Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Trigun
beküldve: 2008-08-25 18:00:27
(#13) Az tény hogy ő egy nagyon érdekes és vegyes karakter. Az érzelmi nehézségek fleldolgozása a változása végig benne van, Nagyon komolyan meg van csinálva a akarkter életműve. Mindkenképp érdemes megnézni.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Na végre egy ember, akinek ez a kedvenc karaktere. Nézd meg mindenképpen, kár lenne kihagyni. Az elje még vicces, de a vége felé nagyon komolyodik a sztori!
Mindenképpen meglesz, már a múltkor is megígértem.Na végre egy ember, akinek ez a kedvenc karaktere. Nézd meg mindenképpen, kár lenne kihagyni. Az elje még vicces, de a vége felé nagyon komolyodik a sztori!
beküldve: 2008-08-25 08:25:30
(#10) Nekem a kedvenc karakterem Nicholas D. Wolfwood.
Mindezt úgy mondodm, hogy 10 részt nem láttam az animéből, mert nem tetszett. Ha újrakezdik a tévében, teszek vele mégegy próbát.
Mindezt úgy mondodm, hogy 10 részt nem láttam az animéből, mert nem tetszett. Ha újrakezdik a tévében, teszek vele mégegy próbát.
beküldve: 2008-08-21 16:38:47
(#9) Hát ha sikerül röviden összefoglalni
A kedvenc karakterem Legato Bluesummers ezzel kezdödőtt a vita, hogy most ő plnat vagy ember. Igazából ezt nem nagyon tudom fixen kijelenteni, hogy az, de mindeképp több mint ember és nemcsak a karja miatt. Illetve hogy Vash kit ölt meg szándékosan a többiek szerint csak Legatot...
Jah és persze hogy én semmit nem tudok az egészről
A kedvenc karakterem Legato Bluesummers ezzel kezdödőtt a vita, hogy most ő plnat vagy ember. Igazából ezt nem nagyon tudom fixen kijelenteni, hogy az, de mindeképp több mint ember és nemcsak a karja miatt. Illetve hogy Vash kit ölt meg szándékosan a többiek szerint csak Legatot...
Jah és persze hogy én semmit nem tudok az egészről
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Amíg a "Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?" topicban dumáltatok a Trigunról, volt sok hozzászóló, most, hogy van saját topikja, meg már nincs.
egy újabb "értelmes" topic -.-"
én tökre nem vágom hogy mit írtok hogy most van de eddig másik -blablablaaa- egyszóval MIVAN ?
beküldve: 2008-08-20 21:24:45
(#7) Ne várjátok hogy beinduljon a topik, ha senki nem válaszol a postomra
Csak hülyéskedek...
Marakodást meg bosszankodást pedig félre lehet tenni, inkább kezdjetek el beszélgetni róla, ha szeretitek, nem várni kell, hogy betévedjenek az emberek, és beszélgetni kezdjenek róla..
Csak hülyéskedek...
Marakodást meg bosszankodást pedig félre lehet tenni, inkább kezdjetek el beszélgetni róla, ha szeretitek, nem várni kell, hogy betévedjenek az emberek, és beszélgetni kezdjenek róla..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Amíg a "Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?" topicban dumáltatok a Trigunról, volt sok hozzászóló, most, hogy van saját topikja, meg már nincs.
egy újabb "értelmes" topic -.-"
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Nem akarom tovább ütni a vasat, a nyomdafestéket nem tűrő szavakat nem szeretem...
sziasztok valóban én sem szeretem ezért nem is írtam le őket,
beküldve: 2008-08-20 11:55:34
(#4) Amíg a "Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?" topicban dumáltatok a Trigunról, volt sok hozzászóló, most, hogy van saját topikja, meg már nincs.
Nem akarom tovább ütni a vasat, a nyomdafestéket nem tűrő szavakat nem szeretem...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-20 11:56:11
Hát igen :) Akkor én kezdek egy témát: Láttátok milyen szép fényes a borítója? (Nem olvastam, de segítek a topik beindulásában )
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-20 08:49:47
(#2) Amíg a "Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?" topicban dumáltatok a Trigunról, volt sok hozzászóló, most, hogy van saját topikja, meg már nincs.
beküldve: 2008-08-20 00:07:30
(#1) Na most már van ilyen topik is, itt lehet megvitatni a kapcsolódó kérdéseket, pölö Legato gyilkos-e, micsoda Vash és Knives, stb...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."