• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Bleach
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
MangaFan Webbolt
Eladnék!/Vennék!
Anime-Manga Gyűjtemények
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Detective Conan
Oldalak: 1 2 >>
beküldve: 2012-01-06 20:25:39
(#25)
ghanima
ghanima
[ Megszállott ]
kérdés: ugye nemcsak az első 50 részhez van magyarszinkron készítve????

“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-08-02 11:39:49
(#24)
Wera
Wera
[ Új arc ]
én is szeretem bár csak ritkán tudom megnézni. én sosem jövök rá hamar hogy ki a tettes meg ilyenek de így az izgi

Wera
beküldve: 2010-06-08 19:29:07
(#23)
Szalay Zoltán
Szalay Zoltán
[ Új arc ]
Nekem meg ez a legnagyobb kedvencem, japánban is HATALMAS siker, szerintem a minősége is nagyon jó (ha eltekintünk a sok filler résztől), nagyon sajnálom hogy magyarországon kevesen nézik, és hogy csak -talán- majd valamikor jön a második évad, mindenesetre a mangának van egy rajongói fordítása, elég sokáig, de persze az lenne az igazi, ha meg lehetne venni eredetiben is magyarul.

beküldve: 2010-01-11 17:38:56
(#22)
Fejes Zsolt
Fejes Zsolt
[ Új arc ]
Énszerintem a conan a detective jó sorozat szeretem aszt ahogy rákjön conan és nég utalát sem tesznek hogy ki is az. Szeretem eszt a tílust. Conan a király

beküldve: 2010-01-04 09:20:19
(#21)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Nekem egyik nagy kedvencem,amikor a német RTL2-n láttam kb 10 éve,onnantól kezdve szinte minden részt,amit leadtak megnéztem.Az már más tészta,hogy a neveknek meg a sztorinak a felére nem emlékszem már,de nem is ez a lényeg.
Annak meg kifejezetten örülök,hogy az Animax leadja,mégha nem is a teljes sorozatot.
Akinek meg nem tetszik,az így járt,nem tudja,hogy mit múlaszt el.Nem a rajzolást kell nézni,hanem magát a sztorit.Vannak benne néha béna meg unalmas részek,de még ezek ellenére is élvezhető.
Tavaly a 2. movieját egy kis nosztalgiázásképpen megnéztem,és még mindig tudnak benne újat mutatni.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-11-16 17:20:55
(#20)
Hisa-chan
Hisa-chan
[ Addiktgyanús ]
mondjuk igaz..
de ha nézik..és szerintem nézik akkor abba is lehet igazság hogy népszerű mindkét oldalról megfogalmazva jó sztem

"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-16 13:43:37
(#19)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
ohh, elnézést igazad van

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-16 00:48:45
(#18) Válasz Gilje-sama (#17) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
De valamiért csak szeretik az emberek és tartozik a legrégebb óta folyó sorozatok közé

Ha figyeltél: nem azt írom, hogy nem népszerű, vagy hogy attól, mert népszerű, még nem lehetne jó - de a népszerűségből nem következik az, hogy jó is.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-15 20:27:06
(#17)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
De valamiért csak szeretik az emberek és tartozik a legrégebb óta folyó sorozatok közé nem egyszerűen csak arról van szó, hogy te nem szereted ezt a stílust? Én például falramászom a romantikus regényektől, és nem szeretem a mechákat (kiv. Gurren Lagann), mégsem méltatnám soha az Evangelion értékeit. másrészt mindenkinek más jelenti az értékest.

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-15 20:16:21
(#16) Válasz Anne (#15) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Igen ez igaz, Japán egyik legsikeresebb animéje.13 év után is.Ha valaki megnézi a nézettségi listát mindig benne van az első 5-ben.

Nem kívánom minősíteni a sorozatot, de a népszerűség nem minőségi kategória (értsd: valami nem jó pusztán attól, hogy sokan szeretik).

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-15 19:22:45
(#15) Válasz Winry-chan (#2) üzenetére
Anne
Anne
[ Új arc ]
Tudod miért nem szeretik Magyarországon?? Azt mondták rá hogy selejt anime!! De sztem tök cukki!!

Hülyeségnek tartom pont erre az animére azt a szót, hogy selejt, mivel egyáltalán nem az. Aki továbbnézte a 3. évadtól érti mire célzok.
Igen ez igaz, Japán egyik legsikeresebb animéje.13 év után is.Ha valaki megnézi a nézettségi listát mindig benne van az első 5-ben. Naruto meg silány százalékkal jóval lejjebb.De igazából nem szeretek példákat felhozni, vagy más animékhez hasonlítani. Pusztán megmutatni ezt a "selejt" anime nézettségét.
NEkem egyébként ez a kedvencem.Egyszerűen imádom.Főleg a főszállas részeket, mint FBI vs. szervezet, azok nagyon jó részek.

beküldve: 2009-11-15 19:15:45
(#14)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
ott a pont

beküldve: 2009-11-15 15:33:18
(#13) Válasz Gilje-sama (#12) üzenetére
Hisa-chan
Hisa-chan
[ Addiktgyanús ]
conan a detektiv nagyon jó imádom föleg azt a részét amikor viszaváltozik simichivé
www.deidara-kats.mlap.hu
:)

Asszem tovább kell néznem nincs mese...XD nem mintha nem akarnám

lehetséges
lehet hogy akarod csk nin rá időd nem??

"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-13 19:57:46
(#12) Válasz hogojo (#11) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
conan a detektiv nagyon jó imádom föleg azt a részét amikor viszaváltozik simichivé
www.deidara-kats.mlap.hu

Asszem tovább kell néznem nincs mese...XD nem mintha nem akarnám

beküldve: 2009-11-13 19:38:41
(#11)
hogojo
hogojo
[ Új arc ]
www.deidara-kats.mlap.hu

ádám:)
Oldalak: 1 2 >>