Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2008-12-09 17:01:53
(#209) Mert az a topik elvileg a cikkhez tartozott és csaba "hsz" a reklám volt v mi az... de télleg mind1
Hát ahogy látom a másik AnimeKarácsonyos topikot Csaba nyitotta és késöbb irányította át ide...
Igen? Akkor h-h nem az övé az első hsz?
na mind1.
inkább találjunk ki valamit hétvégére... holnap már szerda.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-09 16:28:34
(#207) Hát ahogy látom a másik AnimeKarácsonyos topikot Csaba nyitotta és késöbb irányította át ide...
Szerk: Caramon 2008-12-09 16:30:10
beküldve: 2008-12-09 16:19:43
(#206) beküldve: 2008-12-09 15:57:35
(#205) Jézus csak most látom h baniaa barátunk nyitott még 1 AnimeKarácsony topicot
*inkább nem mond semmit*
*inkább nem mond semmit*
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-09 15:54:02
(#204)
Szerk: Yumi 2008-12-09 16:03:08
beküldve: 2008-12-09 15:52:30
(#203) beküldve: 2008-12-09 14:54:10
(#202) Csaba-kun!
Hogy fogod ünnepélyes keretek között - díszsortűz, szűzek szórják lábaim elé a rózsaszirmokat, fanfárok hada előtt lépkedek a bársonyszőnyegen - átadni a Naruto-s szatyromat?
Azt tudom, hogy a Sasuke-rajongók a szemükbe tetováltathatják a Mangekoyu Sharingan-t, meg egyéb válfajukat.
Azért az igazán el"vakultak" kérhetik a Hyyuga szemstílust, akár egy életre. Ezt nem javasoljuk, mert irreverzibilis a folyamat. Viszont a szem körüli - nevezzük Byakugan-nak -, "erőlködéshez" 40kg-s krumplis zsákok cipelését javasoljuk, lehetőleg hasmenés közeli állapotban. Az érzés, az élmény, a látvány és a szag, felejthetetlen lesz! (Meg a nézők röhögése.)
Kihagyhatatlan alkalom! Rufen Sie jetzt an!
Hogy fogod ünnepélyes keretek között - díszsortűz, szűzek szórják lábaim elé a rózsaszirmokat, fanfárok hada előtt lépkedek a bársonyszőnyegen - átadni a Naruto-s szatyromat?
Azt tudom, hogy a Sasuke-rajongók a szemükbe tetováltathatják a Mangekoyu Sharingan-t, meg egyéb válfajukat.
Azért az igazán el"vakultak" kérhetik a Hyyuga szemstílust, akár egy életre. Ezt nem javasoljuk, mert irreverzibilis a folyamat. Viszont a szem körüli - nevezzük Byakugan-nak -, "erőlködéshez" 40kg-s krumplis zsákok cipelését javasoljuk, lehetőleg hasmenés közeli állapotban. Az érzés, az élmény, a látvány és a szag, felejthetetlen lesz! (Meg a nézők röhögése.)
Kihagyhatatlan alkalom! Rufen Sie jetzt an!
Szerk: Al Bundy 2008-12-09 14:55:26
beküldve: 2008-12-09 11:53:51
(#201) Én pontban 10kor a bejárat előtt fogok várni pár embert, akinek van kedve, csatlakozhat hozzák x3
A fórumtalira én is kiváncsi vagyok...jöhetnek a javaslatok h mikor legyen, ugyanis nekem tökmindegy, 10től 16ig bármelyik időpont jó xD Csak be akarok ülni a DN2-re, meg a Naruto-ra
A fórumtalira én is kiváncsi vagyok...jöhetnek a javaslatok h mikor legyen, ugyanis nekem tökmindegy, 10től 16ig bármelyik időpont jó xD Csak be akarok ülni a DN2-re, meg a Naruto-ra
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Kellene a részletes program, hogy konkretizálhassuk a fórumtalálkozót!
Nos, közben ez megvan.
Tehát fórumtali merre és mikor?
Én sztem semmire se ülök be. Épp csak elnézek, szóval a fórumtalin való részvételem is az időpontjától függ.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A Nana továbbra is 2000, az Árnybíró meg 1500?
Igen, az árak változatlanok. Az akciók igénybevételével, csökkenthetők is.
beküldve: 2008-12-09 00:09:33
(#198) A Nana továbbra is 2000, az Árnybíró meg 1500?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-12-08 20:37:10
(#197) hamár a 2-őt megveszed,ajánlom mellé a 3-at is^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-08 20:23:50
(#196) Naná, hogy pont dolgoznom kell menni szombaton. T_T Azért munkából még beugrom egy Nana 3-ért, Naruto kitűzőért, Misa Misa-s wallscrollért, meg még... egy Death Note 2-ért. ^^ S persze a filmet is megtekintem, ha már ott vagyok. ^^
Ha van egy amv-m, amit nemrég csináltam. Mit kell vele tennem?
Sósavat löttyinteni rá?
Vagy letörölni?
Azért kösz a segítséget.