Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Manga kissza
beküldve: 2008-11-10 20:50:27
(#29) Szeretnék eljutni, ott a Mondoban az 1óra ingyen kupon, de nem tudom mi lesz belőle
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-10 20:47:44
(#28) Tényleg Captain Morgan-jük van? És hozzá gyömbér? Fullmetal részeg mangaolvasás LOL
no pussy, just the dicks
Hozzászólás-hajh szást be lehet fejezni, mert szólok Azzinak, hogy ezért is büntessen. XD
Egyet értek!
VÁÁ, MÉGEGY HSZ-EM VAN!
Komolyan: szerintem jó kis téma, bár én az Offtopichoz tettem volna. Mégjobb téma lenne, ha normálisat hozzá is tudnék szólni. Én szeretnék elmenni, bár nem létszükséglet. Ha már Manga Café a másik neve, igazán lehetne ott kávézni, vagy valami kreatívat mívelni. Persze nem mangaolvasás közben. Vagy valami kis vetítésszoba ritkábban.
Hozzászólás-hajh szást be lehet fejezni, mert szólok Azzinak, hogy ezért is büntessen. XD
beküldve: 2008-11-10 19:28:15
(#25) Eggyet értek!!
MEGVAN!!!! MEGSZÁLLTOTTT VAGYOK!!!!!(nem félreérteni )Amgy ez rekord nem?4 hónap alatt 501 hsz...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-10 19:29:53
És vásárolni is lehet? Vagy csak olvasagatni?
Mellette van a Trillian, ott vásárolhatsz.
Azzi: Úgy volt, hogy a nyelvvizsgám után megyek Kaminagával. Most szombaton lesz az utolsó vizsgám, és utána majd valamikor elmegyünk. Majd írok véleményt.
dan: 8610 forint egy mangáért!? Még ha 364 oldalas is. Még ha Akira is. Szánalmas. Amazonról $32.75, azaz 6 805 forint. Mondjuk ez is szánalmas, de az Aexrandránál még szánalmasabb.
beküldve: 2008-11-10 19:19:17
(#23) Mint a mondo hirdeti:csak olvasni.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-10 19:09:36
(#22) És vásárolni is lehet? Vagy csak olvasagatni?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-11-10 19:00:33
(#21) Én is elmentem a barátnőmmel egy jó két órácskára,éshát ezt is megértük Magyarországon.A babzsákokat én személy szerint szeretem,de akinek nincs tapasztalata a benne ülésben,az ellesz vele egy ideig.A parketta kifejezetten szép,a mangák pedig még bővüni fognak,német nyelvűekkel,és több kötettel,mint a rendkívül segitőkész eladó volt szives megosztani velünk.Tényleg,a Trillianos eladók is jófejek voltak,és pockyt is lehet kapni,bár higiéniai szempontok miatt az olvasóterembe nem vihető be.Mi mind a két órában tökegyedül voltunk,így a társaságra sem tudok panaszkodni,de ha tudnék se akarnék,mert büszke vagyok rájuk,hogy összehozták ezt,nem mondom,lenyúlták ötleteim egyikét,de sebaj.
Szóval,ha valaki arra jár,ugorjon be egy kicsit kucorogni meg lapozgatni,csak ajánlani tudom^.^
Szóval,ha valaki arra jár,ugorjon be egy kicsit kucorogni meg lapozgatni,csak ajánlani tudom^.^
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Sajna Azzi shotának már kicsit túlkoros vagy, de talán bishi munkakörbe még pályázhatsz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Követelek egy életnagyságú shotát, ez diszkrimináció.
Ez remek ötlet, talán alkalmaznak ott, mint kiállítási tárgyat.
Meg is írom az önéletrajzom és a motivációs levelem.
no pussy, just the dicks
És mangaolvasáson kívül lehet bent valami tartalmasat csinálni?
Nope. Esetleg bámulni a lolikat a plafonon (már akinek ez a fétise).
Követelek egy életnagyságú shotát, ez diszkrimináció.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-10 18:04:46
(#17) És mangaolvasáson kívül lehet bent valami tartalmasat csinálni?
Vagy csak ha visz magával az ember táskarádiót vagy rubik kockát?
Vagy csak ha visz magával az ember táskarádiót vagy rubik kockát?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 17:47:28
(#16) ha találsz küldj linket
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-11-10 17:46:57
(#15) Csak a Trillianba akartam bemenni vásárolgatni, de végül is benéztem az "olvasóterembe" is. Szerintem kifejezetten kényelmetlen babzsákokkal van bútorozva és persze egy derekas mangáspolc - legtöbb sorozatból az első-második kötet. Egész széles a választék, angol-magyar (elvileg német is) és van egy-két japán nyelvű kötet is.
A plafonon lolik villognak. Ccc. Persz, a női látogatókra nem gondolunk, mi? Akiknek a shota jobban fekszik? Ejnye.
A plafonon lolik villognak. Ccc. Persz, a női látogatókra nem gondolunk, mi? Akiknek a shota jobban fekszik? Ejnye.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!