Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Aranyos
ez viszont menő
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-02-22 10:34:02
Tessék gyerekek
Death the Girl
Death the Girl
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-22 10:24:55
beküldve: 2010-02-22 09:54:52
(#630) Való igaz, egy kicsit elhanyagoltuk a topicot...
beküldve: 2010-02-22 07:33:06
(#629) Gyerekek, Felnőttek, Giljék! Milyen dolog az, hogy negyedik napja nincs itt élet??? Nembaj, ma már új epizódok, estére biztosan fellendül a nép, holnaptól meg beszállok én is!!
beküldve: 2010-02-18 21:39:00
(#628) whááái gecci jó CPk... én is szeretnék egy ilyet... nekem mondjuk ez a kedvenc cp
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
jaaaaaaj..
a kedvenc rexembol volt a jelenet..
a kedvenc rexembol volt a jelenet..
amikor a vizsga volt..s mindenki teljes zizi lett
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-18 09:24:01
beküldve: 2010-02-18 07:33:22
(#625) Cukrosnéni!! Mi van még a tarsolyodban???
jaja, nagyon szerepben van!
Szerk: Gilje-sama 2010-02-17 21:54:25
[xuperjou meduza
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Az bizony, nekem is nagyon tetszik
Szerk: Gilje-sama 2010-02-17 21:49:03
profi munka *o*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Gilje-sama 2010-02-17 21:30:37
beküldve: 2010-02-17 21:25:42
(#619) hát ezaz... de ááá egyre több B*S képet raksz be Gilje *q* így megfogsz ölni... moe modban elhalálozok
akkor Gilje most bevallja, hogy neki ez a kedvenc képe:
olyan békés<3
olyan békés<3
Szerk: Gilje-sama 2010-02-17 21:22:07