Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OSzAKE - Animés rendezvény Debrecenben
beküldve: 2010-04-27 14:57:01
(#49) Mivel 2010-es élménybeszámolót még nem is írtam, ezért most pótolnám.
Szóval, ismét volt kardszalag, viszont most narancssárga színben (ami tombolaként is használható volt). Ismét ugyanúgy volt folyamatos AMV-vetítés és természetesen jó sok árus. Körülnéztünk a standosoknál, majd megnéztünk pár előadást. Láttuk, hogy jött egy japán csaj, aki leírta/megtanította, hogy van a neved japánul. Konzol helyett meg volt tea, ami szintén ízlett. Tehát odamentünk kicsit pihenni, meg teát iszogatni. Ezután nagy sorok lettek ugyanis megérkezett a sushi. Egyik ismerősöm még nem tudta, hogy a wasabi az csíp, gy megfogta, megette egyben. Hirtelen olyan piros lett az arca. Ezek után benéztünk a szerepjátékosokhoz és ismét megtekintettük a shógi-asztalt, ahova már be akartak ültetni, hogy én is segítsek a kezdőknek. Úgy döntöttem, hogy nem. Mindezek után, bementünk a tornaterembe, ahol szintén megnéztünk egy előadást (aminek nem jut eszembe a neve ). Azután bejelentették, hogy nemsokára tombola lesz. Így már nem volt sok időnk, de még megnéztük egyszer kétszer az árusokat. Majd jött a tombola, az asztal köré gyűlt mindenki, ahol láthatóak voltak a különböző nyeremények. Aminek örültem volna, az egy Dragon Ball-os kártya és három PC játék, végül sajnos nem nyertem semmit, tehát ez nem zavart annyira. Nem vettem semmit, viszont a 576-os standnál adtak ingyen újságot, ami egyébként 900Ft lenne, úgyhogy ennek örültem.
Nagyjából ennyi volt a 2010 OSzAKE részemről.
Szóval, ismét volt kardszalag, viszont most narancssárga színben (ami tombolaként is használható volt). Ismét ugyanúgy volt folyamatos AMV-vetítés és természetesen jó sok árus. Körülnéztünk a standosoknál, majd megnéztünk pár előadást. Láttuk, hogy jött egy japán csaj, aki leírta/megtanította, hogy van a neved japánul. Konzol helyett meg volt tea, ami szintén ízlett. Tehát odamentünk kicsit pihenni, meg teát iszogatni. Ezután nagy sorok lettek ugyanis megérkezett a sushi. Egyik ismerősöm még nem tudta, hogy a wasabi az csíp, gy megfogta, megette egyben. Hirtelen olyan piros lett az arca. Ezek után benéztünk a szerepjátékosokhoz és ismét megtekintettük a shógi-asztalt, ahova már be akartak ültetni, hogy én is segítsek a kezdőknek. Úgy döntöttem, hogy nem. Mindezek után, bementünk a tornaterembe, ahol szintén megnéztünk egy előadást (aminek nem jut eszembe a neve ). Azután bejelentették, hogy nemsokára tombola lesz. Így már nem volt sok időnk, de még megnéztük egyszer kétszer az árusokat. Majd jött a tombola, az asztal köré gyűlt mindenki, ahol láthatóak voltak a különböző nyeremények. Aminek örültem volna, az egy Dragon Ball-os kártya és három PC játék, végül sajnos nem nyertem semmit, tehát ez nem zavart annyira. Nem vettem semmit, viszont a 576-os standnál adtak ingyen újságot, ami egyébként 900Ft lenne, úgyhogy ennek örültem.
Nagyjából ennyi volt a 2010 OSzAKE részemről.
Képeket meg nemsokára töltök.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-27 15:09:18
beküldve: 2009-07-24 19:41:15
(#48) Itt nem vettem figurát de mangát igen. Meg tombolát amivel természetesen nem nyertem. De ez egyébként is jó!
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Nem jó, vámpír, regenerálódik!
Állítsd felszentelt savba. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Moderátor 2009-07-18 15:40:30
Köszönöm Lawliete.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
^^Usagi Tsukino^^
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:59:22
Ha gyűjtesz majd rá zsét elviszlek, Eggyütt úgyis jobb, meg majd viszem ayut is aztán lesz egy szép nagy csapat. Aztán majd elleszünk
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:59:37
beküldve: 2009-07-02 20:25:42
(#43) Én majd egyszer ellátogatok,lehet majd ha középsulis leszek,mert akkor ráérek s lesz szálás.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-06-23 18:46:26
(#42) Én is voltam itt. Nagyon jó volt. Jövőre is megyek! Már készülök.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-27 08:49:46
Kössz az infót. Mettől meddig maradtatok?
10:00 óra után mentünk be, 18:00-kor jöttünk ki.
,,Hitler fején ugrálok!"
Nem kell szarakodni, levágsz belőle néhány centit és mindjárt befér...
Nem jó, vámpír, regenerálódik!
Na ez azért mindjárt jobb...
Nem kell szarakodni, levágsz belőle néhány centit és mindjárt befér...
Nemtom, de szerintem ezért nem kár...
Hát, tény, hogy Arcueid-ből van jobb figura is, de azok jóval drágábbak, vagy a másik probléma meg azzal lehet, hogy túl magasak, és nem férnek el a polcomon. :(
[Link] Ez például pont egy centivel magasabb, mint a hely a polcomon, pedig nagyon szép...
Ez meg tök olcsó is volt (azaz lett volna ), meg a maga módján ez is aranyos.
Megkésve bár de szerintem pályázhatna a legőrültebb oszakes kép című díjért is...a Részeg Deidara:
[Link]
[Link]
LOL! Nagy volt!
Én igazából csak a sógis részlegről tudok véleményt mondani, mert oda voltam beosztva. A jó hírt és a rossz hírt egybefoglalom: kevesen voltunk a sóginál. Öten voltunk, volt 6 tábla (köztük egy olyan igazi szép nagy tábla is: )
és még így is volt, aki nem fért oda. Hát elég rossz volt azt mondani, hogy "Bocsi, esetleg nézz vissza később..."
Jövőre több embert hozunk, és több asztalunk is lesz remélhetőleg, szóval igyekszünk, hogy mindenki kipróbálhassa!
Azt is sajnáltam, hogy a végére már mindenki hazament, pedig még akkor kezdődött a koncert.
Az árusok kínálata is nagyon szép volt. Csak sajnos otthagytam egy alaposan leárazott NekoArc figurát. Erősen gondolkodtam, hogy hazavigyem-e, aztán végül hagytam, és utólag derült ki, hogy féláron volt...