Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Un Dos Tres ( Egy lépés előre)
beküldve: 2008-09-20 12:43:39
(#32) rEMÉLEM NAGYOON ÉLVEZITEK, HOGY VALAKIN KITÖLTHETITEK A HÜLYE VÁGYAITOKAT!!!!!!!
MOST REMÉLEM BOLDOGOK VAGYTOK!!!!!!
TUDJÁTOK MIT???
SEMMIT SEM TUDTOK ROLLAM!!!!ÉS ÖRÜLNÉK HA NEM ITT VITATNÁTOK MEG AZT A KÉRDÉST HOGY KI MIÉRT NYIT TOPICOT!!!!!
SZIASZTOK
MOST REMÉLEM BOLDOGOK VAGYTOK!!!!!!
TUDJÁTOK MIT???
SEMMIT SEM TUDTOK ROLLAM!!!!ÉS ÖRÜLNÉK HA NEM ITT VITATNÁTOK MEG AZT A KÉRDÉST HOGY KI MIÉRT NYIT TOPICOT!!!!!
SZIASZTOK
beküldve: 2008-09-20 12:29:34
(#31) Egyből törölni kéretik az ilyeneket!
Azért a rögtön törölni kéne se így működik...Ha a topiknyitás utáni egy napban kiderülne,hogy az oldalt látogatók 87 százaléka imádja az Un Dos Tres sorozatot,megindul a beszéd róla,kinek ki a kedvenc szereplője,és lelkes fanok ismerkedhetnek meg egymással,akik nem tudták,hogy rajtuk kívül más is szereti ezt a sorozatot,és mindenki baromi heppi lesz,akkor üsse kavics,legyen nekik gyereknap,HA valóban rendeltetésszerűen LENNE használva a topic.De így,hogy a kutyát se érdekli,vagy legalábbis eddig nem jelentkezett nagyon egy tizenvalahányfős mag,akinek szívügye a sorozat,és,nehogymáá' töröljék a topicot,így ponthogy semmi értelme nincs.
Ha nincs rá semmi érdeklődés,akkor kéne törölni.De akkor meg valóban.
Mondjuk ez is magánvélemény.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-09-20 11:04:33
(#29) Valahogy tényleg korlátozni kellene a topiknyitást. Egyből törölni kéretik az ilyeneket! Ha csak egy halovány köze lenne az oldalhoz...
beküldve: 2008-08-29 20:12:23
(#28) Azt vettem észre, hogy minden értelmetlen, felesleges topik átváltozik vitatopikká. Szerintem ezt lassan észre fogja venni Admin bácsi. És akkor lesz majd valami.
(Mondjuk az előbbi mondatomban néha kételkedem: volt egy lány, akinek 0 hsze volt és az üzifalon hirdette állandóan a gportalos oldalát. Nagashi szólt, hogy "Júdlihálihúú, A'mmin bácsi!" és "A'mmin bácsi" intézkedett is. Tehát ez a bizonyíték, hogy itt jár közöttünk, nézi a fórumot. Akkor miért nem csinál valamit? )
Szerk.: Elnézést, beugrott, hogy valami olyasmit említettek, hogy előbb a MONDO fórumot szedik ráncba.
(Mondjuk az előbbi mondatomban néha kételkedem: volt egy lány, akinek 0 hsze volt és az üzifalon hirdette állandóan a gportalos oldalát. Nagashi szólt, hogy "Júdlihálihúú, A'mmin bácsi!" és "A'mmin bácsi" intézkedett is. Tehát ez a bizonyíték, hogy itt jár közöttünk, nézi a fórumot. Akkor miért nem csinál valamit? )
Szerk.: Elnézést, beugrott, hogy valami olyasmit említettek, hogy előbb a MONDO fórumot szedik ráncba.
Úgylegyen :) Tényleg jó lennének az alábbiak..
Mondjuk leütéslimit lehet hogy nem hozná be a hasznát, emeletes idézés pedig már azzal is kivédhető volna, ha az emberek rászánnák azt a három másodpercet, amíg kicsit kitakarítják azt, amire válaszolnak.
Mondjuk leütéslimit lehet hogy nem hozná be a hasznát, emeletes idézés pedig már azzal is kivédhető volna, ha az emberek rászánnák azt a három másodpercet, amíg kicsit kitakarítják azt, amire válaszolnak.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-29 19:45:44
(#25) Ha most itt rám célozgattak egyesek lentebb, akkor közlöm, hogy nem leszólás, parancs vagy bármi ilyesmi volt. Csupán javasoltam neki, hogy inkább használjon egy meglévő topicot, annál is inkább, mert jóformán senki se ismeri. Az elején egy olcsó poén-t próbáltam elsütni, de besértődött, erről már durvára nem tehetek. Később leírtam, hogy nem sértésnek szántam. Ez van, ezt kell szeretni.
Ez a mangafan fórum. A többi magyar kiadó mangáit bőven elég lenne csupán a Mangattack, Fumax stb topicokban kitárgyalni, felesleges a Bania, Nyári srácok, stb. Annak sincs értelme, hogy 3 rajzolós 2 ismerkedős topic legyen, stb. A topicok egyharmada felesleges. Az emeletes idézéseknek sincs értelme, ezt ki lehet(ne) azzal védeni, hogy letiltják az emeletes idézést, hogy csak a normál idézés működjön. Más fórumon láttam, remekül működik. A leütéslimit se lenne haszontalan, elkerülendő az egy-két szavas hozzászólásokat.
Ez a mangafan fórum. A többi magyar kiadó mangáit bőven elég lenne csupán a Mangattack, Fumax stb topicokban kitárgyalni, felesleges a Bania, Nyári srácok, stb. Annak sincs értelme, hogy 3 rajzolós 2 ismerkedős topic legyen, stb. A topicok egyharmada felesleges. Az emeletes idézéseknek sincs értelme, ezt ki lehet(ne) azzal védeni, hogy letiltják az emeletes idézést, hogy csak a normál idézés működjön. Más fórumon láttam, remekül működik. A leütéslimit se lenne haszontalan, elkerülendő az egy-két szavas hozzászólásokat.
Több, mint egy éve vagyok a fórum tagja, éppen ezért örülök, hogy eddig sikerül kimaradnom az ilyen felesleges szájtépésekből. Nagyon remélem, hogy ez még sokáig így is marad.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerintem azért ide írunk mert nem nagyon van olyan topic ami erre alkalmas lenne és pillanatnyilag itt kezdődött el a beszélgetés mivel ezen topic egy újabb bizonyítéka hogy valamilyen színtű korlátozásra igenis szükség lenne a fórumon... Rengeteg az off hozzászólás a dupla tripla post a spoiler... hogy csak 1-2 dolgot említsek... szerintem ebben a fórumban igen nagy potenciál rejlett (és remélem még mindíg rejlik) de mivel nincsen kellő képpen moderálva (ennek is biztos megvan az oka de szamély szerint én ebbe nem látok bele) így lassan teljesen használhatatlanná/érdektelenn é vállik...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-08-29 19:22:16
(#23) egy parányi kérdést azért feltennék.. ha nem lesz fejharapás meg "hülye vagy nyugodj le játék kezdőknek"..miért írunk ebbe a láthatólag érdektelen(számunkra)topikba?? ??...."hülye aki marhaságot beszél de az is aki leáll vele vitatkozni"..nem kéne teljesen leszarni (bocs a szóért)a topikot..hátha akkor kedves mónika(ne vedd sérétnek kedvesem)rájönne erről a sorozatról ..a duna tv oldalán vagy bárhol másutt kéne fanatikusokat gyűjtenie maga köré..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-08-29 19:20:32
(#22) A lent említett személyekből irtó rossz moderátor lenne. :) Ez a károgós-beépítettgonosz-s zmájlis hozzáállás nem hiszem, hogy sokat dobna az oldal színvonalán.
Én úgy vagyok vele, hogy néhány kirívó esettől eltekintve okés a mostani rendszer.
Én úgy vagyok vele, hogy néhány kirívó esettől eltekintve okés a mostani rendszer.
beküldve: 2008-08-29 19:17:19
(#21) uniqum arc vagy("csak pozitívan)..ez tetszik..és ..kisebb belegondolás után..tényleg lehet benne valami...bár..a nagyhatalom nem adja az irányítást más kezébe.......én így tudom...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
.a felhasználó moderálással az lenne a baj h a hatalomtól bódult felhasználó...elvakultan ítélkezne társai felett és ezen féktelenség következtében kissebb háborút indítanának el adminék a fórumon..vagy tévednék...?
Nem feltétlenül... csak nem a vérpistikéket kell kiválasztani erre a szerepre... biztos van itt jópár olyan ember aki nem tegnap óta látogatja a fórumot és mégis képes volt kimaradni a "te vagy a hülye... nem mert te vagy a hülye" játékokból...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Ezért mondtam hogy általános kedveltség/tisztelet övezi őket, és gyakran is járnak ide.. pl Riku, vagy alister.. em hiszem hogy őket elkapná a hatalom
Háborúbút pedig nemhiszem hogy kirobbantana a dolog, mert még mindig az adminbácsi a főnök, neki is csak két kattintásába kerül valakit visszadegradálni.
Háborúbút pedig nemhiszem hogy kirobbantana a dolog, mert még mindig az adminbácsi a főnök, neki is csak két kattintásába kerül valakit visszadegradálni.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White