Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Chrno Crusade
2000 forintos lesz, 8 kötet.
Aion meghal a mangában? Csúcs. Az eltérésekkel kapcsolatban, ha jól tudom a manga végén Chrno visszateszi a szarvait a helyéreXD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Szerk: Moderátor 2009-06-23 19:18:12
beküldve: 2009-05-06 15:09:33
(#18) ez hány részes lesz ez a manga? mert kb 10 pecet néztem belöle és annyira teccett hogy csak azota se néztem de a mangát a conon tuti hogy beszerzem mert ÉRDEKEL!!! ja és az ára vajon ennek is 2000 lesz?
beküldve: 2009-05-06 13:36:46
(#17) ez érthető
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
beküldve: 2009-05-06 13:27:23
(#16) Animében szerencsére van rendes magyarázat miért fog Aion örökké élni. Számomra ez az elgondolkodtató befejezés is nagy pozitívum.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-05-05 18:11:55
(#15) az jo akkor mostmár mindekép el kell olvasnom a mangát
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
beküldve: 2009-05-05 17:59:55
(#14) Azért azt is hozzátenném, hogy Aion egészen más karakter a mangában, ott nem biztos, hogy ennyire fogod utálni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
ó dejóóóó! Máris jó napom van!
Azért az animében is kicsinálhatták volna...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-05-05 17:55:22
(#12) A manga sztem klasszisokkal jobb, mint az anime, kevesebb benne a plothole és az erőltetett keresztény miszticizmus.
Nem is beszélve arról, hogy
Nem is beszélve arról, hogy
Aion elpatkol a végén.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-05-05 17:44:49
(#11) én is kinem állhatom Aion és pont ő élte túl
Szerk: Saya023 2009-05-05 17:45:38
Az ám! A barátnőmmel már a 18. rész óta bőgtünk, és nem is a haláluk viselt meg igazán, hanem hogy Aion túlélte!
Aion!!! Ki nem állhatom.
Mi az utolsó résznél bőgtük el magunkat, pedig megfogadtuk, hogy most erősek leszünk és nem pityergünk!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-05-05 16:57:45
(#9) habár én nem olvastam a mangát úgy tudom ,hogy a manga egy kicsit más szálon fut ezért szerintem mindenképpen érdemes megnézned az animét is
beküldve: 2009-05-05 16:35:15
(#8) Talán az első hat részt láttam ebből az animéből, de az nagyon tetszett. Sajnos nem tudtam végig nézni, mert a péntekjeim foglaltak voltak. A mangát tuti beszerzem conon, de az animét is meg szeretném nézni azért ^^
beküldve: 2009-05-05 16:23:59
(#7) Én hallottam róla, de imádkoztam, hogy ne legyen igaz.
Nah...Lépek
Nah...Lépek
beküldve: 2009-05-05 15:56:59
(#6) nekem eszembe se jutot , hogy ő még élhet ezért akadtam ki a legfőképpen azon ,hogy él
beküldve: 2009-05-05 15:08:01
(#5) Az ám! A barátnőmmel már a 18. rész óta bőgtünk, és nem is a haláluk viselt meg igazán, hanem hogy Aion túlélte!