Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
Ez most valami közönség szavazás akar lenni? Akkor most megkérnéma kedves közönséget, hogy nyomják meg az a, b, c vagy d ... mármint 1 2 3 4 gombokat...
Ez nem közönség szavazás...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
1. drámatagozat
2. közgáz
3. ???
4. profit
Jajj de szuper ^^ Felkeltem ma és ezt találtam a csízmámban.
Nagyon jó
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-06 00:46:04
(#162) jajj apám alig várrrrrrrrrom jöjjön már az a szombat...csak ne keljen "melozni"xD...akk akikkel megbeszéltem tali és ne késsenek...éljen éééééééééééééééé éénxD vagyis...mindenki aki jön a karira^^ nah cakát kidöltem<)
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
Ez most valami közönség szavazás akar lenni? Akkor most megkérnéma kedves közönséget, hogy nyomják meg az a, b, c vagy d ... mármint 1 2 3 4 gombokat...
Közgáz = Művészet ????
1. drámatagozat
2. közgáz
3. ???
4. profit
Kiütött
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-05 22:59:15
Acélváros/ZIG/ Dráma és Színművészet tagozat természetesen
Drámatagozat powaaa
Közgáz = Művészet ????
1. drámatagozat
2. közgáz
3. ???
4. profit
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-05 21:43:46
(#157) köszi
mondjuk csak azért kérdeztem,mert ide az volt írva,h nem biztos
mondjuk csak azért kérdeztem,mert ide az volt írva,h nem biztos
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
nem tudjátok,h lesz-e dn2 mozi film vagy mégse és,h adják-e majd valamikor a mozikban? remélem lesz szerintem nagyon jó
Lesz.
Új post/topic
[Link]
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-05 21:32:11
(#155) nem tudjátok,h lesz-e dn2 mozi film vagy mégse és,h adják-e majd valamikor a mozikban? remélem lesz szerintem nagyon jó
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-12-05 09:24:37
(#154) És a Kukucska ? Ne már....most komolyan, ezért akartam menni igazából. Mikorra van kitolva a megjelenés ?
beküldve: 2008-12-05 08:20:23
(#153) Én azt nem értem, hogy az egész csak egy vásár lesz, vagy lesznek előadások is (nem a filmekre gondolok)?
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-12-05 08:10:14
(#152) Csaba-Kun!
Mi lesz a Naruto-s szatyrommal?
Köszi a hírlevelet, kár, hogy nincs rajta, mikor nyomjátok a moziban a Naruto-t! Vagy inkább tedd ki kérlek a honlapra, így feleslegesen nem kell minden "rászorulónak" válaszolnod!
(Azé' érzed, vannak ötleteim, nespa? )
Mi lesz a Naruto-s szatyrommal?
Köszi a hírlevelet, kár, hogy nincs rajta, mikor nyomjátok a moziban a Naruto-t! Vagy inkább tedd ki kérlek a honlapra, így feleslegesen nem kell minden "rászorulónak" válaszolnod!
(Azé' érzed, vannak ötleteim, nespa? )
Azzi: hova jártál te iskolába?
Acélváros/ZIG/ Dráma és Színművészet tagozat természetesen
Mostanában kereskedelmi és marketing managerséget tanulok, de furcsamód itt is ez a legfontosabb dolgok listája...
Közgáz = Művészet ????
no pussy, just the dicks
Néha azért ha kardigánt viselek akkor kivillan a SoaD-os póló )
úgy kell azt a SOAD-ot én is szeretem
Lost in Hollywood 4ever
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-05 07:26:54