Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
És Háté nyert!
te jössz
Már rég láttam és a kezdeti lelkesedésemet elvette a több, mint fél órás filozófiai jellegű beszélgetés (ráadásul még hülyeségeket is mondtak) az egyik részben. Pedig kíváncsi lennék, hogy mi volt a végkifejlet.
Hmm...az új kép...olyan ismerős a rajzolás. De miben láttam hasonló arcformát?
ha nem nem
Na kivagyoooook?
Csodálkozom, hogy még él.
A képen látható szereplő nem fiúcska. És az anime sem yaoi, amiben van. Az eddigi találgatások pedig helytelennek bizonyultak. Még egy képet linkelek, hátha valaki rájön mégis. (Habár az alkotás nem valami ismert)
kotoko oboetete ii yo...
Tweeny Witches?
Deszekszi *____*
Yaven: Pedig van, és még a gitáromhoz is hozzányúlhat... Meg főzni is megpróbáltam neki. Kétszer is.
Amúgy nem tudom, hogy ki az a fiúka, csak hogy ne offoljak már annyit.
Tudom,bújjak el...
De azért tutira padlót fogok majd a megfejtéstől! xD
Ez visszahozza?
Kíváncsi vagyok, hogy ismeritek-e:
Am. sosem gondoltam volna, hogy van ici-pici unokahugod, és hagyod játszani a Gintama figuráddal.
Azért annyira nem drasztikus, ezek csak kiírt DVDk (voltak)... Az, hogy az ici-pici unokahúgom pl. megpróbálta megenni azt a játékcseresznyét, amit a Gintoki figurámhoz kaptam, sokkal drasztikusabb... De ebbe itt most nem mennék bele, mert csúnya off.
Rakhat ez a lelketlen... Elment a kedvem az élettől is.
Vagy átadja a lehetőséget most Yavennek?
Ügyi vagy....ráadásul a kedvenc animéddel bántál így. Ez olyan, mintha én a VK mangáimat wc papírként használnám. *elborzad a gondolattól*