Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Most lehet, hogy a közelében sem járok, de azért lenne egy tippem: Seiran Shi a The story of saiunkoku-ból?
Eltaláltad. Te jössz?
A plusz infók segítettek?
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-07-03 15:14:57
(#1680) Most lehet, hogy a közelében sem járok, de azért lenne egy tippem: Seiran Shi a The story of saiunkoku-ból?
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
beküldve: 2011-07-02 14:33:50
(#1679) Persze
Az anime két évados, mind a kettő 39-39 részes.Az első évad 2006-ban indult, második 2007-ben. Az anime egy regénysorozaton alapszik(az első könyv 2003-ban jelent meg). Az író nevét nem árulom el, de az illusztrációkat Kairi Yura készítette hozzá. Manga is született ebből a történetből, ami az Asuka nevű újságban fut. remélem segítettem
Az anime két évados, mind a kettő 39-39 részes.Az első évad 2006-ban indult, második 2007-ben. Az anime egy regénysorozaton alapszik(az első könyv 2003-ban jelent meg). Az író nevét nem árulom el, de az illusztrációkat Kairi Yura készítette hozzá. Manga is született ebből a történetből, ami az Asuka nevű újságban fut. remélem segítettem
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-07-01 23:27:07
(#1678) Kaphatunk esetleg valami segítséget?
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2011-06-28 22:18:45
(#1677) Nagyon szeretem a sword of the stranger...de szerintem nem volt könnyű.nem annyira ismert, sajnos.
Hát nem tudom mennyire nehéz...
Hát nem tudom mennyire nehéz...
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy végre találtam egy igazán nehéz feladványt...
Igen, a válasz helyes
Igen, a válasz helyes
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2011-06-27 21:22:44
(#1675) sword of the stranger-Nanashi?
beküldve: 2011-06-26 23:09:07
(#1674) Oké, itt a következő:
Szerk: Balus 2011-06-26 23:09:29
beküldve: 2011-06-26 23:03:30
(#1672) Sakuragi Rokurota - Rainbow
beküldve: 2011-06-26 21:20:18
(#1671) Darcia a Wolf's Rain-ből
így van
beküldve: 2011-06-26 14:33:58
(#1668) Ő lenne az
Szerk: Sarayu 2011-06-26 14:35:53
Tsuruga Ren- Skip Beat
igen igen ez a helyes megfejtés ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)