Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
Én spec mennék,de az a gond,hogy messze van pst....(Nem akar vki szegeden egy talit szervezni?)
Ha Szegeden lenne azt én se bánnám.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-11-22 08:37:08
(#86) Nekem meg az a gondom, mint a Con-on is:
Programok.
Ide-oda járkálok és tuti kimenne a fejemből!
Ha lenne forumtali, azt valahogy rendezvényen kívül kellene megoldani..
Programok.
Ide-oda járkálok és tuti kimenne a fejemből!
Ha lenne forumtali, azt valahogy rendezvényen kívül kellene megoldani..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-22 08:30:25
(#85) Én spec mennék,de az a gond,hogy messze van pst....(Nem akar vki szegeden egy talit szervezni?)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerintem jó ötlet! Mondjuk jelentősen felbátorodtam attól, hogy ősszel nem akart megverni senki... XD
Valaki csalja el baniaa-t, hátha szemtől szembe könnyebb a lelkére beszélni! Meg Hanonra is nagyon kíváncsi vagyok már, hogy milyen élőben (bár ő valószínűleg úgy se jönne el).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-21 14:35:15
(#83) Ha már viszonylag sokabb ember eljön a fórumról nem akarunk valami fórumtali-félét csinálni?Csak mondjuk tudni kéne hozzá a vetítések időpontját,hogy ne lógjon bele,meg...
Bocsi,ha fölmerült volna már,én meg feltalálom mint a spanyolviaszt,csak még nem olvastam vissza az egészet,egy oldal még hátra van.Ha meg szimplán rossz ötlet akkor le lehet hurrogni
Bocsi,ha fölmerült volna már,én meg feltalálom mint a spanyolviaszt,csak még nem olvastam vissza az egészet,egy oldal még hátra van.Ha meg szimplán rossz ötlet akkor le lehet hurrogni
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-11-21 14:38:29
A talikat viszont tudnám értékelni.
Akkor meg gyere tök sokan leszünk, nehogymár csak te ne gyere
Amúgyis eltévednék Pesten.
arra ott vagyunk mi, pesti ömbörök xD
*meg se említsük, amikor múltkor a bnőmmel térképpel a kezünkben mászkáltunk (Pesten!! xD), és eltévesztettünk pár buszt...de végül eljutottunk a célállomásra xD*
szerk: apropó...AnimeKarácsony, Hungarocomix, új kiadványok...majd a főoldalt is rá lehetne hangolni erre a feelingre
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-21 14:24:09
beküldve: 2008-11-20 17:23:08
(#81) Éppen most olvastam a MONDO-ban, hogy lesz Misamisa-s faliszőnyeg... oO Ezt csak az AnimeKarácsonyon fogjátok árulni, vagy meg lehet majd később is rendelni?
A webbolt rövidesen kibővül a fancuccokkal is.
beküldve: 2008-11-20 16:45:34
(#79) Éppen most olvastam a MONDO-ban, hogy lesz Misamisa-s faliszőnyeg... oO Ezt csak az AnimeKarácsonyon fogjátok árulni, vagy meg lehet majd később is rendelni?
beküldve: 2008-11-20 16:19:17
(#78) Énis szinte tuti megyek^^ Csak anyámat kell rá beszélni (ő viszont kedves és szinte bárhova elenged)^^
beküldve: 2008-11-20 15:48:16
(#77) az bizti h meek rá...50.00000000000000% vagy talán még több....Xd...bár aminnyit elköltök egy NEMES cél érdekében naon jo lesz^^
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2008-11-20 15:15:30
(#76)
Szerk: panda. 2008-11-20 15:16:58
ja bocs XD Szerencsére én se lakok messze... 15 perc kocsival az állomás (vagy busszal ha anya nem tud elvinni) és aztn 30-40 perc a vonat ^^
Akkor ez kb. ugyanannyi mint nekem .. :)
MIANEVED?!
Bleach xbox LOL vagy egy Naruto PSP esetleg?
Riku: Sajnálom, h nem tudsz eljutni.
Én ilyenkor áldom, h:
1.) 5-7 percre lakok az állomástól gyalog
2.) Kb. 50-60perc a vonatozás Pestre. (személlyel, ami minden bokornál megáll...)
ja bocs XD Szerencsére én se lakok messze... 15 perc kocsival az állomás (vagy busszal ha anya nem tud elvinni) és aztn 30-40 perc a vonat ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Bleach xbox LOL vagy egy Naruto PSP esetleg?
Riku: Sajnálom, h nem tudsz eljutni.
Én ilyenkor áldom, h:
1.) 5-7 percre lakok az állomástól gyalog
2.) Kb. 50-60perc a vonatozás Pestre. (személlyel, ami minden bokornál megáll...)
MIANEVED?!