Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Romeo x Juliet
beküldve: 2013-03-22 15:54:18
(#27) Annyira szerettem ezt az animét is:))
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2011-01-10 19:10:30
(#26) Nekem nagyon tetszett az anime,és persze az eredeti műt is szeretem.
at the end,we all die alone
beküldve: 2011-01-06 22:28:16
(#25) Én 6x olvastam az eredetit, egyszerűen imádom, de miután láttam az animét....egyszerűen lenyűgözött, alig bírtam abbahagyni a sírást utána...
Time waits for no one.
beküldve: 2011-01-06 18:27:59
(#24) Én ugyszint olvastam az eredetit 2-szer, ami tetszett akárcsak az anime de így, hogy most már kis időközönként sokszor leadták kicsit kezd unalmas lenni...
De szerintem is jóra sikerült, habár nagyon is elüt az eredeti William vártozattol és eléggé Sky-Fi lett.
De én szeretem így is.
De szerintem is jóra sikerült, habár nagyon is elüt az eredeti William vártozattol és eléggé Sky-Fi lett.
De én szeretem így is.
beküldve: 2011-01-06 18:20:32
(#23) Én is olvastam az eredetit ami nagyon tetszett,és szerencsére az animében sem kellet csalódnom mert az is nagyon jó!!
Még egyszer anyukám is csatlakozott hozzám és együtt néztük és neki is bejött pedig ő nem nagyon szereti az animéket
Még egyszer anyukám is csatlakozott hozzám és együtt néztük és neki is bejött pedig ő nem nagyon szereti az animéket
beküldve: 2010-12-26 05:53:11
(#22) Az eredetit én is olvastam... Bár nekem az egyszer bőven elég volt, akkor is csak azért olvastam mert suliba kötelező volt
-
beküldve: 2010-12-25 22:36:07
(#21) Az eredetit én is vagy kétszer elolvastam már és az az érdekes, hogy engem általában nem szoktak lekötni az olyan történetek, amit már ismerek, az anime esetében viszont abszolút nem így volt. Minden pillanatát élveztem.
Meg kellene már a mangáját is szerezni
Meg kellene már a mangáját is szerezni
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2010-12-25 14:48:56
(#20) Nekem is tetszett és végig is néztem.
Már nagyon rég gondolkodtam h meg kéne nézni és nem csalódtam:P
Már nagyon rég gondolkodtam h meg kéne nézni és nem csalódtam:P
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-12-25 14:39:00
(#19) beküldve: 2010-12-23 20:59:35
(#18) Bizony!
És a legjobb, hogy nem kell elolvasni a sulira!
Viszont, én éppen ellenkezőleg vagyok vele, annyira megtetszett hogy el akarom olvasni a könyvet is!
És a legjobb, hogy nem kell elolvasni a sulira!
Viszont, én éppen ellenkezőleg vagyok vele, annyira megtetszett hogy el akarom olvasni a könyvet is!
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-20 23:29:17
(#17) Mondjon akárki akármit, nekem ez az anime nagyon tetszett. Jó feldolzáslett, a GONZO jó munkát végzett, tetszett ahogy új köntösbe öltöztették a klasszikus történetet és ahogy a mester más műveiből is becsempésztek szereplőket
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Végignéztem és...
Nem az én műfajom. Nem tetszett, ahogy az eredeti mű keveredett a fantasyvel. Ötletesnek ötletes volt, de ezt nézni 20egynéhány részen át...
Emellett annyira Juliet karaktere sem tetszett. Romeo még elment (ő volt szerintem a legjobban megrajzolt karakter), de azért valahogy furcsa volt, hogy általában Juliet harcolt...
Ez nekem egy 10/6-os mű volt. (De azt is csak Romeo miatt kapta xD)
Nem az én műfajom. Nem tetszett, ahogy az eredeti mű keveredett a fantasyvel. Ötletesnek ötletes volt, de ezt nézni 20egynéhány részen át...
Emellett annyira Juliet karaktere sem tetszett. Romeo még elment (ő volt szerintem a legjobban megrajzolt karakter), de azért valahogy furcsa volt, hogy általában Juliet harcolt...
Igen, maga az ötlet szerintem is nagyon jó, mert ha nem éppen ezt az ismert műt dolgozták volna át, bombasztikus sikert aratott volna. De amikor az ember nézi, akkor mindig a különbségeket keresi az eredeti mű és e között. Legalábbis nálam ez volt, és ezért nem tudtam értékelni maga az ötlet eredetiségét.
beküldve: 2010-06-04 20:05:28
(#15) Hát ez az anime totál hazavágot
Ha valaki fantasyt ír ne nyúlja le klasszikusok kultikus neveit!!
Maga az anime nem lenne rosszabb mint hasonló műfajban írt társai, sőt sokuknál jobb,de akkor sem lopunk nevet!!!
Bocs ha valakinek átlőttem a szívét.
Ha valaki fantasyt ír ne nyúlja le klasszikusok kultikus neveit!!
Maga az anime nem lenne rosszabb mint hasonló műfajban írt társai, sőt sokuknál jobb,de akkor sem lopunk nevet!!!
Bocs ha valakinek átlőttem a szívét.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2010-06-04 20:07:12
beküldve: 2009-12-23 17:46:17
(#14) Végignéztem és...
beküldve: 2009-12-03 13:46:03
(#13) Sziasztok! Én elkezdtem nézni, és az első 5 részt láttam kb, de szerintem jól megcsinálták, + a grafikája is tetszik.
Mondjuk először fura volt, hogy Rómeónak kék a haja xD De sztem jó ^_^ Más hajjal most már nem is tudnám elképzelni
Clau-chan