ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Detective Conan
beküldve: 2012-01-06 20:25:39
(#25) kérdés: ugye nemcsak az első 50 részhez van magyarszinkron készítve????
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-08-02 11:39:49
(#24) én is szeretem bár csak ritkán tudom megnézni. én sosem jövök rá hamar hogy ki a tettes meg ilyenek de így az izgi
Wera
beküldve: 2010-06-08 19:29:07
(#23) Nekem meg ez a legnagyobb kedvencem, japánban is HATALMAS siker, szerintem a minősége is nagyon jó (ha eltekintünk a sok filler résztől), nagyon sajnálom hogy magyarországon kevesen nézik, és hogy csak -talán- majd valamikor jön a második évad, mindenesetre a mangának van egy rajongói fordítása, elég sokáig, de persze az lenne az igazi, ha meg lehetne venni eredetiben is magyarul.
beküldve: 2010-01-11 17:38:56
(#22) Énszerintem a conan a detective jó sorozat szeretem aszt ahogy rákjön conan és nég utalát sem tesznek hogy ki is az. Szeretem eszt a tílust. Conan a király
beküldve: 2010-01-04 09:20:19
(#21) Nekem egyik nagy kedvencem,amikor a német RTL2-n láttam kb 10 éve,onnantól kezdve szinte minden részt,amit leadtak megnéztem.Az már más tészta,hogy a neveknek meg a sztorinak a felére nem emlékszem már,de nem is ez a lényeg.
Annak meg kifejezetten örülök,hogy az Animax leadja,mégha nem is a teljes sorozatot.
Akinek meg nem tetszik,az így járt,nem tudja,hogy mit múlaszt el.Nem a rajzolást kell nézni,hanem magát a sztorit.Vannak benne néha béna meg unalmas részek,de még ezek ellenére is élvezhető.
Tavaly a 2. movieját egy kis nosztalgiázásképpen megnéztem,és még mindig tudnak benne újat mutatni.
Annak meg kifejezetten örülök,hogy az Animax leadja,mégha nem is a teljes sorozatot.
Akinek meg nem tetszik,az így járt,nem tudja,hogy mit múlaszt el.Nem a rajzolást kell nézni,hanem magát a sztorit.Vannak benne néha béna meg unalmas részek,de még ezek ellenére is élvezhető.
Tavaly a 2. movieját egy kis nosztalgiázásképpen megnéztem,és még mindig tudnak benne újat mutatni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-11-16 17:20:55
(#20) mondjuk igaz..
de ha nézik..és szerintem nézik akkor abba is lehet igazság hogy népszerű
mindkét oldalról megfogalmazva jó sztem
de ha nézik..és szerintem nézik akkor abba is lehet igazság hogy népszerű
mindkét oldalról megfogalmazva jó sztem
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-16 13:43:37
(#19) ohh, elnézést
igazad van
igazad van
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De valamiért csak szeretik az emberek és tartozik a legrégebb óta folyó sorozatok közé
Ha figyeltél: nem azt írom, hogy nem népszerű, vagy hogy attól, mert népszerű, még nem lehetne jó - de a népszerűségből nem következik az, hogy jó is.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-15 20:27:06
(#17) De valamiért csak szeretik az emberek és tartozik a legrégebb óta folyó sorozatok közé
nem egyszerűen csak arról van szó, hogy te nem szereted ezt a stílust? Én például falramászom a romantikus regényektől, és nem szeretem a mechákat (kiv. Gurren Lagann), mégsem méltatnám soha az Evangelion értékeit.
másrészt mindenkinek más jelenti az értékest.
nem egyszerűen csak arról van szó, hogy te nem szereted ezt a stílust? Én például falramászom a romantikus regényektől, és nem szeretem a mechákat (kiv. Gurren Lagann), mégsem méltatnám soha az Evangelion értékeit.
másrészt mindenkinek más jelenti az értékest.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Igen ez igaz, Japán egyik legsikeresebb animéje.13 év után is.Ha valaki megnézi a nézettségi listát mindig benne van az első 5-ben.
Nem kívánom minősíteni a sorozatot, de a népszerűség nem minőségi kategória (értsd: valami nem jó pusztán attól, hogy sokan szeretik).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tudod miért nem szeretik Magyarországon?? Azt mondták rá hogy selejt anime!! De sztem tök cukki!!
Hülyeségnek tartom pont erre az animére azt a szót, hogy selejt, mivel egyáltalán nem az. Aki továbbnézte a 3. évadtól érti mire célzok.
Igen ez igaz, Japán egyik legsikeresebb animéje.13 év után is.Ha valaki megnézi a nézettségi listát mindig benne van az első 5-ben. Naruto meg silány százalékkal jóval lejjebb.De igazából nem szeretek példákat felhozni, vagy más animékhez hasonlítani. Pusztán megmutatni ezt a "selejt" anime nézettségét.
NEkem egyébként ez a kedvencem.Egyszerűen imádom.Főleg a főszállas részeket, mint FBI vs. szervezet, azok nagyon jó részek.
beküldve: 2009-11-15 19:15:45
(#14) ott a pont
conan a detektiv nagyon jó imádom föleg azt a részét amikor viszaváltozik simichivé
www.deidara-kats.mlap.hu
:)
www.deidara-kats.mlap.hu
Asszem tovább kell néznem nincs mese...XD nem mintha nem akarnám
lehetséges
lehet hogy akarod csk nin rá időd nem??
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
conan a detektiv nagyon jó imádom föleg azt a részét amikor viszaváltozik simichivé
www.deidara-kats.mlap.hu
www.deidara-kats.mlap.hu
Asszem tovább kell néznem nincs mese...XD nem mintha nem akarnám
beküldve: 2009-11-13 19:38:41
(#11) conan a detektiv nagyon jó imádom föleg azt a részét amikor viszaváltozik simichivé
www.deidara-kats.mlap.hu
www.deidara-kats.mlap.hu
ádám:)