#19) Valóban kár hogy meghal, de így kell lennie hisz ő is bárd lenne..
Ami nem akar lenni Wash megismerése után.
Nekem is megvan DVD-én és imádom annyit tudok röhögni rajta, amikor tipikusan szerencsétlenkedik
És legaláb nem osztották 100 akárhány részre, ami szintén nagyon fontos számomra.
Ami nem akar lenni Wash megismerése után.
Nekem is megvan DVD-én és imádom annyit tudok röhögni rajta, amikor tipikusan szerencsétlenkedik
És legaláb nem osztották 100 akárhány részre, ami szintén nagyon fontos számomra.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Milady 2008-10-19 17:27:55
beküldve: 2008-10-15 17:51:33
(#17) Amikor először láttam ezt az animét a tv-ben, nem igazán tetszett, nem is néztem végig...talán az volt a furcsa, hogy kicsit más volt a történet, mint az addig megszokottak?!
De második nekifutásra megtetszett, és még dvd-n is megvette, azóta is szeretem.
Azért a két biztosítós csaj sem unalmas személyiség, de nekem is Wolfwood a favorit!
(Kár, hogy meghal, de így jó a történet.)
De második nekifutásra megtetszett, és még dvd-n is megvette, azóta is szeretem.
Azért a két biztosítós csaj sem unalmas személyiség, de nekem is Wolfwood a favorit!
(Kár, hogy meghal, de így jó a történet.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-09-05 22:57:52
(#16) Nos úgy látom, hogy most miután alister megcsinálta a topicot, amit utólag is köszönök Neki, a vitázóknak elment a kedvük a véleményük kifejtésétől
Hát én továbbra is imádom Legatot
Hát én továbbra is imádom Legatot
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Hogy lehetne Wolfwoodot nem szeretni? De a legnagyobb kedvencem akkor is Vash, hiába imádom az ütődött idealistákat.
Hát ő valóban totális bolond ezt el kell ismernem. De a maga módján édi:)
beküldve: 2008-08-25 18:14:55
(#14) Hogy lehetne Wolfwoodot nem szeretni? De a legnagyobb kedvencem akkor is Vash, hiába imádom az ütődött idealistákat.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-25 18:15:12