Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2008-12-04 20:33:39
(#134) nekem is kell pénz táskára (hány kiló alma fér bele) ja amúgy van 11 almám amibe ryuk harapott bele kinek kell licitálás indul
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-04 20:29:46
(#133) heh,akkor ezt pont nekem találták ki De már csak januárban lesz pénzem,az ehavit elvitte a death note 3 manga rendelés+ a Mondo (emberek,ha akartok szánjatok meg,valamennyi postán feladott forinttal
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-04 20:33:13
csaba van akkora a death note táska hogy jó legyen sulitáskának?
6-7 A/4 füzet-nyi cucc simán belefér.
Suliba meg úgyis elég egy füzetet hordani, szóval nem az a kérdés, hanem, hogy a fegyverek, mangák, pet-palack, dísztárcsa, sniccer, gitárhúr-készlet, csörgődob, tamagochi, dupladvd-tok, szendvics, olló, franciakulcs és csalinak való "csontkukacos" dobozka kényelmesen elfér e benne a 2 mobiltelefon, cipőkanál, fél literes lúg, cellux, tolltartó, vetőmagos zacskó és KELLŐ MENNYISÉGŰ ALKOHOL(!)
[ez nagyon nagyon fontos] <tényleg nagyon> /nagyon/
mellett.Magyarán minden cucc, ami csak kellhet egy isiben eltöltött kellemes naphoz.
szvsz a méretei ideálisak, ha jól gazdálkodsz a hellyel. Kisiskolásoknak nem ajánlott, mert nekik aztán tényleg rengeteg hülye cuccot kell cipelni...nagyon durva, amikor látom őket, hallom ahogy egy hajszálnyi repedés hasad a vasbeton szívemen. De azért utólag jót derülök ám ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-04 20:24:41
(#131) hát nemazé de kukucska dvd helyett jöhetett volna más is (slayer,hellsing,naruto dvd )
BANKAI:"hihio Zabimaru"
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 19:07:35
(#129) csaba van akkora a death note táska hogy jó legyen sulitáskának?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
És hol a Kukucska ? Amiatt mondtam le egy bécsi utat....
Na mind1, Hellsing3 is jó lesz :)
Kicsit csúszik sajnos, a gyűjtődoboz-dizájn engedélyezése nem ment zökkenőmentesen... Reméljük még idén megjön.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-12-04 18:39:20
(#125) És hol a Kukucska ? Amiatt mondtam le egy bécsi utat....
beküldve: 2008-12-04 18:15:52
(#124) Személyes bevásárlólista (lehet h kéne olyan felírós cucc xD):
Nana3, DN3, DN Box, és FMA2....
Nana3, DN3, DN Box, és FMA2....
Naruto7 nem lesz???? OMFG.... T.T
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-04 18:03:18
(#123) uhh.30x35?? Sulitáskának az kicsi...vagy nem...Csaba,nem lehetne,hogy lemérnéd eme kedves kis vásárlónak?*néz nagy bociszemekkel*
Amgy én okos voltam: nana 1-2 névnap,death note 1-2 unokatesó+ utalványos sztori(lásd dumizzunk topic) és most előrendeltem a nana3-at meg a death note 3-at.
Amgy én okos voltam: nana 1-2 névnap,death note 1-2 unokatesó+ utalványos sztori(lásd dumizzunk topic) és most előrendeltem a nana3-at meg a death note 3-at.
Szerk: The Exiled 2008-12-04 18:04:17
beküldve: 2008-12-04 17:50:50
(#122) Yeah, úgy látszik össze tudok kaparni 6k-t AK-ig. Bevásárlólista: Hellsing 3; Nana 3; DN 2; DN 3.
(gomen a duplapost-ért,már ezt nem tom szerkeszteni)
Csaba mik a death note táska méretei??
Hú, nincs előttem. Egy megtermett notebook bőven belefér, azt kipróbáltam Úgy 35 x 30 cm lehet
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-12-04 17:39:40
(#120) (gomen a duplapost-ért,már ezt nem tom szerkeszteni)
beküldve: 2008-12-04 15:38:07
(#119) Valaki megtenné és feljegyezné a death note táska méreteit,az animekarácsonyon??(már ha rá van írva)