Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
beküldve: 2010-02-28 19:16:30
(#391) Fruits basket
úúú de rég láttam!
úúú de rég láttam!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-02-28 19:16:54
Zodiákus jegyek? Állatövek?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 19:15:20
beküldve: 2010-02-28 19:11:58
(#389) Valami segítség?
"Kiskutya szemekkel néz."
"Kiskutya szemekkel néz."
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-02-28 19:12:50
nem nem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-28 19:08:44
(#387) Nem a Saiunkoku Monogatari -ból az egyik tisztviselő?
ha van bátorságod hozzá?XD
beküldve: 2010-02-28 19:05:54
(#385) Télleg az, foggalmam sincs.
Barkóbázni lehet?
Barkóbázni lehet?
Szerk: knightslords 2010-02-28 19:08:29
gonoszXD
beküldve: 2010-02-28 19:00:39
(#383) És a kicsi? XD
Mind1 te jössz:
Mind1 te jössz:
Kamisam Kazoku: Tenko és Osamu Kamiyama
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 18:54:26
beküldve: 2010-02-28 18:35:12
(#381) És itt van immár a kép:
Cím:?
Öreg:?
Csaj:?
Manócska az öreg fején:?
Cím:?
Öreg:?
Csaj:?
Manócska az öreg fején:?
Szerk: knightslords 2010-02-28 18:36:02
oké: D te jössz
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 18:31:50
beküldve: 2010-02-28 18:27:01
(#379) Ookami ga Kuru, Gib mir Sonne:
a fiú: Sirius
a lány: Beatrice Midhat
(ez jó nehéz feladvány, DE rajtam nem fog ki!)
a fiú: Sirius
a lány: Beatrice Midhat
(ez jó nehéz feladvány, DE rajtam nem fog ki!)
nagy perverz a helyes megszólítása.
kiegyensúlyozott
tess:
na kik ezek és miből vannak?
másik kedvenceim...
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 16:51:22