Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Romeo x Juliet
beküldve: 2009-11-28 16:45:03
(#12) Imádom! De nem akarom megnézni magyarul, mert akkor elveszne az bennem, ahogy eddig felrémlik. Pölö, ahogy a neveket ejtik japánul, Romio és Dzsulietto :)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2009-11-05 15:28:09
(#11) Igazából csak az ő műve alapján készült, ezért nem feltétlenül kell tükröznie az eredeti történetet...mert tényleg különbözik, de nekem tetszik ^-^
Így hát ízlések és pofonok xD
Így hát ízlések és pofonok xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-10-29 16:53:06
(#10) Nekem igazából nem csak a szinkron nem tetszik, de az anime sem a kedvencem... - legalábbis az első 2 rész alapján :/
Nem vagyok maradi; egyáltalán nem, de nekem ez már nagyon "modernizált"... Tehát nem is tudtam, hogy Shakespeare írt repülő lovakról XD [opening után: készült Shakespeare műve alapján.] Hát LOL!
Meg elvileg Romeo a szegény, Júlia pedig a gazdag nemes...
Még nézem egy ideig, ha addig megtetszik, akk ok, ha nem akk nem nézem :Đ
Nem vagyok maradi; egyáltalán nem, de nekem ez már nagyon "modernizált"... Tehát nem is tudtam, hogy Shakespeare írt repülő lovakról XD [opening után: készült Shakespeare műve alapján.] Hát LOL!
Meg elvileg Romeo a szegény, Júlia pedig a gazdag nemes...
Még nézem egy ideig, ha addig megtetszik, akk ok, ha nem akk nem nézem :Đ
私は日本のファンです。
Például az összes "High School Musical"-ben a főszereplő hangja...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:30:11
beküldve: 2009-10-29 14:22:31
(#8) Mondjatok egy sorozatot ahol valakinek ő a hangja. (ne animét). hirtelen nem tudom hova tenni.
Én csak azt nem értem, hogy mostanában miért Markovics Tamás a hangja mindenkinek? (Nemcsak animékben.)
Bírom a hangját, de azért mégis...
Egyetértek...én is szeretem Tamás hangját, mert tényleg jó, de lassan már kicsit unalmas lesz...pl.: sztem Molnár Ilona hangja is hasonló...nagyon jó hang, de rengeteg animében ő a lány hangja így egy kicsit elavult lesz
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:14:50
beküldve: 2009-10-26 13:12:10
(#6) Markovics Tamás volt a Monte cristos Albert hangja is. Romeo meg nagyon hasonló karakter hozzá, így jó, hogy egyforma hangjuk lett.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-10-25 21:48:15
(#5) Én még régen néztem de jó kis anime^^ A története jóxD A szárnyas lovak tényleg arik^^ mondjuk sajnos szinkron nem tom milyen:( nincs animax nálunkxD
beküldve: 2009-10-25 19:43:16
(#4) Elkezdtem nézni,nekem tetszett.A szinkron tényleg nem a legtökéletesebb,de azért élvezhető.Meg a történet is érdekes.A szárnyas lovak a legjobbak.
Én csak azt nem értem, hogy mostanában miért Markovics Tamás a hangja mindenkinek? (Nemcsak animékben.)
Bírom a hangját, de azért mégis...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A halandók leghőbb vágya az örök élet, azonban a halhatatlanok azért hajtanak évszázadokon át, hogy halhatóvá váljanak.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:15:16
beküldve: 2009-10-25 17:33:19
(#2) beküldve: 2009-10-25 15:27:26
(#1) Végre ezt az animét is elkezdték magyarul ^^, bár tény és való, hogy az eredeti szinkron jobb xD
De azért így is jó. Ez egy aranyos anime, bár a valódi Rómeó és Júliától azért eltér. A rajzolása szépe kidolgozott. A karakterek is nagyon tetszenek.
Végül is minden tetszik benne, csak a magyar szinkron nem xD
De azért így is jó. Ez egy aranyos anime, bár a valódi Rómeó és Júliától azért eltér. A rajzolása szépe kidolgozott. A karakterek is nagyon tetszenek.
Végül is minden tetszik benne, csak a magyar szinkron nem xD