Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
beküldve: 2010-03-02 15:32:52
(#692) Na hát... köhm... Ezek a részek... Buggyos bugyi!!! Még jó, hogy meg volt támasztva a hátam, különbön hátra estem volna...
Tényleg? Nem semmi köszi még 1szer!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
nincs mit, külön a te kedvedért szedtem le a részt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Bingo!
És az a kép ami néhány pillanattal később volt?
Asszem nyitott szájú...(mármint Stein)
*hálás köszönet, meghajol*
És az a kép ami néhány pillanattal később volt?
Asszem nyitott szájú...(mármint Stein)
*hálás köszönet, meghajol*
Ezaz?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-27 07:20:16
(#687) Gilje nénitől szeretnék kérni egy szívességet!
Előre is köszi
Egy Stein képről lenne szó, az 5.rész végén volt amikor a doki enyhén beszívott fejet vágott. Lécci rakd fel nekem!!!
Előre is köszi
beküldve: 2010-02-26 19:19:18
(#686) bizony stein jó ahogy van D amma furikuriben is vannak ilyen laza beszólások x'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Stein olyan, mint Ichimaru Gin. Úgy jó, ahogy van.
Így van! Szeretjük mi az őrült dokikat
1-2-3: jaja! És köszönöm
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 20:07:35
Heavenly6=heavenly sex
Stein olyan, mint Ichimaru Gin. Úgy jó, ahogy van. Legyen akármilyen Őt tehát levédtem, érinthetetlen
Soul beszólása erősen emlékeztet a Dual Mastersre: "Wháóóó, már megint osztott képernyőőőőő...!"
Stein olyan, mint Ichimaru Gin. Úgy jó, ahogy van. Legyen akármilyen Őt tehát levédtem, érinthetetlen
Soul beszólása erősen emlékeztet a Dual Mastersre: "Wháóóó, már megint osztott képernyőőőőő...!"
1. Perverz állat!
2. Miaz, hogy levédted? Amúgy tényleg jólvan így.
3. Az ehhez hasonló beszólásoktól voltam midig padlón a röhögéstől, amikor Duel Masters-t néztem. Meg amúgy is jó az!
Gin tökéletes Stein meg jó úton halad
stein tenleg ojan mint gin..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Heavenly6=heavenly sex
Miért is ez a nagy nevetgélés?
Most jutott eszembe, hogy szerencsétlen Stein már teljesen gajra ment...
Hjajj, másik dolog. Soul egyik mondata is tetszett:
Nem is gondolja, milyen igaza volt
Most jutott eszembe, hogy szerencsétlen Stein már teljesen gajra ment...
Hjajj, másik dolog. Soul egyik mondata is tetszett:
"Mintha egy sónen manga főhőse lennék..."
Nem is gondolja, milyen igaza volt
köszönöm *meghajol*
Egyébként Tommy dalait én is imádom. A nevén meg röhögök
Egyébként Tommy dalait én is imádom. A nevén meg röhögök