Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
DeviantArt Battle Royale csevegő
beküldve: 2012-09-06 16:58:02
(#26) Nem súlyos, aranyos.
kicsit megkésve: nem súlyos, hülye. xD
Szeretlek Maja. xDD
én is szeretem magamat XD
*csakazértse*
Nem súlyos, aranyos.
kicsit megkésve: nem súlyos, hülye. xD
Szeretlek Maja. xDD
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2008-12-20 19:28:18
(#23) aztán végül én meg chips-x leszünk együtt és úgy döntünk, hogy leszarjuk az egészet és virágot gyűjtünk amíg fel nem robbanunk XD
Nathaniel never dies ^^
Okés, akkor most 7vége a határidő.
Aki meg nem tölt fel addig semmit, az kimarad. Ennyi.
Pedig pont most készültem közölni, hogy a társaság fele látványosan leszarja az egészet. Na mindegy, nekem is rengeteg dolgom van, k*rva ideges vagyok stb.
Aki meg nem tölt fel addig semmit, az kimarad. Ennyi.
beküldve: 2008-12-14 22:38:37
(#21) Öm izé... szeretnék még egy kis haladékot kérni... mert öm... szóval még nem vagyok készen De ígérem igyekszem!!!
kell vegyek rendes rajzlapot is...
naszóval: most szólok, tekintve, hogy a múltkor elfelejtettem mármint az előző dátum teljesen kiment a fejemből...inkább befogom a szám és elhúzok aludni, hogy holnap rajzolhassak
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-12-13 19:06:53
(#20) Sry hogy nem ismertelek fel AnimeKarin deee nagyon gáz vagyok. xD Utána meg ott volt velem Chips-X és meg akartam mutatni a rajzait erre mit látok Bene szublimált. Na pff mindegy. xD
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2008-12-12 19:46:29
(#18) Emberek!
Kész vagyok! És miután megtaláltam a scannert, fel is töltöm
(értitek, képes voltam ezért feljönni a netre, h ezt elmondjam súlyos...)
Kész vagyok! És miután megtaláltam a scannert, fel is töltöm
(értitek, képes voltam ezért feljönni a netre, h ezt elmondjam súlyos...)
*csakazértse*
beküldve: 2008-12-06 09:47:29
(#17) Alapból nem vok vmi nagy művész, szal egy igénytelen élethelyzet, mint angolóra is megfelel nekem. Különben is, kit érdekel a szenvedő szerkezet? Hetedik óta tudom. xD Most meg ahelyett, hogy tanulnék (magyarul rajzolnék) itt jártatom a szám. Hihetetlen.
Nathaniel never dies ^^
Órán?
Én órákon képtelen vagyok rendes képregényt rajzolni, de grat, ha neked sikerül.
Én órákon képtelen vagyok rendes képregényt rajzolni, de grat, ha neked sikerül.
beküldve: 2008-12-01 16:54:52
(#15) Még kell minimum négy és fél oldal, de szerintem hétvégére meglesz... melyik órán csináljam meg? Angol vagy fizika? =D (angol, mert ott nem kell figyelnem, túl jó vagyok XD)
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2008-11-22 20:10:41
(#14) Veszett mókusokat komolyan kell venni különben rádszabadítják a mókusmaffiát. Kegyetlenek. o.Ó
Amúgy meg akkor lesz visszapillantásom. Ojje. Kínra és szenvedésre számíthattok Yoshiki fanservice-al. XD
Amúgy meg akkor lesz visszapillantásom. Ojje. Kínra és szenvedésre számíthattok Yoshiki fanservice-al. XD
Nathaniel never dies ^^
Persze, aztán a mókusokkal lerohanjátok a többieket.
A francba, rájöttél...
*csakazértse*