Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
DeviantArt Battle Royale csevegő
Szóval tegyük fel, hogy elindulok a hegy felé, találkozok egy jetivel azzal szövetséget köthetek, ha nem esz meg?? XD
XD Mért, nekem tetszik! XD én szövetségre léphetek egy kihalófélben lévő mókusfajjal? légyszilégysziii!!
*csakazértse*
beküldve: 2008-11-19 09:38:34
(#9) Szóval tegyük fel, hogy elindulok a hegy felé, találkozok egy jetivel azzal szövetséget köthetek, ha nem esz meg?? XD
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Egymást kaszabolni tilos az első pár körben, ez már rég ki lett kötve. Mármint kaszabolni lehet, csak megölni nem egyenlőre.
Addig járjátok az utatokat, fedezzetek fel új helyeket, esetleg találkozzatok valakivel, verjétek szét vagy szövetkezzetek vele, figyeljétek majd az eseményeket, mert lesznek ám belerakva érdekes mellékszálak, amiket esetleg majd érdemes lesz felgöngyölíteni.
Ja és flashbackért külön vállveregetés jár, ha jól meg van csinálva, mert a visszapillantásokból nagyon jól meg lehet ismerni az adott karaktert.
Addig járjátok az utatokat, fedezzetek fel új helyeket, esetleg találkozzatok valakivel, verjétek szét vagy szövetkezzetek vele, figyeljétek majd az eseményeket, mert lesznek ám belerakva érdekes mellékszálak, amiket esetleg majd érdemes lesz felgöngyölíteni.
Ja és flashbackért külön vállveregetés jár, ha jól meg van csinálva, mert a visszapillantásokból nagyon jól meg lehet ismerni az adott karaktert.
beküldve: 2008-11-18 20:37:43
(#7) Igen azt olvastam sőt! Emlékszem is rá. xD Csak arra gondoltam, hogy nem így in medias res (bele a közepébe) elkezdjük egymást kaszabolni és nem is az előéleükről ilyen cuccost hanem, hogy elindul mindenki a maga kis útján a városházából.
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2008-11-18 19:18:49
(#5) Úgy értem kiengetődni xD Szal kiengednek és mi kimegyünk. Kiszabadulunk. Nemtom, tényleg nincs sok érdeme xD
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2008-11-18 18:40:00
(#3) Nem is láttam, hogy írtad... na mindegy, a borító nagyon jó, 2 óra... szép teljesítmény. Egyébként most ugye azt kell lerajzolnunk ahogy kiszabadulunk a városházáról és kipakolunk meg minden, ugye? :3
Nathaniel never dies ^^
Jó ötlet.
Akkor mostantól csak ide írjatok kevésbé fontosabb dolgokat.
Nem, nem rokonok, bár már leírtam ezt.
Szerk.: aAgocs rajzolt egy kis szösszenetet, nem tudom, hogy az entryjének a borítójául szánta, vagy csak úgy, de nagyon jó lett.[Link]
Ja, és a dA-BR logót ennek alapján fogom kiügyeskedni Photoshoppal. Köszi.
Akkor mostantól csak ide írjatok kevésbé fontosabb dolgokat.
Nem, nem rokonok, bár már leírtam ezt.
Szerk.: aAgocs rajzolt egy kis szösszenetet, nem tudom, hogy az entryjének a borítójául szánta, vagy csak úgy, de nagyon jó lett.[Link]
Ja, és a dA-BR logót ennek alapján fogom kiügyeskedni Photoshoppal. Köszi.
Szerk: .., 2008-11-18 17:33:54
beküldve: 2008-11-18 10:42:47
(#1) Bene azt kérte, hogy a topicba ne írjunk feleslegesen, csak az új fejezeteket postoljuk, hogy ne legyen kavarodás. Szóval gondoltam megnyitom ezt a topicot, hogy a nem-játékosok is leírhassák véleményüket az új fejezetekről, sztori alakulásáról, stb. és mi is beszélgethessünk róla többen egyszerre anélkül, hogy kapnánk a fejünkre. xD
Szóval, én most rajzolom amikor kiengednek a városházából, ti hogy álltok? =D
EDIT: Most nézem h Boris meg Daisuke is Kobayashik... o.o Véletlen egybeesés vagy rokonok? o.Ó!!
Szóval, én most rajzolom amikor kiengednek a városházából, ti hogy álltok? =D
EDIT: Most nézem h Boris meg Daisuke is Kobayashik... o.o Véletlen egybeesés vagy rokonok? o.Ó!!
Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2008-11-18 10:49:04