Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-02-21 13:36:09
(#226) Dragda: Martinit én neeem... *megremeg a félelemtől és a rossz emlékektől* Epegörcsöm lesz tőle. De bor örök kedvenc...*azzal koccint Veled*
Hanon: mert külön kérés volt a külön topic. De kééérlek... Ha ez annyira zavar, akkor ne foglalkozz vele. Ettől többet nem tehetek érted.
Hanon: mert külön kérés volt a külön topic. De kééérlek... Ha ez annyira zavar, akkor ne foglalkozz vele. Ettől többet nem tehetek érted.
Ez egy újabb "Jól érezzük együtt magunkat, és többet beszélgetünk...stb." topic.
A topic megnyitásának az ötlete is egy jó beszélgetésből fakadt, és közkívánatra meg is történt. Szóval mégiscsak volt értelme, ha többen is akarták, nem?
A topic megnyitásának az ötlete is egy jó beszélgetésből fakadt, és közkívánatra meg is történt. Szóval mégiscsak volt értelme, ha többen is akarták, nem?
És akkor most azt magyarázd meg szépen, hogy ezt mi a francért nem lehetett az előző offotpicban csinálni? Ott is lehet beszélgetni, jól érezni magatokat, arra van. Mi a halálnak mégegy?
És miért nem Cadillac a neve ha már kocsmáknál tartunk?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-02-21 13:47:56
Nah igen a takarírtás... Az nálunk is sokáig kényes téma volt,,, Azt hiszem nem lennék jó barátj Anyukádnak - tekintve ezt, és az előző hsz-eidet Róla.
Már csak 3-4 év és mehetek a saját kérómba, leköt majd a meló......Az lesz nekem a Nyárföld...
És most erre iszunk! *meghúzza a képzeletbeli martinis üveget*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-21 13:11:30
(#223) Nah igen a takarírtás... Az nálunk is sokáig kényes téma volt,,, Azt hiszem nem lennék jó barátj Anyukádnak - tekintve ezt, és az előző hsz-eidet Róla.
Hát igen ebben van valami, a madarak itt még hallgatnak. Illetve csak néha tör fel egy-egy "KÁÁÁR" egy-egy varjú szájából, de az is elég ritka.
Hát igen ebben van valami, a madarak itt még hallgatnak. Illetve csak néha tör fel egy-egy "KÁÁÁR" egy-egy varjú szájából, de az is elég ritka.
Minek keltettek föl? Szombat van az Istenekre!
Igen... a tavasz... - bár én még nem érzem, mert tiszta hó minden, így még várat magára a tavasz feeling.
Igen... a tavasz... - bár én még nem érzem, mert tiszta hó minden, így még várat magára a tavasz feeling.
Minek? Jó kérdés. Alszom nagyban, nem is tom mi szépet álmodtam, a lényeg, hogy szép volt, szóval alszom nagyban, mikor már csak azt hallom, hogy anyám ezerrel kiabál a földszintről (szobám az emeleten van), hogy vakarjam már ki magam az ágyból! És ezt miért kellett? Mert fel kellett söpörni azt a k***** konyhát! Nem tudta volna megcsinálni? bahhhh Szóval seprés címén lettem fölzavarva.
Tavasz... Te is éreznéd, ha egy idegesítő kis tollpamacs, alias a cinke, szétdalolná neked a nyugalmad....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-21 13:04:49
beküldve: 2009-02-21 13:00:35
(#221) Minek keltettek föl? Szombat van az Istenekre!
beküldve: 2009-02-21 12:57:49
(#220) Miho: Én kérlek alássan álmosan, mert az ősök kirángattak az ágyból....És most sztrájkolok és tanulás helyett kocsmázok.... pardon kucsmázok.
Amúgy szép az élet, a cinke megőrjít a nyitkikékkel, de érzem a tavaszt.
Amúgy szép az élet, a cinke megőrjít a nyitkikékkel, de érzem a tavaszt.
beküldve: 2009-02-21 12:52:08
(#219) Nah Hanon, szépen inaktívvá tetted ezzel a hsz-el a topicot.
Amúgy: Szerintem nem kell, hogy mindennek olyan, hú de nagy értelme legyen. Ez egy újabb "Jól érezzük együtt magunkat, és többet beszélgetünk...stb." topic.
Sajnálom, hogy nem érted ezt, és hogy ez látszólag nagyon zavar, De azért... Nincs harag ugye...?
De azt hiszem itt a többség jól érzi magát.
Dragda: *visszaölel* Köszönöm jól, kampai! És Te hogy vagy?
Amúgy: Szerintem nem kell, hogy mindennek olyan, hú de nagy értelme legyen. Ez egy újabb "Jól érezzük együtt magunkat, és többet beszélgetünk...stb." topic.
Sajnálom, hogy nem érted ezt, és hogy ez látszólag nagyon zavar, De azért... Nincs harag ugye...?
De azt hiszem itt a többség jól érzi magát.
Dragda: *visszaölel* Köszönöm jól, kampai! És Te hogy vagy?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-21 12:58:48
beküldve: 2009-02-21 12:47:47
(#218) Miho: Üdv Tenéked füstös kis kocsmánkban! *nagyölelés*
Hogy's mint?
Lawliet: Csak nyugodtan. Amíg a pincérnőnk, alias Nolee vissza nem tér.....
Hogy's mint?
Lawliet: Csak nyugodtan. Amíg a pincérnőnk, alias Nolee vissza nem tér.....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-21 12:48:19
beküldve: 2009-02-21 12:41:18
(#217) Miért van még mindig két aktív offtopic?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-02-21 12:41:08
(#216) beküldve: 2009-02-21 12:39:05
(#215) Jó reggelt az iszákos otakuknak! Korán kezdidek drágáim... De nehogymár kimarajak a buliból. Megyek egy üveg borért...
Ez ám a lojalitás! A következő faluban, amit lerohanunk, te erőszakolhatsz először! (;
Majd én fizetem Azzi körét. Nem jó kihúzni a gyufát ezeknél a Kiválasztottaknál... (%
Majd én fizetem Azzi körét. Nem jó kihúzni a gyufát ezeknél a Kiválasztottaknál... (%
Kapok egy cuki, jóképű, kerek hátsójú fiúcskát? Ajvé!
Kapitány, ha így gondolod.....Te raboltad össze
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-21 12:36:25
Ez ám a lojalitás! A következő faluban, amit lerohanunk, te erőszakolhatsz először! (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Azzi: Neked már nem fizetek, mert nem vagyok a beosztottad! Az ember lánya egy kapitányhoz hűséges!
Pihaj...!
Bizony Azzi, új rangod: Fallen Angel.
Na mindegy, majd egyszer visszatérsz, mert már a Kalapácspotty is megmondta, hogy "Fallen angels arrive...".