Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc Japán ételek
beküldve: 2009-10-29 21:37:23
(#23) Kedvenc a szusi -főleg a tigrisrákos- és persze a yaki tori.
Családnak is ízlett, mert mikor készítettem nekik mind elfogyott
Családnak is ízlett, mert mikor készítettem nekik mind elfogyott
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2009-10-29 17:41:49
(#22) Nekem az onigiri a kedvencem (rizsgolyó). Abból isz a tonhalas majonézes töltelék Meg hát természetesen a rákos rámen:)
Szerk: taka_sasuke 2009-10-29 17:42:57
Kedvenc kaja az egyértelműem a tigrisrákos szusi. Nyári conon 2 hatos adagot ettem meg belőle. Nagyon nyamm.
Én nem számoltam... de fixáras kajáldában nekem jóllakni, az azért már teljesítmény / a Wok Seiben emlékszem hogy szó szerint végigettem szinte az étlapot. Pedig nem volt kevés féle cucc/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Az algától meg az ilyen egzotikusabb bigyóktól először én is ódzkodtam, amikor sushit ettem. Aztán a túl nagy "félelemnek" gyomorrontás lett a vége xD
Második alkalommal meg már imádtam
Most már bármikor jöhetne egy adag sushi! ^^
Második alkalommal meg már imádtam
Most már bármikor jöhetne egy adag sushi! ^^
私は日本のファンです。
Haha, na ezt az érzést ismerem . Miután 9 hónapig laktam japán családnál, és szinte minden ételben hinár vagy kagyló úszott. Senki se mondja hogy szereti a japán kaját, amig nem ette azt több hónapon át napi háromszor. Azóta kiköltöztem a családtól vendégházba, és első dolgom volt hogy főztem magamnak egy jó adag pörköltet .
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:00:47
beküldve: 2009-10-28 17:41:35
(#18) XD amikor én rament ettem akor olyan érzésem volt mintha a balatonban úszkálnék és a hínárokat nyalogatnám
"A világ velejéig romlott"
beküldve: 2009-10-28 16:35:19
(#17) Kedvenc kaja az egyértelműem a tigrisrákos szusi. Nyári conon 2 hatos adagot ettem meg belőle. Nagyon nyamm.
A Yaki Tori sem egy utolsó dolog, egésznap eltudnám enni...x)
A Yaki Tori sem egy utolsó dolog, egésznap eltudnám enni...x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na olyat még nem ettem. gyanítom egy darabig nem is fogok.
Ja, még a misoba gyakran raknak vizigesztenyét /magyarul: sulyom/
Ja, még a misoba gyakran raknak vizigesztenyét /magyarul: sulyom/
Szerk: Elnar 2009-10-28 15:43:09
Szóval leginkább olyan "tenger" íze van.
Eddig a leg"tengerízűbb" dolog amit alkalmam volt fogyasztani, az a tengeri sün (uni). Nem lett a kedvencem :P.
Am, valaki evett már Misot, vagy csirkehúsos Rament?
Ha igen, akkor írja le hogy milyen, csak mert kiváncsi vagyok rá! xD
Hát én igen szeretem a misot, csak kb. ugyanilyen ritkán jutok hozzá. Ugye hal, alga, meg van benne tofu is, /aminek állítólag nincs is íze, de szerintem finom/ Kerül bele még plusz alga meg hagyma is gyakran. Meg mindenféle viziség. Szóval leginkább olyan "tenger" íze van. És az egész kb. olyan sűrű hogy "megáll benne a kanál".
Szerk: Elnar 2009-10-04 14:58:04
beküldve: 2009-08-30 09:09:57
(#13) Kedvenc japán ételem, az onigini, de a sushi-t is szeretem. Különben megeszek minden japán kaját, ha látok és mindig ízlik.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-30 08:58:12
(#12) Ha nincs a közelben japán étterem, de meg szeretnél kóstolni valami japánosat, Magyarországon is kapható a Nissin cég által gyártott instant yakisoba.
Igy néz ki:
[Link]
Igaz hogy csak zacskós tészta, de a gyártó Nissin cég Japán legrégebbi instant élelmiszer gyártó cége, Japánban is nagyon hasonlókat forgalmaznak. Nekem mindenesetre ez a tészta nagyon izlett .
Leginkább InterSpárban érdemes keresni a Knorr és egyéb instant tésztaételek táján, bár nagyritkán sima Spárban is láttam.
Igy néz ki:
[Link]
Igaz hogy csak zacskós tészta, de a gyártó Nissin cég Japán legrégebbi instant élelmiszer gyártó cége, Japánban is nagyon hasonlókat forgalmaznak. Nekem mindenesetre ez a tészta nagyon izlett .
Leginkább InterSpárban érdemes keresni a Knorr és egyéb instant tésztaételek táján, bár nagyritkán sima Spárban is láttam.
oké! (lassú az agyam, lusta is vagyok -> elfelejtettem a Google-t!xD bocsi ...)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Szerk: Moderátor 2009-10-04 16:58:34
hát én ebben nem tudok segíteni mert ha sushit eszek akkor az legtöbbször házi XD
annyit tudok mondani:
Google a barátod
annyit tudok mondani:
Google a barátod
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-08-28 15:25:18
(#9) Én már nagyon szívesen megkóstolnám a sushi-t meg a többi japán kaját, csak nem tudom hogy hol kéne. (Budapesten kívül) merre található japán étterem?
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?