Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2008-11-18 21:10:03
(#57) Örülök, hogy aránylag közel lakom a Lurdyhoz, megpróbálok elmenni, igaz, nem hiszem, hogy sok dolgot vennék...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-11-18 20:54:47
(#56) Nagyon szép ez a termék-felhozatal, csak nekem sok. Mivel a konzoljátékipar is belehúzott, az a fő cél karácsonyra, mellette 1-2 manga talán belefér. Így örülök, ha jövő karácsonyra be tudom hozni a lemaradást. Eddig mindig tartottam magam, de most le vagyok égve. Elmenni nem fogok. Túl drága, túl messze van, hogy el tudjak menni, túl unalmas az utazás, túl..ságosan összenyálaznám a pultokon a mangákat. Pont.
beküldve: 2008-11-18 20:31:49
(#55) szentem,mindenféle-fajta kiadó lesz(vagy csak mangafan),de külföldi tuti nem lesz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-18 20:37:58
beküldve: 2008-11-18 20:29:23
(#54) Mivel HungaroComix után lesz nem sokkal, ahol valószínűleg elverem azt a kevéske félretett pénzem is ami van, vásárlás nem valószínű; viszont a "premier előtti" szinkronos Hellsing miatt kötelességemnek érzem, hogy elmenjek.
Lenne két egészen ostoba kérdésem:
A Lurdy házon belül mégis merrefelé lesz?
Ez most kifejezetten mangafanos rendezvény, azaz nem lesz jelen más kiadó, sem külföldi mangás pultok (pl Trillian)?
Lenne két egészen ostoba kérdésem:
A Lurdy házon belül mégis merrefelé lesz?
Ez most kifejezetten mangafanos rendezvény, azaz nem lesz jelen más kiadó, sem külföldi mangás pultok (pl Trillian)?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Csabáék elég rég ezen dolgoznak (ezt onnan tudni rendszerint, h NAGYON elvannak tűnve)
Úgyhogy szvsz nem lesz semmi gond.
Úgyhogy szvsz nem lesz semmi gond.
MIANEVED?!
Friss megjelenések:
• manga: Hellsing 3, Death Note 3, NANA 3, Kensin 5, Árnybíró 12
Így egyszerre mind? xD Ez így picit húzós, remélem nem lesz semmi baj. (lekopogja)
Az Árnybírót tuti lestoppolom, miest lesz a webboltban. A többi is érdekel, de majd meglátom, hogy lesz "kedvem".
Kedvem értsd=pénzem. xS
A DVD-k különösebb lázba engem speciel nem hoztak, (a díszdoboz nem érv.) Talán a DN, de az is "kedv" kérdése.
Szerk: miyu 2008-11-18 19:30:50
Akkor hol lehet jelentkezni az AMV-versenyre?
Gondolom kapunk még infót addig.
MIANEVED?!
Ennek a rendezvénynek nincs valami oldala/weblapja ???
Nem tudok róla!
Akkor hol lehet jelentkezni az AMV-versenyre?
Kockanyúl x3
beküldve: 2008-11-18 19:17:08
(#49) Sr.Amgy olvassa valaki az URL-t?Ez a 300-adik topic!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
végigkattintgattad,vagy csak párat rányomtál,mondván,ennek nincs vége?
Amgy izgulok,és ez volt közelebb
NE ide offolj ilyennel.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-18 19:14:06
beküldve: 2008-11-18 19:13:26
(#47) végigkattintgattad,vagy csak párat rányomtál,mondván,ennek nincs vége?
Amgy izgulok,és ez volt közelebb
Yep,2 nap múlva naruto manga,és kiderül halott-e kakashi,vagy sem!!!
Ezt most muszáj volt?
MIANEVED?!
Nekem már régóta van gitárom nyenyenyeeee
Az a yamaha jó amúgy strato vagy tele? Esetleg más?
Hát....Strato formája van,de a nyereg fölött a gitár (ha szemben állsz vele akk látod így) bal alsó sarka,rézsutasan meg van döntve,egy részen...Ilyennel még nem találkoztam.Amgy a színe meg sima fekete,mielőtt kérdeznéd.
Yep,2 nap múlva naruto manga,és kiderül halott-e kakashi,vagy sem!!!
[QUOTE]... ez a 3-at fizet 4-et vihet akció meddig érvényes? /QUOTE]
A rendezvény alatt és napokon belül a webboltba is (amíg a készlet tart).
A rendezvény alatt és napokon belül a webboltba is (amíg a készlet tart).
még annyit szeretnék hogy ha most előrendelem azokat a cuccokat amiket akarok (kenshin5, Dn dobozzal, bleach, meg dn2 manga (azt hiszem ezekre tartok igényt) akkor ezek elvileg mivel most előrendelni lehet gondolom a rendezvényre jönnek ki és akkortól van akció ugye? és akkortól van az egyik ingyen akkor is ha nem ott vezem meg a rendezvényen, ugye?
na jó ebbe már én is belebonyolódtam O.o XD remélem azért érthető
és köszönöm az előzőre a választ
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-11-18 18:39:16
(#43) Nemér, hogy az összes jó program Bp-n van T_T
Énisakarokmenni!! T_T de diákjegyel is elképesztő buszjegyárak vannak, szóval nem fognak elengedni...
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Szerk: Shoujo 2008-11-18 18:40:59