Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Hát aláírt nem volt közte
De most töltöm fel a blogomra, majd mindjárt lesz link.
akkor majd megnézem a blogodon.
amúgy itt van kép az aláírt kártyáról + promokártyáról:
[Link]
De most töltöm fel a blogomra, majd mindjárt lesz link.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
neked is volt közte? ha igen, melyik karakter?
neked a kék vagy a rózsaszín dobozos van meg?
Am mondták hogy volt, de későn jöttem, mert elvitték az orrom elől
ezt Yakumoéktól vetted? mert én annó a maradék Strawberry Panic kártyákat nekik adtam el. XD
Azt vettem észre, hogy néhány fancucc elég gagyi, pl akartam Rozen Maidenes kulcstartót, de a kedvenc szereplőmről rémesem tré volt a figura (Suiginto)
Nem tudom, ki hogy van ezzel. Meg volt egy Rozen Maidenes mobiltartóm, de 2-3 hónap után szétment teljesen. Már alig látszik rajta Shinku, és a kis madzagja is kibolyhosodott, már csak a polcomon tartom, nem használom arra amire való volna.
Szerintem én helyesen döntöttem, amikor azt feltételeztem, hogy ezt Ti sem gondoltátok komolyan.. Erősítsétek meg bennem ezt a hitet
Ennek viszont örülök, hogy így látjátok
Szívesen várunk az engedélyeztetést intéző kis csapatunkba.
Meg úgy általában, több féle animéből is lehetne csinálni fancuccokat, hisz csak Naruto, FMA, Blícs, meg DeszNót van. Mit tudom én, Pl.: Soul Eater, D-Gray Man, NANA, Chrono Crusade, vagy bármi. Igen a mangafan tényleg jó.Én már kb. áprilisban regisztráltam
csak elfelejtettem a jelszót...:S A fancucok is nagyon barók.
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Hali *-* Mizujs? Én most lettem nagy mangafan *.*
Death Note 4ever ^-^
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
én dólgozok és ami nem kell azt eladom szóvala szobámba egy ágy van 2 váltás ruha és a sok sok snime/manga . még a koszt is eladtam a szobámból így futotta az öszes edigi magyar kiadásra talán pár nincs meg itt ot nyári eső meg még pár db
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Jó is lenne! Én nem tudom mióta nem vettem új mangát, mert egy BJD-re gyűjtökXD Egyébként a legutóbbi fancucc, amit vttem az egy Franky-figura volt névnapomra. Még a nyári conon szemeltem ki és kijelentettem, hogy az enyém leszel. És nem vitték el! Hahaha!
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*