Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Sajnálatos módon az utazás nem lenne jó. Az AMV verseny nem igazán izgat, vetítések közül a DN-t lecsekkolnám, de az 1. rész előtt befejeztem a sorozatot. Ezért azt kellene megnézni előbb. A talikat viszont tudnám értékelni. Amúgyis eltévednék Pesten.
Am nekem az újdonságok közül a BLEACH XBOX szúrta ki a szememet
vajon lesz 1. kötet belőle?
A Naruto 1. kötete már újra lett nyomva. Kb. 10 napja kapható.
ÁÁÁÁ NAGYON jóó!!!!!
Ennek nagyon örülök!
Akkor tényleg vehetem a Narutot
Kicsit hülyén nézne ki, ha nincs meg az 1. kötet de megveszem a 2. és 3.
A Naruto 1. kötete már újra lett nyomva. Kb. 10 napja kapható.
ehhez csak annyit mondanék h nem hiába időzítette néhány kiadó az új mangakiadványait a hungarocomixra, hogy megértesse az emberekkel h nem csak képregényes rendezvény, hanem a keleti képregények is szerepeltetik magukat!
Igen, de gondolom az AnimeKarácsonyon nem lesznek nyugati képregények... szóval "kénytelen" leszek Hungarocomix-ozni is...
Envy:
Köszi azért
Szívesen
Persze ezt azért, mert:
Nem lesz kísértés, h más mangákat is vegyek
Jelenleg elég a Mangafan-os kiadvány sorozat XD
Egy jó hír: Akivel megyek (barátom) Azt mondta befizet nekem karácsonyra erre a 3at fizetsz 4et vihetsz akcióra
Ami azt jelenti, h meg lesz az összes eddigi Kenshin, + belekezdek a Narutoba...
És igen, én "burzsuj" budapesti egyetemista vagyok, és ott leszek a Hungarocomix-on és az AnimeKarácsonyon is... (igen, így jár, aki mangák mellett nyugati képregényeket is gyűjt )
ehhez csak annyit mondanék h nem hiába időzítette néhány kiadó az új mangakiadványait a hungarocomixra, hogy megértesse az emberekkel h nem csak képregényes rendezvény, hanem a keleti képregények is szerepeltetik magukat!
Vagyis,tegyük fel rendelek 3 mangát(6000ft) és negyediknek kérem a Death Note DVD box-ot(5000ft) (- és ezt ingyen megkapom ?
Igen, 4 rendelésnél csak 3-at fizetsz. A rendszer úgy működik (mint a Bookline-nál is), hogy a négy közül az olcsóbbat ajánlja fel ajándékként. Például: 3 Mondo + egy DVD box irreális lenne.
A példádnál maradva, a box és 2 mangáért fizetsz 9000 forintot (11000 helyet). Ez 20% kedvezmény és nincs postaköltség sem.
Először is szaiasztok.Én már rendeltem egyszer a mangafanról 2 mangát.De ez most nem is lényeg .Most azt szeretném megtudni,hogy igaz-e az ha most rendelek 3 (akármilyen cuccot a webboltból,akkor a 4.-et ingyen megkapom?
Vagyis,tegyük fel rendelek 3 mangát(6000ft) és negyediknek kérem a Death Note DVD box-ot(5000ft) (- és ezt ingyen megkapom ?
Légyszii írjon vissza a szerki!!!
xOXo Ayumi/Misamisa
Szerintem, ha szeretnél és nem derogál neked, hozzánk csapódhatsz
És igen, én "burzsuj" budapesti egyetemista vagyok, és ott leszek a Hungarocomix-on és az AnimeKarácsonyon is... (igen, így jár, aki mangák mellett nyugati képregényeket is gyűjt )