Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Nagy hiba, mert nagyon jó kis anime te jösz :3
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2011-07-24 16:23:48
(#1710) Nem nézem, szóval viszonylag nehéz volt azonosítani. Beletelt két percembe.
Tiger & Bunny, Karina "Blue Rose" Lyle
Tiger & Bunny, Karina "Blue Rose" Lyle
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Igen, a válasz teljesen helyes!!!!!
Te jössz!
Te jössz!
nos akkor rakom is őt :)
Az "álnevét" és az igazit is szeretném :) ha nem megy, majd írok segítséget
Fallen csak szólok, hogy ezt úgy játszuk, hogy valaki rak egy képet és aki kitalálja, hogy ki az, az rak :) Nem csak úgy össze-vissza...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2011-07-24 16:17:57
beküldve: 2011-07-24 14:18:56
(#1708) Shaolin leszámolás : Kimiko Tohomiko
Egyébként a linknél ott volt a neve is, de amúgy is tudtam :)
Amúgy ez anime egyáltalán?
Egyébként a linknél ott volt a neve is, de amúgy is tudtam :)
Amúgy ez anime egyáltalán?
Szerk: Melani 2011-07-24 15:39:35
beküldve: 2011-07-24 14:06:26
(#1707) beküldve: 2011-07-24 10:19:42
(#1706) Igen, a válasz teljesen helyes!!!!!
Te jössz!
Te jössz!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
(mind a kettőnek kérném a nevét)
Jesse Glenn & Plitheon - Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (Bakugan Szörny Bunyósok: Gundaliai megszállók)
beküldve: 2011-07-23 19:06:16
(#1704) Igen
u.i :vajaskenyér, ide képet kell rakni, a másikhoz kell leírás( a "Kire gondoltam?" részhez) ha nem tudod hogy kell képet iderakni segítek ha kell .
u.i :vajaskenyér, ide képet kell rakni, a másikhoz kell leírás( a "Kire gondoltam?" részhez) ha nem tudod hogy kell képet iderakni segítek ha kell .
OOOhhhhhhh!!!!!! Bocsi!!!!!Elnéztem!!!!!!!!
Hát igen, a képrakással kicsit gondban vagyok, de megpróbálom!! (remélem sikerült)
(mind a kettőnek kérném a nevét)
beküldve: 2011-07-23 18:42:49
(#1702) Igen
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Szerk: Lamia 2011-07-23 18:45:52
beküldve: 2011-07-23 18:18:02
(#1701) OK!! (akkor írok én)
Egy arany-barna (alul vörös) haju srác vagyok, a Bakuganom (társam) Ventus elemű. Mindig úgy beszélek, mint ha színházban lennék, a csatákban meg szinte beleélem magam!!
Lehet találgatni ..........
Egy arany-barna (alul vörös) haju srác vagyok, a Bakuganom (társam) Ventus elemű. Mindig úgy beszélek, mint ha színházban lennék, a csatákban meg szinte beleélem magam!!
Lehet találgatni ..........
Gantz,Shion Izumi.
Rakhat helyettem,aki akar.
Rakhat helyettem,aki akar.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-07-23 15:18:22
(#1699) (Zan)Natsume Yuujinchou (san) -Nyanko-sensei (vagy Madara ahogy tetszik)
te jösz :3
beküldve: 2011-07-22 20:44:09
(#1697)