Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
De a normális képekben mi lenne az egyediség?? Ezek a képek azért jók, mert.... mert.... olyan..... GILJÉSEK!!!
ez a tokeletes szo ra!!!
giljesek
xD
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-17 21:17:47
(#616) De a normális képekben mi lenne az egyediség?? Ezek a képek azért jók, mert.... mert.... olyan..... GILJÉSEK!!!
nem voltál, ezt kérték, ezt adtam. tehetnék be normálisakat is. egyébként én is szeretm az animét
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-17 21:10:56
(#614) Azért mondjuk nem kéne lerontani a Soul Eater színvonalát ezzel a sok búzás képpel (bocs, troll voltam )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-17 21:09:28
[hat blackstar
gondolom azert xeretik oket abraolni eggyutt..
xeret harcolnimifuneval..
gondolom azert xeretik oket abraolni eggyutt..
ezt mindenkinek a piszkos fantáziájára bízom
Az első felfogása beletelt pár percbe...
A második kapcsán: Mifunének meg Black*Starnak mi köze van egymáshoz, hogy ilyen sokat ábrázolják együtt őket?
beküldve: 2010-02-17 06:50:15
(#609) Figyeltétek, hogy Soul-nak Evans a családneve? Nagyon tuti
(vagy Soul-osan: király). Az a jelenet amikor Maka felhívta halálisten mestert és bejött Spirit "Maka!!! Maka te vagy??
Hogy vagy, én vagyok a papa!" Hát én ennél behaltam...
(vagy Soul-osan: király). Az a jelenet amikor Maka felhívta halálisten mestert és bejött Spirit "Maka!!! Maka te vagy??
Hogy vagy, én vagyok a papa!" Hát én ennél behaltam...
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
OFF
Szerk: Gilje-sama 2010-02-16 23:03:34
ott ojan mintha blackstar himlos lenne
de pont nem az x'D rohadt nagy
hat na Jaa h nem az ..
beküldve: 2010-02-16 22:05:15
(#606) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ott ojan mintha blackstar himlos lenne
de pont nem az x'D rohadt nagy
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
juj gilje ez nagyon beteg x'D de tetszik nagyon :') am ige jók voltak a részek :O
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.