Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fanccucok
Kapcsolódó tartalom: Fancuccok
A rendelési felületen nem lehet megadni a méretet. A rendelést simán feladod, majd a rendelésazonosítót feltüntetve megírod a méretet
webbolt@mangafan.hu
webbolt@mangafan.hu
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:02:03
beküldve: 2009-05-15 23:11:31
(#139) HA én szeretnék egy bleach pólót rendelni akkor hogy kell a megfelelö méretet rendelni?
beküldve: 2009-03-24 13:13:49
(#138) Hát nem hogy ennél jobb CB zippot, de semmilyen mást nem találtam és ezt eléggé a zsebemben tudnám. A Hellsingeset meg szinte biztos meg fogom venne, mer nagyon jó, de még jobb lenne mondjuk 5ért.
-
az elsőt máshol lehet kapni, de 8600
Ha zippo, akkor meg is ér annyit, nekem is van pár zippom és van 8k nál drágább, ami nem néz ki ilyen jól, amúgy nagy CB fan vagyok de szerintem az a gyújtó nem annyira fícsör, szóval ne fájjon annyira érte a szíved, találsz jobbat, ha keresel
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-21 18:58:03
(#135) én annak örülnék, ha lennének hellsinges és cowboy bebopos cuccok is
öngyújtógyűjtőként ezekre vágyom leginkább:
öngyújtógyűjtőként ezekre vágyom leginkább:
-
Szerk: ∂z 2009-03-21 18:58:20
beküldve: 2009-03-21 18:42:41
(#134) Ezek a Death Note cuccok nagyon tetszenek... főleg az a fali vászon ahol az útmutató van rajta...
beküldve: 2009-02-07 18:10:23
(#133) [Link]
Itt a link a rendelhető mangákról.
Remélem ez nem az összes, mert pl. nincs Loveless!
Duplapostért bocsi, nem lehetett már szerkeszteni.
wow itt aztán van választék biztos megrendelek pár dolgot
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
yay,van Love hina mangájuk is ^^ ha lesz az 1. kötet is én tuti megrendelem
Attól hogy nincs kinn az oldalon, még bármit megrendelhetsz.
Fuaaaa, és olyan figurát rendeltem. Nincs rajta a honlapon, de nem árulhatom el, hogy mit, mert ajándék lesz, és még a végén az illető meglátja.
[Link]
Remélem ez nem az összes, mert pl. nincs Loveless!
*Következő hozzászólással összevonva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-05-19 15:04:14
yay,van Love hina mangájuk is ^^ ha lesz az 1. kötet is én tuti megrendelem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-31 14:46:49
(#129) hali rendeltem egy bleach DVD körülbelül mennyi idő mulva köldik mert egyszer itt volt a gls szálito nem biztos hogy hozzám jött mert pont jött velem szembe amikor mentem haza
beküldve: 2009-01-31 12:00:08
(#128) Végre megnyitott az AnimeLand webboltja! [Link] Már nagyon vártam! Resiiiiiiiin!
beküldve: 2009-01-31 11:51:46
(#127) beküldve: 2009-01-31 11:48:21
(#126) kösaz mangafan az új vászontáskát,de szentem én inkább a sima táskát fogom megvenni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
aszem a holdfényben már vannak nana cucok, de nem biztos nézd meg a honlapján www.holdfenyteam.hu
Holdfényben láttam pénztárcát, és asszem kitűzőt is...szerintem még lehet náluk más is...
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)