Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
MondoCon 2009
beküldve: 2009-09-21 11:34:18
(#18) Már meg is rendeltem a jegyeket(2 db),már alig várom tényleg egy jó ötlet így az ősz kezdetével(bár még várat magával)!
Viszont tényleg nem értek azzal egyet hogy csak Székesig jutott el a rendezvény,ha valaki figyelemmel kísérte volna a MAT honlapját ott le is írják mikor hol volt Con és nem hőbörög,amúgy meg ha a munkám engedte volna hogy elmenjek a vidékiekre is akkor megtettem volna mert milyen jó kaland utazgatni,és felfedezni más városokat,én már voltam így amikor párommal Kecskemétre leugrottunk a japán nap alkalmából,és vittük térképet mint a turisták!Jó sokszor el is tévedtünk mert hát mégsem BP-n voltunk de élveztük!
Most októberben is megyünk már pénteken délelőtt hogy felfedezzünk ezt-azt a városban és hogy élményeket szerezzünk!
Csak ennyit akartam,fogja föl mindenki úgy mint egy jó mókát,és ne zsémbeskedjen mint egy vénember.
Peace!
Viszont tényleg nem értek azzal egyet hogy csak Székesig jutott el a rendezvény,ha valaki figyelemmel kísérte volna a MAT honlapját ott le is írják mikor hol volt Con és nem hőbörög,amúgy meg ha a munkám engedte volna hogy elmenjek a vidékiekre is akkor megtettem volna mert milyen jó kaland utazgatni,és felfedezni más városokat,én már voltam így amikor párommal Kecskemétre leugrottunk a japán nap alkalmából,és vittük térképet mint a turisták!Jó sokszor el is tévedtünk mert hát mégsem BP-n voltunk de élveztük!
Most októberben is megyünk már pénteken délelőtt hogy felfedezzünk ezt-azt a városban és hogy élményeket szerezzünk!
Csak ennyit akartam,fogja föl mindenki úgy mint egy jó mókát,és ne zsémbeskedjen mint egy vénember.
Peace!
de hogy a vidéki con is csak Székesfehérvárig jutott...
mintha most lenne először vidéki con ezt úgy írod. XD
ahol volt Animés rendezvény eddig (con): Budapest, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza; most az utóbbi két(!) évben végre az ország nyugati részén is: Győr és Székesfehérvár.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-09-21 10:29:53
(#16) Jó hogy ennyi rendezvény van.. de miért mind Pesten??? jó tudom központ stb. de hogy a vidéki con is csak Székesfehérvárig jutott... akkor már inkább legyen Pesten! mégiscsak könnyebb oda eljutni..
na mind1 eleget dühöngtem már azon hogy vízfejű az ország.
Pedig szívesen elmennék de tényleg vonatjeggyel mindennel együtt...
na mind1 eleget dühöngtem már azon hogy vízfejű az ország.
Pedig szívesen elmennék de tényleg vonatjeggyel mindennel együtt...
Ne csak nézz, láss is!
beküldve: 2009-09-21 00:30:09
(#15) Jó szórakozást aki megy. Nincs rá keret :(
Nekem 2x annyiba kerülne mint egy pestinek, vonat 4x metró, belépő... ki se merem pontosan számolni. x(
De amúgy az ötlet nagyon jó, van program azért év végefelé is rendesen :)
Nekem 2x annyiba kerülne mint egy pestinek, vonat 4x metró, belépő... ki se merem pontosan számolni. x(
De amúgy az ötlet nagyon jó, van program azért év végefelé is rendesen :)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-09-21 00:32:57
Mivel az őszi MAT-os cont sanszosan passzolom, ezért ez pont kapóra jön. Szóval ha nem jön közbe semmi... *lekopogja*
Talán itt végre sikerül a minimálisan elvárható szervezői feladatok mindegyikét legalább elégséges szinten teljesíteni. Tudom, tudom, idealista vagyok...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
3 jegyet lefoglaltam az Alice cosplayes csoportunknak. Szóval valszeg én, Fisi, meg Fenan jön.
hm, gyorsan frissülnek az infók és gyorsan fogyhatnak a jegyek is
ki tudja már biztosan hogy tud jönni?
ki tudja már biztosan hogy tud jönni?
vajon mennyibe fáj majd a jegy ?
1800 Ft-ba kerülnek a jegyek, előrendelés már lehetséges a Mondo honlapjáról. (sztem csak internetes előrendelés, meg helybenvásárlós jegy lesz)
Egy részről örülük, hogy ennyi program lesz októberben, másrészről viszont nagyon sokba fog ez kerülni (képregényfeszt, MondoCon, AnimeCon+vonatjegy, HalloweenParty)
No de sokkal jobban sajnálnám, ha nem lehetnék ott valamelyiken.^^
Bocsi srácok de én többet vártam azért, ha már 3 napos volt...no mindegy,ez az én véleményem
Mivel a szeptemberi Mondo 8-án jelent meg, a con meg aug 21-23án volt, szerintem még nem volt idő lapzárta előtt egy nagyobb cikket írniuk, úgyhogy én az októberi számban várom a hosszabb leírást.
Hanon: remélem jók az információid. Jó lenne, ha nem lenne november-április tiszta pangás.
Október 11. - képregényes börze
Október 17. - MondoCon
Október 24. - őszi Con
WTF, véget ért a válság? XD
Október 17. - MondoCon
Október 24. - őszi Con
pont hogy nem. a kiadóknak a rendezvényeken meg kell jelenniük hogy az eladott kötetek után kapjanak is pénzt. mert ugye hiába várnak a könyvesboltok fogyásából nem igazán látnak pénzt még ha el is adták a mangát.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
hacsak nem lesz idén is valami karácsonyi rendezvény; téli Con, valaki? XD)
Azt csicseregték lesz AK02, de ez persze egyáltalán nem biztos információ.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-09-20 18:04:44
(#7) Október 11. - képregényes börze
Október 17. - MondoCon
Október 24. - őszi Con
(aztán jön a pangás a tavaszi conig; hacsak nem lesz idén is valami karácsonyi rendezvény; téli Con, valaki? XD)
Október 17. - MondoCon
Október 24. - őszi Con
(aztán jön a pangás a tavaszi conig; hacsak nem lesz idén is valami karácsonyi rendezvény; téli Con, valaki? XD)
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2009-09-20 17:29:24
(#6) Hát szerintem ez valahogy jobb lesz mint az őszi con de mindenki döntse el maga.Lehet hogy elnézek a MondoConra jegyártól függően...valamint most csalódtam a Mondoba...legutolsó oldalon egy nyúlfarknyi szövegből álló kb 10 képpel ellátott cikket kaptunk a NyáriConról!!!Bocsi srácok de én többet vártam azért, ha már 3 napos volt...no mindegy,ez az én véleményem
beküldve: 2009-09-20 17:16:38
(#5) beküldve: 2009-09-20 16:20:54
(#4) Jegyről még nincsen információ. Amúgy ez a K csarnok meg a körülötte lévő zöld terület eléggé homályos elképzelés szerintem, legalábbis aki ismeri a területet az tudhatja, hogy ez igazán érdekesen hangzik.