Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Gungrave?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem. Kicsit komolytalanabb alkotás annál.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Fist of the north star? Toki?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Mondtam már, hogy nagyon, de nagyon szeretlek?
De nem, erre most csakazértsem csapok le, túl epic a karakter ahhoz, hogy ellopjam valaki más elől. Amúgyis, csak most értem haza a pénteki ivászatból. Itthon se voltam, amikor posztoltál. D=
(LUV-LUV)
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-02-26 21:56:45
Nem hiszem, hogy nagy gond lesz belőle... Mondjuk Ginkóból se hittem, hogy az lesz.
Szenttehén mondjuk azonnal le fog rá csapni, ha meglátja... Rá van izgulva a bácsira már jó ideje.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-26 21:50:22
KRAUSER-SAMAAA~
Elnézést a tiszteletlenségért.
Glje: Luva lenne a másik?
szerk: ja,hogy akkor jöhet a következő
Könnyű lesz xD
Szerk: Souichiro 2010-02-26 21:32:19
oké, megelégszem ennyivel is, jöhetsz
XD
XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tiszteletreméltó asszony.
Ő öreganyám.
Tudja a bánat...xD
Tudja a bánat...xD
igeeeeeenXD és a másik ki? 8Đ
Julious, a fény örzője
Clavis, a sötétség örzője
Randy, a szél örzője
Lumiere, a víz örzője
Oscar, a tűz örzője
Marcel, a természet örzője
Zephyr, az acél örzője
Olivie, a Szépséget hozó álmok örzője
Revar, a föld örzője
Clavis, a sötétség örzője
Randy, a szél örzője
Lumiere, a víz örzője
Oscar, a tűz örzője
Marcel, a természet örzője
Zephyr, az acél örzője
Olivie, a Szépséget hozó álmok örzője
Revar, a föld örzője
Igen,kérek segítséget
Utolsó senkiházi vagyok,tudom...xD