Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Chrno Crusade
beküldve: 2013-03-23 17:25:04
(#34) Én elvagyok vele, de nem a kedvencem. Olyan átlagos nekem.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-03-23 17:25:20
Én sem voltam tőle elájulva, de nem mondom hogy rossz volt.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-23 17:06:19
(#32) beküldve: 2013-03-22 16:07:03
(#31) Izgi anime volt, nagyon szerettem! (egek, mindenhez ezt írom? XD) A vége olyan szomorú, de egyben olyan édes volt :3
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
jujj....de legalább kétszer olvashatód.... engem csak a növérem vert át karácsonykor a naruto 9-re a 8 borítot tette rá és mikor bele lapoztam akor sem esett le hogy ezt még nem olvastam .....Chrno Crusade-ból 1. és 2. van meg de az animét végig néztem
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:45:02
Inkább fanok és démoniak!
Én karácsonykor megkaptam a chrono Crusade 2*az első részt, 2. részt, és 3.-részt... De az ősök nem kérdezték volna melyik van meg. Nagyszüleim meg honnan tudták hogy nincs meg... Ja am a polyén az h csak a 3. rész hiányzott...
Én karácsonykor megkaptam a chrono Crusade 2*az első részt, 2. részt, és 3.-részt... De az ősök nem kérdezték volna melyik van meg. Nagyszüleim meg honnan tudták hogy nincs meg... Ja am a polyén az h csak a 3. rész hiányzott...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
fúúúú XD barátnőme zt hallota volna, kiszaladt volna világból XDDD őőő szeméylszerint Joshua fan... de azmariat valami okból
/nem tudom igaz-e, de úgy értesültünk, hogy Joshua Azmariával jön össze a manga végén/
ki nem állhatja, már féltékénység szintjén XDDDD*Felesleges idézet törölve. Hiányzó spoiler pótolva.
A moderátor*
Das Leben ist enie Katastrophe... wenn... es leicht ist... machst du es falsch...
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:45:59
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:46:28
beküldve: 2009-11-01 01:01:51
(#26) Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én eltudnék képzelni vmi OVAt Azmariával vagy valami ilyesmi xD
Hmm....Én is.Örülnék is neki
meh....
beküldve: 2009-06-23 19:17:55
(#24) Nagy valamit hagytam ki hogy még nem néztem végig.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-23 19:13:12
(#23) Nekem bejott Aion karaktere xD Olyan igazi rosszfiú. xD Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én eltudnék képzelni vmi OVAt Azmariával vagy valami ilyesmi xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-05-12 18:46:19
(#22)
Szerk: Asuka-chan 2009-05-12 18:46:31
ó dejóóóó! Máris jó napom van!
Azért az animében is kicsinálhatták volna...
jaajj ti kis gonoszok xD amugy igazatok van XD
Anime and Manga 4ever!!
Igen, Chrno visszakapja a szarvait a végén, és sokkal többet láthatjuk a felnőtt alakjában is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.