Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2008-12-04 20:33:39
(#134) nekem is kell pénz táskára (hány kiló alma fér bele)
ja amúgy van 11 almám amibe ryuk harapott bele kinek kell licitálás indul
ja amúgy van 11 almám amibe ryuk harapott bele kinek kell licitálás indul
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-04 20:29:46
(#133) heh,akkor ezt pont nekem találták ki
De már csak januárban lesz pénzem,az ehavit elvitte a death note 3 manga rendelés+ a Mondo
(emberek,ha akartok szánjatok meg,valamennyi postán feladott forinttal
De már csak januárban lesz pénzem,az ehavit elvitte a death note 3 manga rendelés+ a Mondo
(emberek,ha akartok szánjatok meg,valamennyi postán feladott forinttal
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-04 20:33:13
csaba van akkora a death note táska hogy jó legyen sulitáskának?
6-7 A/4 füzet-nyi cucc simán belefér.
Suliba meg úgyis elég egy füzetet hordani, szóval nem az a kérdés, hanem, hogy a fegyverek, mangák, pet-palack, dísztárcsa, sniccer, gitárhúr-készlet, csörgődob, tamagochi, dupladvd-tok, szendvics, olló, franciakulcs és csalinak való "csontkukacos" dobozka kényelmesen elfér e benne a 2 mobiltelefon, cipőkanál, fél literes lúg, cellux, tolltartó, vetőmagos zacskó és KELLŐ MENNYISÉGŰ ALKOHOL(!)
[ez nagyon nagyon fontos] <tényleg nagyon> /nagyon/
mellett.Magyarán minden cucc, ami csak kellhet egy isiben eltöltött kellemes naphoz.
szvsz a méretei ideálisak, ha jól gazdálkodsz a hellyel. Kisiskolásoknak nem ajánlott, mert nekik aztán tényleg rengeteg hülye cuccot kell cipelni...nagyon durva, amikor látom őket, hallom ahogy egy hajszálnyi repedés hasad a vasbeton szívemen. De azért utólag jót derülök ám ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-04 20:24:41
(#131) hát nemazé de kukucska dvd helyett jöhetett volna más is (slayer,hellsing,naruto dvd
)
)BANKAI:"hihio Zabimaru"
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 19:07:35
(#129) csaba van akkora a death note táska hogy jó legyen sulitáskának?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
És hol a Kukucska ? Amiatt mondtam le egy bécsi utat....
Na mind1, Hellsing3 is jó lesz :)
Kicsit csúszik sajnos, a gyűjtődoboz-dizájn engedélyezése nem ment zökkenőmentesen...
Reméljük még idén megjön.A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-12-04 18:39:20
(#125) És hol a Kukucska ? Amiatt mondtam le egy bécsi utat....
beküldve: 2008-12-04 18:15:52
(#124) Személyes bevásárlólista (lehet h kéne olyan felírós cucc xD):
Nana3, DN3, DN Box, és FMA2....
Nana3, DN3, DN Box, és FMA2....
Naruto7 nem lesz???? OMFG.... T.T
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-04 18:03:18
(#123) uhh.30x35?? Sulitáskának az kicsi...vagy nem...Csaba,nem lehetne,hogy lemérnéd eme kedves kis vásárlónak?*néz nagy bociszemekkel*
Amgy én okos voltam: nana 1-2 névnap,death note 1-2 unokatesó+ utalványos sztori(lásd dumizzunk topic) és most előrendeltem a nana3-at meg a death note 3-at.
Amgy én okos voltam: nana 1-2 névnap,death note 1-2 unokatesó+ utalványos sztori(lásd dumizzunk topic) és most előrendeltem a nana3-at meg a death note 3-at.
Szerk: The Exiled 2008-12-04 18:04:17
beküldve: 2008-12-04 17:50:50
(#122) Yeah, úgy látszik össze tudok kaparni 6k-t AK-ig. Bevásárlólista: Hellsing 3; Nana 3; DN 2; DN 3.
(gomen a duplapost-ért,már ezt nem tom szerkeszteni)
Csaba mik a death note táska méretei??
Hú, nincs előttem. Egy megtermett notebook bőven belefér, azt kipróbáltam
Úgy 35 x 30 cm lehetA szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-12-04 17:39:40
(#120) (gomen a duplapost-ért,már ezt nem tom szerkeszteni)
beküldve: 2008-12-04 15:38:07
(#119) Valaki megtenné és feljegyezné a death note táska méreteit,az animekarácsonyon??(már ha rá van írva)