Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
nem kell, kitalálom
Kushinada Nemura?
Kushinada Nemura?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-26 18:51:46
Kaname Asagiri
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Akkor Ookami Kakushi? asszem annak hasinló a rajzolása
beküldve: 2010-02-26 18:25:22
(#296) hú... passz.
beküldve: 2010-02-26 17:43:30
(#294) Ígyisvan.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-26 17:32:22
(#292) Ohh. Akkor itt van:
Egyetlen normális kép nincs szegényről, amúgy. Ezt is én vágtam ki.
Egyetlen normális kép nincs szegényről, amúgy. Ezt is én vágtam ki.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Bár csak tipp, de szerintem Duke Togo a Golgo 13ből.
Kiráz a hideg tőle. De nem szeretem.
Kiráz a hideg tőle. De nem szeretem.
beírtam megint, aztán meggondoltam magam és átírtam
ha estig nem fejti meg senki bennhagyom
ha estig nem fejti meg senki bennhagyom