Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
beküldve: 2010-01-10 19:54:11
(#31) oké, mivel ayumu már volt ezért most rakz Dzke a rosszkisfiú
vagy aki a leggyorsabban berakja a következő képet
vagy aki a leggyorsabban berakja a következő képet
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-10 19:56:26
beküldve: 2010-01-10 19:47:42
(#30) Kyou Kara Maou! - Guenter von Christ
Rakhat valaki más.
Rakhat valaki más.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
nem jó az animeaddictson keresni úgy hogy 2004-töl az összes anime mert rengeteg hentai van és a képeiktöl nemtok koncentrálni úgyhogy ezt a módszert passzoltam
Mekkora hentai!!! Ha jót akarsz magadnak megnézed a Dragon Pinket!
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-10 19:17:56
(#28) oké, végülis van három nap a megfejtésre jelenlegi feladványunk:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-10 19:18:36
beküldve: 2010-01-10 19:16:00
(#27) nem jó az animeaddictson keresni úgy hogy 2004-töl az összes anime mert rengeteg hentai van és a képeiktöl nemtok koncentrálni úgyhogy ezt a módszert passzoltam
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-01-10 19:11:37
(#26) oks, úgy látom ez nem megy annyira első segítség: egy 2004-2006 között futó animét keressetek
képfeltöltés.hura felrakod a képet, ott kapsz egy "direkt link a képhez"-t
aztán itt a hozzászólásnál rányomsz, h "Kép" és oda beilleszted és így készült a csokápik
vagy ha máshonnan akarsz képet linkelni, akkor kép megjelenítése és bemásolod az urljét "Kép"-be
aztán itt a hozzászólásnál rányomsz, h "Kép" és oda beilleszted és így készült a csokápik
vagy ha máshonnan akarsz képet linkelni, akkor kép megjelenítése és bemásolod az urljét "Kép"-be
-
Szerk: ∂z 2010-01-10 19:06:40
beküldve: 2010-01-10 19:03:17
(#24) oks, akkro legközelebb az is lesz, de ha nem tudod a rajz, hangulat, valami más alapján rá is kereshetsz én például animeaddictson és animenewsnetworkön szoktam keresgélni egy képhez animét
Ayumu, ha fenn van már a képet photobucketen, akkor vidd rá a kurzort, és kijön egy sor link a képek alatt (Direkt Links, HTML Code, IMG Code, stb.) másold be a kép IMG kódját a válaszodba ide, és megjelenik a kép a fórumban na még mindig róla van szó( ha segítség kell szóljatok) :
Ayumu, ha fenn van már a képet photobucketen, akkor vidd rá a kurzort, és kijön egy sor link a képek alatt (Direkt Links, HTML Code, IMG Code, stb.) másold be a kép IMG kódját a válaszodba ide, és megjelenik a kép a fórumban na még mindig róla van szó( ha segítség kell szóljatok) :
Szerk: Gilje-sama 2010-01-10 19:06:49
Sajnos nem láttam. De amúgy hogyan lehet fotót így betenni, emrt nekem nem ment
beküldve: 2010-01-10 19:01:17
(#22) nem lehetne kicsit ismertebb animékböl?? én szeretem az animét de ezeket nem ismerem . mondjuk amit le fordítottak vagy 1 mellékszereplő 1 ismertebba niméböl . légyszi
kössz
kössz
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-01-10 18:58:10
(#21) én a Master of Mosquito-t akarom már régóta megnézni nem láttad véletelnül? köv:
Nightwalker: Tatsuhiko Shido! igaz?
Yes!! Imádoooom!!!!
Szerk: Ayumu89 2010-01-10 18:56:22
beküldve: 2010-01-10 18:52:56
(#19) Nightwalker: Tatsuhiko Shido! igaz?
beküldve: 2010-01-10 18:40:35
(#18) Köszi a segítséget, még ki kell tapasztalnom ^^
Szerk: Ayumu89 2010-01-10 18:41:17
Ayumu89 képe:
használj szerkeszt gombot.
és a link elején mi a "1.1.1.4/bmi/" a "www." helyén? no mind1
használj szerkeszt gombot.
és a link elején mi a "1.1.1.4/bmi/" a "www." helyén? no mind1
-
Szerk: ∂z 2010-01-10 18:40:34