Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
Néha azért ha kardigánt viselek akkor kivillan a SoaD-os póló )
úgy kell azt a SOAD-ot én is szeretem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
csaba van akkora a death note táska hogy jó legyen sulitáskának?
Tényleg attól függ, mi az iskolatáska fogalma nálatok. Gimibe nekem még nagy is lett volna. 3-4 A4es füzet, és 2-3 könyv simán belefér. Viszont áltisibe már a grafika miatt sem ajánlom
Hát,nincs annyi tömérdek cuccnk,szal én valszeg tudom majd használni.Én amúgy már akármit csinálok,nem fognak az emberek meglepődni: irodalom órán,és másokon,ha nincs mit csinálni akkor könyvet/mangát olvasok,ha ping-pong szakkör lessz,akkor haverrals zönetben ütögbetjük a labdát,ha ittvan a pókercucc órán ha szabadfoglalkozás van pókerezünk,meg szünetben is,úszás előtt leülök a padra és gitáron gyakorolok.Szal egy death note táska már nem lesz feltűnő(plusz minden nap farmerben,ismeretlen pólódan és fekete pulcsiban járok.Néha azért ha kardigánt viselek akkor kivillan a SoaD-os póló )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-05 07:15:12
beküldve: 2008-12-05 00:11:45
(#147) És persze ott leszünk mi is, utoljára lehet minket meglapogatni az évben, gratulálni, kritizálni, kérdezni, anyázni - ami jólesik :)
Lehet, hogy végre beszélnem is kéne veletek, nem csak ipari mennyiségű mangát vásárolni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-05 00:12:18
beküldve: 2008-12-04 23:27:12
(#146) Biztos elég nagy lesz iskolatáskának, csak gazdálkodj a hellyel, mint én Irodalom-munkafüzet, töriatlasz, az egész ének és bioszfelszerelés, és hasonló kacatok maradjanak a padban És máris van hely az Azzi által felsorolt létfontosságú elemeknek.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
csaba van akkora a death note táska hogy jó legyen sulitáskának?
Tényleg attól függ, mi az iskolatáska fogalma nálatok. Gimibe nekem még nagy is lett volna. 3-4 A4es füzet, és 2-3 könyv simán belefér. Viszont áltisibe már a grafika miatt sem ajánlom
Azzi: hova jártál te iskolába?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-12-04 21:17:40
(#144) Lehet hogy sokan nem értenek egyet velem, de szerintem nincs értelme kiadni a tv sorozatokat, mivel ha valaki szeret egy bizonyos sorozatot, akkor úgyis rongyosra nézi valamelyik adón - mondjuk én is megvettem az utolsó kivételével az egész Trigun-t, de az véletlen volt...
Jobb lenne ha inkább OVA-kat biztosítanának a jónépnek (mondjuk GoldenBoy), de azokra meg nincs biztos vásárló közönség... a fenébe. ( a .a)
Jobb lenne ha inkább OVA-kat biztosítanának a jónépnek (mondjuk GoldenBoy), de azokra meg nincs biztos vásárló közönség... a fenébe. ( a .a)
Szerk: wakka 2008-12-04 21:18:15
beküldve: 2008-12-04 21:17:10
(#143) Hírlevélben olvastam, h itt ebben a topicban szerveződik a MangaFan forumtali :)
Még sem volt rossz ötlet a topic tőlem
*örömkönnyek *
Még sem volt rossz ötlet a topic tőlem
*örömkönnyek *
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 21:11:19
(#142) úgy értem hogy Kaleido Start se adták mondjuk én azt nem szeretem
BANKAI:"hihio Zabimaru"
hmm... nem biztos
Ez a 2sorozatot szeretem, de nem imádom, szal nem biztos, h venném DVD-n
MIANEVED?!
pedig én szeretem a slayer-t akkor azt nem is adják ki dvd-n ???
Kaleido Start se adták ki... H miért nem azt nem tudom...
Valószínűleg nem is fogják már
hát nem akarok csúnyán beszélni de gondolom ugyanazon a véleményen vagyunk
pedig én szeretem a slayer-t akkor azt nem is adják ki dvd-n ???
Kaleido Start se adták ki... H miért nem azt nem tudom...
Valószínűleg nem is fogják már
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 21:04:12
(#138) pedig én szeretem a slayer-t akkor azt nem is adják ki dvd-n ???
hát nemazé de kukucska dvd helyett jöhetett volna más is (slayer,hellsing,naruto dvd )
A Slayers a Klub Publishing tulajdonában van, a Hellsinget meg a Narutót meg még nem is sugározták (szinkronosan vagy vágatlanul)...
Köszi xD
Majd meglátom XD
Majd meglátom XD
Szívesen Várunk majd
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Suliba meg úgyis elég egy füzetet hordani, szóval nem az a kérdés, hanem, hogy a fegyverek, mangák, pet-palack, dísztárcsa, sniccer, gitárhúr-készlet, csörgődob, tamagochi, dupladvd-tok, szendvics, olló, franciakulcs és csalinak való "csontkukacos" dobozka kényelmesen elfér e benne a 2 mobiltelefon, cipőkanál, fél literes lúg, cellux, tolltartó, vetőmagos zacskó és KELLŐ MENNYISÉGŰ ALKOHOL(!)
[ez nagyon nagyon fontos] <tényleg nagyon> /nagyon/
mellett.Magyarán minden cucc, ami csak kellhet egy isiben eltöltött kellemes naphoz.
LoL!!!!
Te most asszem nem vagy fáradt XD
Kisiskolásoknak nem ajánlott, mert nekik aztán tényleg rengeteg hülye cuccot kell cipelni...nagyon durva, amikor látom őket, hallom ahogy egy hajszálnyi repedés hasad a vasbeton szívemen. De azért utólag jót derülök ám ^^
Még 1x LoL XD
Hajszálnyi repedés hasad vasbeton szívemen... XD
MIANEVED?!