Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-02-21 14:22:37
(#241) Én meg egy Obamat XD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-02-21 14:12:19
(#240) egy dupla kávét kérnék 1 cukorral
ha már kocsma zene kell. akkor ajánlom ezt[Link]
kocsmában lécci ne nyaggassátok az embereket h ne bagózzanak, legalább azon az 1 helyen had legyen nyugalmunk. thx
ha már kocsma zene kell. akkor ajánlom ezt[Link]
-
beküldve: 2009-02-21 14:09:44
(#239) Egyetértek Hanonnal Off topic......
De attól még nem dől szét a világ, hogy megnyitották és hülyeskedünk, hiszen a fórumon ezt szokták csinálni, és ez a fórum egyik lényege... Vagyis fórum társaim írjunk, írjunk,(nyugodtan) és a pincérnő hozzon nekem egy Colát
De attól még nem dől szét a világ, hogy megnyitották és hülyeskedünk, hiszen a fórumon ezt szokták csinálni, és ez a fórum egyik lényege... Vagyis fórum társaim írjunk, írjunk,(nyugodtan) és a pincérnő hozzon nekem egy Colát
jó, ez érthető..de minden fórumon így van, nem? nyitnak egy felesleges topicot, és telepostolják, akkor nem törlik ki, mert népszerű...akkor lenne jó a kifogásolásod, ha csak 1-2 lenne benne, mert az tényleg azt jelentené h felesleges...
Bence: jogos...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-21 14:04:53
Mindenesetre értem Hanon alap problémáját... De addig, amíg nincs korlátozva a topicnyitás, kár rajta ércelődni/epéskedni. Szerintem.
Ez igaz.
Hanon: szökőévente egyszer írsz a fórumra, akkor is csak hogy piszkálj valakit valami miatt. "Ez csak szerintem nem működik így?"
beküldve: 2009-02-21 13:56:47
(#236) Nem_tudok_többet_teni_érted_Ha non... Bocsáss meg!
Yaven: Amúgy ez alapvetően nem egy rossz ötlet. Csakhát igen, piálás közben jöhetnek jó duma-témák, amik miatt vagy átugrunk a dumcsiba, vagy itt bonyolítjuk le a diskurzust.
Mindenesetre értem Hanon alap problémáját... De addig, amíg nincs korlátozva a topicnyitás, kár rajta ércelődni/epéskedni. Szerintem.
Yaven: Amúgy ez alapvetően nem egy rossz ötlet. Csakhát igen, piálás közben jöhetnek jó duma-témák, amik miatt vagy átugrunk a dumcsiba, vagy itt bonyolítjuk le a diskurzust.
Hanon: mert külön kérés volt a külön topic. De kééérlek... Ha ez annyira zavar, akkor ne foglalkozz vele. Ettől többet nem tehetek érted.
Kérnek egy új offtopicot, és hopp, itt is van. Ez csak szerintem nem működik így?
Ezt én is értem, de ha ennek örülnek, akkor miért baj?
Most kevesebb vagy azzal, hogy megnyitották vagy mi?
Nem nekem fáj, csak szimplán nem látom értelmét. És ha egy topicnak nincs értelme, akkor_minek_van? Van már egy offtopic, könyörgöm, gondolkozzunk már. Dupla Naruto topic? Az sem lenne baj?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-02-21 13:50:25
(#234) Hanon problémájára megoldást jelenthetne, ha itt csak a piálásról lenne szó, ott meg minden más off-os dologról....ejj, persze ezt meg betartani iszonyat nehéz lenne.
Na iszom egy Fanta Citromot, hátha attól jön vmi jobb ötletem is
Na iszom egy Fanta Citromot, hátha attól jön vmi jobb ötletem is
Hohó, Dragda, a cinke-vadász wicca!
Szintén wicca?(ugye...?)
A légpuska lett volna a "visszarepülős" válasz estén az újabb ötletem, de látom Neked is vannak jó szomszédaid!
Naná. Vadász az ipse, így vagy ő lövi le vagy én.
Szerk: Ebédtime bitte.....majd jövök.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-21 13:49:27
beküldve: 2009-02-21 13:46:46
(#231) A légpuska lett volna a "visszarepülős" válasz estén az újabb ötletem, de látom Neked is vannak jó szomszédaid!
Egy cinkét? Amivel csak akarod... Mondjuk kíméletesebb, ha csak felédobsz egy kavicsot (már ha tudod hol van...), és elrepül.
Eh, nem jó. Visszajön.
El kéne kérni szomszéd légpuskáját! Muhahahaha
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-21 13:40:32
(#229) Egy cinkét? Amivel csak akarod... Mondjuk kíméletesebb, ha csak felédobsz egy kavicsot (már ha tudod hol van...), és elrepül.
beküldve: 2009-02-21 13:38:53
(#228) Miho: Oh, te szegény. Akkor martini feledve, és előveszek majd este egy kis bort.
Mi az istennyilával lehet kinyírni egy cinkét?
Mi az istennyilával lehet kinyírni egy cinkét?
És akkor most azt magyarázd meg szépen, hogy ezt mia francért nem lehetett az előző offotpicban csinálni? Ott is lehet beszélgetni, jól érezni magatokat, arra van. mi a halálnak mégegy?
Ezt én is értem, de ha ennek örülnek, akkor miért baj?