Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2008-12-07 16:02:29
(#179) legyen itt a kari^^...beakarok vásárolni^^

a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2008-12-07 15:38:09
(#178) Egye fene lehet mégis megjelenek a forum talin

yee!!!!! *nagyölelés*

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-07 13:05:02
(#176) L - sminkben XD
xDDDD >w<
beküldve: 2008-12-07 12:43:58
(#174) beküldve: 2008-12-07 12:43:47
(#173) én is >w<

beküldve: 2008-12-07 12:39:28
(#171) beküldve: 2008-12-06 16:24:39
(#170) Örülünk mi is, de ezt miért ide írtad?
Eddig úgy, hogy tudjuk, hogy lesz (még szép
), de hogy hol és pontosan mikor....
Hmmmm, van egy 7 eldönteni!

Eddíg h áll a dolog?

Hmmmm, van egy 7 eldönteni!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-06 16:25:06
beküldve: 2008-12-06 15:45:17
(#169) Mindenekelőtt is: ARIGATOOOOUUU~!
Letaglózódva és arcra borulva, sírva imádlak benneteket. Hihetetlen, hogy az ANimax-szal együtt mekkora melót végeztek, és mennyire igényesen.
Én úgy figyeltem meg, hogy a legtöbb kiadó kihasználta a manga-éhséget, és a legbóvlibb kiadványokkal árasztotta el a piacot, tudván, hogy az outakuk most még mindent megvesznek, mert "végre magyar manga!", akik meg most csatlakoztak be a manga-őrületbe...nos, ők végképp.
Ti hihetetlenül jó sorozatokat kezdtetek el kiadni. Jó, most az egy dolog, hogy én nem szeretem a Narutót...de ti figyelembe vettétek, hogy mit akarnak a rajongók. ANNYIRA becsülöm bennetek, amiért ennyire tartjátok velünk a kapcsolatot, és amiért a kiadványaitok minden tekintetben méltóak az alkotásokhoz! (khm, igaz, hogy a Death Note-ban nincsenek színes lapok, de a védőborító után ez már kit érdekel?
)
<u>Konkrétan a témához kapcsolódván:</u>
Nagyon köszönöm, hogy szevreztek ilyen közönség-találkozókat, bár én speciel a bérmaanyám szalagavatóján leszek, de ez az! A Youtube-on mindig irigykedve néztem más országok karácsonyi animeösszeröffénseit, és bíztatok mindenkit, hogy cosplay-eljen, aki csak él és mozog, háháháháhhá! *Kirát is meggyalázó kacagás*
Az, hogy kihozzák a Death Note harmadik kötetét, engem annyiban érint, hogy tudom, mi után fogok kajtatni heteken át, mert biztos ez is el fog fogyni, ami miatt egyik szemem sír, a másik meg nevet ^^ És az Angjo Onshi is nagyon érdekel, idáig csak kölcsön kaptam évfolyamtárstól-barinőtől, no de most az össssszes megjelent kötetét kértem karácsonyra, muhaha.
Nagyon köszi a fancuccokat, olyan korrekt árban vagytok, hogy lehidaltam, máshol a wallscroll három-négyezer pénzért van, ráadásul a DVD-árak, hát gyerekek, nem vagytok semmik. Annyira jó, hogy ti nem hülyére akarjátok keresni magatokat (de kívánom, hogy azért jusson elég sushi az asztalra
) hanem tényleg forradalmian viszitek a Japán kultúra zászlóját. Túlzás nélkül aranybetűvel lesz a nevetek a magyar manga díszborítójú történelemkönyvében.
Letaglózódva és arcra borulva, sírva imádlak benneteket. Hihetetlen, hogy az ANimax-szal együtt mekkora melót végeztek, és mennyire igényesen.
Én úgy figyeltem meg, hogy a legtöbb kiadó kihasználta a manga-éhséget, és a legbóvlibb kiadványokkal árasztotta el a piacot, tudván, hogy az outakuk most még mindent megvesznek, mert "végre magyar manga!", akik meg most csatlakoztak be a manga-őrületbe...nos, ők végképp.
Ti hihetetlenül jó sorozatokat kezdtetek el kiadni. Jó, most az egy dolog, hogy én nem szeretem a Narutót...de ti figyelembe vettétek, hogy mit akarnak a rajongók. ANNYIRA becsülöm bennetek, amiért ennyire tartjátok velünk a kapcsolatot, és amiért a kiadványaitok minden tekintetben méltóak az alkotásokhoz! (khm, igaz, hogy a Death Note-ban nincsenek színes lapok, de a védőborító után ez már kit érdekel?

<u>Konkrétan a témához kapcsolódván:</u>
Nagyon köszönöm, hogy szevreztek ilyen közönség-találkozókat, bár én speciel a bérmaanyám szalagavatóján leszek, de ez az! A Youtube-on mindig irigykedve néztem más országok karácsonyi animeösszeröffénseit, és bíztatok mindenkit, hogy cosplay-eljen, aki csak él és mozog, háháháháhhá! *Kirát is meggyalázó kacagás*
Az, hogy kihozzák a Death Note harmadik kötetét, engem annyiban érint, hogy tudom, mi után fogok kajtatni heteken át, mert biztos ez is el fog fogyni, ami miatt egyik szemem sír, a másik meg nevet ^^ És az Angjo Onshi is nagyon érdekel, idáig csak kölcsön kaptam évfolyamtárstól-barinőtől, no de most az össssszes megjelent kötetét kértem karácsonyra, muhaha.
Nagyon köszi a fancuccokat, olyan korrekt árban vagytok, hogy lehidaltam, máshol a wallscroll három-négyezer pénzért van, ráadásul a DVD-árak, hát gyerekek, nem vagytok semmik. Annyira jó, hogy ti nem hülyére akarjátok keresni magatokat (de kívánom, hogy azért jusson elég sushi az asztalra

"Minden szabad nekem, csak nem minden hasznos. Minden szabad nekem, csak ne váljak semminek a rabjává." [Szent Pál apostol]
beküldve: 2008-12-06 14:48:50
(#168) Eddíg h áll a dolog?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nemtom, felőlem bármikor lehet, mert én 10től a végéig ott leszek (asszem 16óráig tart)

beküldve: 2008-12-06 09:30:49
(#165) Nos. Mivel a MangaFan már megírta a hírlevélben stb. h itt szerveződik a TALI, akkor beszéljün arról!
Eddíg h áll a dolog?
Eddíg h áll a dolog?
MIANEVED?!