Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
mért lenne baj? elvileg velem is lesz 2 nem fórumos, de animés embörke >w<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-10 17:16:24
(#253) Igen,a deles vagy utána jobb,és nem lenne nagy gond,ha most az egyszer egy nem-fórumos-tisztátalant is elhoznék?
Nem akarom egyedül otthagyni,nyaa...
Nem akarom egyedül otthagyni,nyaa...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-12-10 16:44:30
(#252) beküldve: 2008-12-10 16:30:49
(#251) ez a utána-beülős dolog nekem is tetszik x3 a dél jó lenne
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-10 16:23:57
(#250) Nekem 12 után (12:30tól) lenne jó, mert haverok, akik jönnek velem szeretnének Hellsinget nézni, és én is kíváncsi vagyok a magyar szinkronra (vagy sírunk majd, vagy nevetünk, de talán tetszeni fog) + nem szeretném őket otthagyni - ha nem tetszik majd, úgyse nézzük sokáig. - De ez is alakul, szóval dél körül lehet, hogy jó.
Szerk: Yumi 2008-12-10 18:18:04
Szerintem legyen délben !
Ez nekem is jó lenne. Vagy dél körül vmikor.
Az "utána-beülős-haverkodó s" dolog nekem tetszik. Azt mikor? Mert nekem vmikor le kell lépnem, de akkor lehet, hogy visszamennék még. (Miután a barátnőmet feltettem a vonatra. )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-10 16:03:20
(#248) Hogy egy (hazai) klasszikust idézzek: "...mikorra óhajtja a saját kivégzését: még ma délután, vagy az első szabadnapján? E két időpont közül bármelyiket választhatja, a Császár ilyen kérdésekben roppant rugalmas." Illetve egy másik (nem-hazai): "Nem haragszom önre, Needa kaptiány."
Nyehaaaa
AK-ra jó bulit mindenkinek
no pussy, just the dicks
Fórumtalálkozó: mivel tapasztalataim szerint egy rendezvény kezdetére nem szokott mindenki odaérni, illetve ugye lesznek olyan "perverzek", akik élőben is kíváncsiak Caramelldansen-re, ezért több alternatív kezdőidőpontot javasolnék, aztán szavazzunk.
a, 10.30 (mielőtt még kiégne az agyunk)
b, 11.30 (ha nem akarunk szinkronos Hellsinget nézni vagy hosszasan fórumtalálkozkózni)
c, 12.30 (aki megéhezett, az már ebédelhetett)
d, 14.00 (ha az amv-eredményhirdetés vonzereje lenne túl nagy és a korábbi opciók nem megfelelőek)
Illetve akár az AK után is beülhetünk valahova (csak ez gondolom a többségnek nem lenne túl jó)
a, 10.30 (mielőtt még kiégne az agyunk)
b, 11.30 (ha nem akarunk szinkronos Hellsinget nézni vagy hosszasan fórumtalálkozkózni)
c, 12.30 (aki megéhezett, az már ebédelhetett)
d, 14.00 (ha az amv-eredményhirdetés vonzereje lenne túl nagy és a korábbi opciók nem megfelelőek)
Illetve akár az AK után is beülhetünk valahova (csak ez gondolom a többségnek nem lenne túl jó)
Fizetek egy kör pónilovaglást annak, aki ráveszi erre Alistert és le is kamerázza ^^
Hogy egy (hazai) klasszikust idézzek: "...mikorra óhajtja a saját kivégzését: még ma délután, vagy az első szabadnapján? E két időpont közül bármelyiket választhatja, a Császár ilyen kérdésekben roppant rugalmas." Illetve egy másik (nem-hazai): "Nem haragszom önre, Needa kaptiány."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-10 01:33:33
Megnéztem, betegség. Fizetek egy kör pónilovaglást annak, aki ráveszi erre Alistert és le is kamerázza ^^
LOL
De komolyan na
hát szerintem ez nem fog menni épeszű ember nem csinál ilyet vagyis én biztos nem(piásan más a helyzet )
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-09 21:21:45
(#244) beküldve: 2008-12-09 21:21:33
(#243) Egy barátnőm a fejébe vette hogy caramelldansen-ezzünk hellsing cosplayben majd a kövi őszi conon, a legutóbbi con óta ezzel fűzi az agyam.
Megnéztem, betegség. Fizetek egy kör pónilovaglást annak, aki ráveszi erre Alistert és le is kamerázza ^^
LOL
De komolyan na
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-09 21:18:34
LOL