Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
bleach vagy naruto
Azzi!Én hányra, állok?
2 strigula, hacsak ki nem hagytam valamit. Valdd be most, még akkor nem olyan ciki, mintha később derülne ki
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-13 14:41:11
(#86) Azzi!Én hányra, állok?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igazából csak azt köszöni, hogy valaki végre hozzászólt, de szvsz hanyagoljuk el messzire ezt a topicot Bár tegnap jót beszélgettünk itt késő este, de az nem a topic érdeme volt
Mármint Kyotoval és Koitzuval.
nyelvtan ki szereti?a szar
[Link]
The life already only so.
beküldve: 2008-10-13 14:33:02
(#84) Igazából csak azt köszöni, hogy valaki végre hozzászólt, de szvsz hanyagoljuk el messzire ezt a topicot Bár tegnap jót beszélgettünk itt késő este, de az nem a topic érdeme volt
Mármint Kyotoval és Koitzuval.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-13 14:33:40
Szerintem ezt nem kéne eröltetni, de még csak gyengén tenni sem.
köszi
The life already only so.
Szerintem ezt nem kéne eröltetni, de még csak gyengén tenni sem.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-10-13 14:05:36
(#81) beküldve: 2008-10-13 13:45:35
(#80) beküldve: 2008-10-13 13:43:50
(#79) Nofene, pedig, mintha most az ezelőtti pillanatban is került volna fel kép, de úgy látom rólad nincs egy sem Nagy kár érte.
Koitzut már megtaláltam (régebben) az emailje alapján, engem meg a becenevemről könnyű
Koitzut már megtaláltam (régebben) az emailje alapján, engem meg a becenevemről könnyű
Miért, mi a beceneved? Pityu?
A becenevem értelemszerűen: Azzi
no pussy, just the dicks
Nofene, pedig, mintha most az ezelőtti pillanatban is került volna fel kép, de úgy látom rólad nincs egy sem Nagy kár érte.
Miért, mi a beceneved? Pityu?
Bakker, duplapost. Na, az előző kérdésem tárgytalan, kaptam egy fekete pontyot.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-13 12:41:22
Ez most egy nagy egyes lenne, de mivel új vagy, ezért csak egy hét eltiltás. 17.-én gyere vissza és mondd el, mire jutottál az élet nagy kérdéseivel.
-flame topic
-egy "szavas" hsz
-emote hsz
-kisbetűs cím(ek!)
-mindezt kezdésnek
Nem rossz. Az 5 strigulától sajnos nem tudok eltekinteni, az már pedig 1 feketepont.
-flame topic
-egy "szavas" hsz
-emote hsz
-kisbetűs cím(ek!)
-mindezt kezdésnek
Nem rossz. Az 5 strigulától sajnos nem tudok eltekinteni, az már pedig 1 feketepont.
Jajj, jajj, már megint a fejem fogtam, mert megláttam a legutóbb kommentelt topicoknál.
Azzi: nem tudom, hogy találtad ki, de te írod a pontokat, miszerint 7 strigula egy fekete pont, 5 pont egy 1-s. Neked már van 3 strigid a múltkori csúnya ON-ért.
Ne bánkódj, Baniának több van. Megmondaná, nekem mennyi van, tanár úr, mennyire kell meghúznom magam?
Basszus boldog boldogtalan idiótábbnál idiótább topikot hoz létre. Moderálni kellene ezeket már valahogy. Mi lesz ebből a jó fórumból...
Ennyi erővbel létrehozhatnánk a következő "érdekes" topikokat i":
Light vagy L.
Coca Cola vagy Pepsi.
Csoki vagy vanília.
Fekete vagy fehér.
Még az alapötlet is rossz, mert ez flame-topic.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
XDD
Igaz. A topic úgy is törölve lesz...
Ez a 4 pont honnan ered? XD Egyszer csak megjelent, és mindenki tudja csak én nem:P
Igaz. A topic úgy is törölve lesz...
Ez a 4 pont honnan ered? XD Egyszer csak megjelent, és mindenki tudja csak én nem:P
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-13 10:15:48
(#73) 1.Kira, Pepsi
2.Vanília, Fekete
3.???
4.Profit
Amúgy szerintem egy ilyen topic esetében nem beszélhetünk offolásról, mivel nincs semmi beszélgetési alap meghatározva, ezért arról beszélünk, amiről akarunk. Naruto-Bleach, ez nem beszélgetési alap, ez egy szavazás, azoknak meg gportalon a helye.
2.Vanília, Fekete
3.???
4.Profit
Amúgy szerintem egy ilyen topic esetében nem beszélhetünk offolásról, mivel nincs semmi beszélgetési alap meghatározva, ezért arról beszélünk, amiről akarunk. Naruto-Bleach, ez nem beszélgetési alap, ez egy szavazás, azoknak meg gportalon a helye.
no pussy, just the dicks