Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Detective Conan
beküldve: 2016-01-03 20:07:49
(#34) Nem tudom miért, de nekem a Conan az egyetlen animém, amit mindig szívesen megnézek... Pedig hosszú ideig (amióta nincs Animax) teljesen elkerültem az anime világát... Furcsa, de egy rész végig élénken élt bennem. És tényleg jó érzés volt újra elő venni és megnézni belőle pár részt. Nekem ez marad a No.1 anime. Persze nem magasztalom égig és tudom, hogy mások számára vannak sokkal jobb animék is, de ha igazi krimi animét/mangát akarunk nézni/olvasni azt biztosan, hogy a Conan a tökéletes választás. Tény és való, hogy van benne bőven filler (persze nagy arányban olyan fillerek is akadnak, amelyek bőven felérnek akár egy manga résszel is). A rajzolásról, annyit szólnék, hogy igen... Az első évadban nekem se a kedvencem a rajzolás, de mondjuk bele néztek például az 5 moziba, vagy az utána következőbe, akkor biztosan észre veszitek, hogy sokat fejlődött. Persze unalmasnak tűnhet az, hogy Ran már 700+ rész elteltével se jött rá, hogy Conan Shinichi, de... Engem ez nem igen izgat. Főként, azért szeretem a Conant mert sok mindenre megtanít, illetve olyan szinten lefoglal, amit csak néhány animéné tapasztaltam. Sajnálom, hogy nincs tovább szinkronizálva, pedig méltán állítom, hogy a legjobb animék egyike! :)
コナン (Conan)
Magyarul nincs kiadva DVD-n sajnos. Tegnap láttam az Animaxon a Movie 1-et, és nagyon jó volt. Nálam megállta a helyét önálló történetként is. De magyarul 50-52 rész van csak sajnos.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-08-05 10:44:11
beküldve: 2013-08-05 00:49:16
(#32) Ohh, de jó kis anime ez!
Imádom!!!
A rajzolása miatt először nem fogott meg, de imádom az ilyen detektíves, nyomozós storykat!
Imádom!!!
A rajzolása miatt először nem fogott meg, de imádom az ilyen detektíves, nyomozós storykat!
Valaki nem tudja honnan lehetne könnyen és gyorsan(és persze ingyen) letölteni az évadokat? legalább egy-kettőt...
Vagy a Moviekat?
Szeretném kiíratni dvdre.
Megvenném a normál dvd-t, de magyarul sajna sehol sem láttam,és neten sem találtam.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-08-05 00:49:34
beküldve: 2013-08-05 00:49:15
(#31)
Szerk: Misaki Mei 2013-08-05 00:53:32
Ha nem néztem el valamit, 300 része van, de nekem nincs türelmem végignézni... pedig eleinte tényleg érdekelt, de már nem igazán
694 része van eddig. +16 movie.
beküldve: 2013-03-22 15:50:20
(#29) Ha nem néztem el valamit, 300 része van, de nekem nincs türelmem végignézni... pedig eleinte tényleg érdekelt, de már nem igazán
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 15:48:22
(#28) Igen hosszú.Végetér valaha?Mondjuk nekem mindegy, mert nem szeretem.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-22 15:36:15
(#27) Szinte minden részben ugyan úgy mennek a dolgok, és nagyon nehezen jutnak az események egyről a kettőre. (pl. conan visszaváltozása, vagy a csajszival való kapcsolata)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-06 14:03:02
(#26) beküldve: 2012-01-06 20:25:39
(#25) kérdés: ugye nemcsak az első 50 részhez van magyarszinkron készítve????
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-08-02 11:39:49
(#24) én is szeretem bár csak ritkán tudom megnézni. én sosem jövök rá hamar hogy ki a tettes meg ilyenek de így az izgi
Wera
beküldve: 2010-06-08 19:29:07
(#23) Nekem meg ez a legnagyobb kedvencem, japánban is HATALMAS siker, szerintem a minősége is nagyon jó (ha eltekintünk a sok filler résztől), nagyon sajnálom hogy magyarországon kevesen nézik, és hogy csak -talán- majd valamikor jön a második évad, mindenesetre a mangának van egy rajongói fordítása, elég sokáig, de persze az lenne az igazi, ha meg lehetne venni eredetiben is magyarul.
beküldve: 2010-01-11 17:38:56
(#22) Énszerintem a conan a detective jó sorozat szeretem aszt ahogy rákjön conan és nég utalát sem tesznek hogy ki is az. Szeretem eszt a tílust. Conan a király
beküldve: 2010-01-04 09:20:19
(#21) Nekem egyik nagy kedvencem,amikor a német RTL2-n láttam kb 10 éve,onnantól kezdve szinte minden részt,amit leadtak megnéztem.Az már más tészta,hogy a neveknek meg a sztorinak a felére nem emlékszem már,de nem is ez a lényeg.
Annak meg kifejezetten örülök,hogy az Animax leadja,mégha nem is a teljes sorozatot.
Akinek meg nem tetszik,az így járt,nem tudja,hogy mit múlaszt el.Nem a rajzolást kell nézni,hanem magát a sztorit.Vannak benne néha béna meg unalmas részek,de még ezek ellenére is élvezhető.
Tavaly a 2. movieját egy kis nosztalgiázásképpen megnéztem,és még mindig tudnak benne újat mutatni.
Annak meg kifejezetten örülök,hogy az Animax leadja,mégha nem is a teljes sorozatot.
Akinek meg nem tetszik,az így járt,nem tudja,hogy mit múlaszt el.Nem a rajzolást kell nézni,hanem magát a sztorit.Vannak benne néha béna meg unalmas részek,de még ezek ellenére is élvezhető.
Tavaly a 2. movieját egy kis nosztalgiázásképpen megnéztem,és még mindig tudnak benne újat mutatni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-11-16 17:20:55
(#20) mondjuk igaz..
de ha nézik..és szerintem nézik akkor abba is lehet igazság hogy népszerű mindkét oldalról megfogalmazva jó sztem
de ha nézik..és szerintem nézik akkor abba is lehet igazság hogy népszerű mindkét oldalról megfogalmazva jó sztem
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|