Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
bleach vagy naruto
L
Semelyik
Csoki
Fekete
Na jó viccet félretéve: Elnézést mindenkitől, h tegnap este tele offoltuk ezt a topicot, de jobbik esetben úgy is törölve lesz.
Bocsi!
MIANEVED?!
igen vagy nem.
Szerintem egyik sem is nemigen!
Szerintem egyik sem is nemigen!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-10-13 08:47:40
(#70) Basszus boldog boldogtalan idiótábbnál idiótább topikot hoz létre. Moderálni kellene ezeket már valahogy. Mi lesz ebből a jó fórumból...
Ennyi erővbel létrehozhatnánk a következő "érdekes" topikokat i":
Light vagy L.
Coca Cola vagy Pepsi.
Csoki vagy vanília.
Fekete vagy fehér.
beküldve: 2008-10-13 07:26:01
(#69) Ez most kérdés az AnimeStarsban. Szerintem a Bleach érdekesebb!
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: SötétOldal 2008-10-12 23:24:21
Templomban?
Én úgy szoktam, h ha valakivel neten megismerkedek, lesek róla képet, és amikor találkozunk a nyakába ugrok XD
Olyan vicces mikor nem tudja ki vagyok
A képek olyan helyre kerülhetnek ahova nem kellene.
Jobban szeretem ha nincs sehol rólam kép, aki akar úgy is megtalál iwiw-en, meg akárhol, a nevem nem valami gyakori
Nem is faggatózásképpen kérdeztem, csak úgy.
Hú, ha csak úgy a nyakamba ugranál lehet, hogy barátnőm hamarabb kiírtaná az ismerőseidet, mint, ahogy az erősebbik lábadban az ínak megfeszülnek, az izmok pedig ugrásra készülnek
Elég gyilkos. És kegyetlen
A saját érdekedben intettelek óvva!
Inkább jó hangosan köszönj rám, aztán később ha nemlátja a nyakamba ugrohatsz, vagy, ami mégjobb ötlet, először ugorj az ő nyakába.
no pussy, just the dicks
Nagy kár, akkor hogy fogunk megismerni téged a...
...a...
...a templomban?
Hogyhogy visszaéltek vele? Photoshop vagy mi?
Templomban?
Én úgy szoktam, h ha valakivel neten megismerkedek, lesek róla képet, és amikor találkozunk a nyakába ugrok XD
Olyan vicces mikor nem tudja ki vagyok
A képek olyan helyre kerülhetnek ahova nem kellene.
Jobban szeretem ha nincs sehol rólam kép, aki akar úgy is megtalál iwiw-en, meg akárhol, a nevem nem valami gyakori
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-12 23:08:39
(#65) Na jó, leragad a szemem, úgyhogy megyek, jóéjt!
Hoppá duplapost, feketepont!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-12 23:08:57
Nofene, pedig, mintha most az ezelőtti pillanatban is került volna fel kép, de úgy látom rólad nincs egy sem Nagy kár érte.
Jah, 1évben 1x töltök képeket fel, és most felnyomok párat ha már ott vagyok XD
Magamról soha nem rakok fel képet a netre sehova, mert már visszaéltek vele
Nagy kár, akkor hogy fogunk megismerni téged a...
...a...
...a templomban?
Hogyhogy visszaéltek vele? Photoshop vagy mi?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-12 23:06:06
Nofene, pedig, mintha most az ezelőtti pillanatban is került volna fel kép, de úgy látom rólad nincs egy sem Nagy kár érte.
Jah, 1évben 1x töltök képeket fel, és most felnyomok párat ha már ott vagyok XD
Magamról soha nem rakok fel képet a netre sehova, mert már visszaéltek vele
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-12 22:57:55
beküldve: 2008-10-12 22:56:13
(#61) Nofene, pedig, mintha most az ezelőtti pillanatban is került volna fel kép, de úgy látom rólad nincs egy sem Nagy kár érte.
Koitzut már megtaláltam (régebben) az emailje alapján, engem meg a becenevemről könnyű
Koitzut már megtaláltam (régebben) az emailje alapján, engem meg a becenevemről könnyű
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-12 22:57:09
Hehe, már a hszed előtt is kiszúrtalak a 3 oldalnyi ember közül az animés profilképed miatt.
Na ugye, nem kell itt rávezetés!
Na és TI?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-12 22:54:15
(#59) Hehe, már a hszed előtt is kiszúrtalak a 3 oldalnyi ember közül az animés profilképed miatt.
BTW észrevettétek, hogy ma este iwiwen ha úgy akarsz bejelölni valakit, hogy épp a képein vagy, akkor hibát ír ki?
BTW észrevettétek, hogy ma este iwiwen ha úgy akarsz bejelölni valakit, hogy épp a képein vagy, akkor hibát ír ki?
xD
Mondjuk írd be: Város: Pilis, Utónév: Viktória és bónuszként: nyelvek: finn
Utánna biztosan megtalálsz XD
Mondjuk írd be: Város: Pilis, Utónév: Viktória és bónuszként: nyelvek: finn
Utánna biztosan megtalálsz XD
Megvan, túl könnyű volt, most jól megnézem, pill!
Koitzu: azt tudom, hogy ők voilának írják, de a voir igét ragozzák...vagy végülis úgyse tudom
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-12 22:53:48