Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
unatkoztál és írni kellett valahovaXD Nézd a Soul E-t, nem váltja meg a világot, de az első 15 rész nagyon jó. Persze inkább japánul, mint magyarul
Az első kép direkt van mégegyszer, mert nagyon bíromXD
Az első kép direkt van mégegyszer, mert nagyon bíromXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-16 21:59:35
Pedig éppen mondani akartam, hogy mindig gondosan odafigyelsz, vagy csak véletlen, de sosem jön elő kétszer ugyan az a kép. De most úgy rémlett, hogy az első már volt, és tényleg...
Nekem meg most jut eszembe, hogy bírom Mifune (először Mifene sikerült) búráját. Valahogy megfogott a karaktere...
Nekem meg most jut eszembe, hogy bírom Mifune (először Mifene sikerült) búráját. Valahogy megfogott a karaktere...
egy: mert mazoista vagy
kettő: a soul e topic az én felségterületem, nem látod? XD
kettő: a soul e topic az én felségterületem, nem látod? XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-16 21:54:31
(#598) miért nézem meg Gilje légterelőbe rakott képeit, amikor tudom, h mennyire beteg lelkületű enber?
-
Szerk: ∂z 2010-02-16 21:54:52
Szerk: Gilje-sama 2010-02-16 21:54:35
Akarom én érteni, hogy mi le nem játszódik egy-egy fan fejében, amikor nekiül rajzolni?
És eszembe jutott még egy követelés!!!!
6.: Még több Blair-t! Vagy Mizuné-t! Vagy valakit, csak folyjon a vér azokból az orrokból!!!
És eszembe jutott még egy követelés!!!!
6.: Még több Blair-t! Vagy Mizuné-t! Vagy valakit, csak folyjon a vér azokból az orrokból!!!
hehe
beküldve: 2010-02-16 21:45:02
(#594) Nem is tudom... Hiába is, ha A Cukrosnéni itt van, rögtön van min csámcsogni! De hát ezek az uccsó képek... Elgondolkodtatóak...
Szerk: Merchior 2010-02-16 21:45:55
xD
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-16 21:42:44
(#592) ahha szóval Kid-es kép kell
Akkor ez szigorúan 18+-os
Akkor ez szigorúan 18+-os
Tényleg!
Szerk: Gilje-sama 2010-02-16 21:44:37
tokeletes
koconjuk cukrosneni ..
birom az utolso kepen ojan kid arca mint egy csaje..s a kormei mintha most setalt volna ki egy manikuros xalonbol..
koconjuk cukrosneni ..
birom az utolso kepen ojan kid arca mint egy csaje..s a kormei mintha most setalt volna ki egy manikuros xalonbol..
helyes
na, megfelel?
na, megfelel?
Szerk: Gilje-sama 2010-02-16 21:37:23
[QUOTE]jelen!
vartunk
vartunk
jelen!