Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Hiszen itt van a topikja
Egyébként én is támogatom a felhasználó moderátorságot...
Akik régi arcok itt, és általános kedveltség/tisztelet övezi őket, szerintem simán lehetnének...
(Amúgy meg ha senkit nem érdekel ez a topik, akkor nem lesz látogatva és kész, majd eltűnik a lista végén, ennyi.)
Azt azért NETESSÉK ELFELEJTENI, hogy ez egy mangakiadó saját fóruma.
És szerintem nem tesz jót neki (Hogyan is tenne? ) hogy valaki beregisztrál, csak azért hogy totál új topikot nyisson egy mégcsak nem is közismert és a témához abszolút nem jövő filmről.
Ígyis televagyunk topikokkal, amik amúgysem tartoznának ide..
De képzeld el hogy valaki körbe akar nézni egy ilyen hivatalos, céges honlapon, és látja, hogy legutóbb kommentezett topikok, és ottvan a WoW, TCG, konzolok, meg ilyenek, ahol a kisiskolások a south parkból frissen kibővült szókincsüket próbálgatják.
Hivatalos oldal, ezt véssük az eszünkbe. Persze azért van az offtopic, hogy a mangákon összekovácsolódott csapat másról is tudjon beszélgetni, de azért offtopik az legyen off topikok gyűjteménye, nem pedig a ,,hely, ahová az olvasatlan, felesleges hulladék kerül mindenféle sz*rról"
És most nézz rá erre a topikra. Valaki csak azért regisztrált, hogy topikot nyisson egy másoknak totál érdektelen és témához nem kapcsolódó filmről, ahol még nekiáll dacoskodni, hogy mégpedig mi ne mondjuk meg neki, hogyan szemeteli össze a fórumot.
Azért legyen már egy határ!
Topic csak admin által hozható létre (ha valaki szeretne valamilyen témában új topicot nyitni ír a mod.-nak és amennyiben tényleg van értelme a mod. elindítja. Így megszünnének a "milyen színű a legjobb barátnőd kutyájának a szőre" jellegű marhaságok illetve nem lenne 4-5 olyan topic 1időben ami lényegében ugyan azzal a témával foglalkozik)
Illetve ha lenne néhány olyan ember aki szankcionálni tudja a felhasználást akkor talán kevesebb lenne az egy mondatos "szerintem is" típusu hozászólás, valamint néhány figyelmeztetés után talán a dupla/tripla postokról is leszoknának az emberek.
Fölösleges, tényleg semmire nem használt topicok törlésre kerülhetnének ezzel is átláthatóbbá válna a fórum. (pl ha 3 hónapig a kutya nem szól egy témához az akkor szerintem nyugodtan törölhető)
Valamint szerintem néányan azt gondolják hogy csak mert túl vannak x kommenten nekik már bárkihez bármilyen hangnemben szabad szólniuk... néhány buksirakoppintás talán ezen is változtatna...
De ez mind csak személyes vélemény...
Szolti: A forumozók között is vannak bőven olyan emberek akik megbírkóznának ezzel a feladattal... csak jól kell választani... szóval ne az legyen a mérvadó hogy hányszor szólt hozzá valamihez hanem az hogy hogyan...
Ideje lenne kinevezni (ha más nem a rendszeres fórumozók közül) néhány mosderátort.
Jaj, csak a fórumozók közül ne... /elfut
Ezt ugyan tényleg nem itt kéne megvitatni de tény és való hogy sajnos a fórum mindőségén nagyon sokat ront a rengeteg értelmetlen topic. De másik oldalról az se tesz neki túl jót hogy néhány ember felhatamazva érzi magát arra hogy kapásból és néha ok nékül leugasson minden újonnan érekezettet. Ideje lenne kinevezni (ha más nem a rendszeres fórumozók közül) néhány mosderátort... úgy vélem elég sokat lendítene a fórum milyenségén...
Ha jól sejtem ez egy kis hazánkban is futó énekes táncos romantikus tinis sorozat... kb ennyi elképzelésem van róla mivel még 1 részt se láttam...
scarcrow : az ötlet jó.
De milyen moderálásokra gondolsz?
Ezt ugyan tényleg nem itt kéne megvitatni de tény és való hogy sajnos a fórum mindőségén nagyon sokat ront a rengeteg értelmetlen topic. De másik oldalról az se tesz neki túl jót hogy néhány ember felhatamazva érzi magát arra hogy kapásból és néha ok nékül leugasson minden újonnan érekezettet. Ideje lenne kinevezni (ha más nem a rendszeres fórumozók közül) néhány mosderátort... úgy vélem elég sokat lendítene a fórum milyenségén...
Ha jól sejtem ez egy kis hazánkban is futó énekes táncos romantikus tinis sorozat... kb ennyi elképzelésem van róla mivel még 1 részt se láttam...
(Amúgy meg ha senkit nem érdekel ez a topik, akkor nem lesz látogatva és kész, majd eltűnik a lista végén, ennyi.)
Most őszintén, te hallottál már erről valaha is? Sokan ismerik? Ha igen, akkor maradhat, miért is ne? Ha sokan tudnak róla beszélgetni, születik több tíz, akár több száz hozzászólás, mindenki boldog. De annak most mi értelme, hogy ez a topic ott porosodjon az offtopic kategória legvégén? Szerintem nem sok. Eddig nem nagyon született "én ismerem, nagyon jó" hozzászólás.
Mónika: Nem sértésnek szántam a "leemesézést", nem is elírás, csupán utaltam egy manapság ismert reklámszövegre. A "nicknevedből" rájöttem, hogy Mónika vagy.
Azért vesszük komolyan, mert látjuk hogy az oldal mennyit zuhant a régihez képest.
Ebben igazad van, de nem csinál mindenki új topicot mindenféle hülyeségnek, bocsánat. Hogy nézne ki egy ,,A húgom szemfestékgyűjteménye" című topic?
Ezzel a hozzáállással hamarosan bannlavinát zúdítasz magadra.
El sem köszönök.