Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Nekem is jól esik néha
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-02 10:36:27
(#1771) Szeretek veszekedni :P Néha kifejezetten jól esik xD
Gondoltam egy számra. Nem. Mégsem. "I know you want to be canadian, please."
Az xD
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2011-08-01 02:36:20
(#1767) Azazel izzé, Akutabe?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
nem annál sokalta betegebb és őrűltebb
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2011-08-01 00:39:01
beküldve: 2011-08-01 00:37:18
(#1765) Ao no exorcist?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Bizony :) A legjobb idei termés^^
Te jössz
Te jössz
Hát én jobbra számítottam :) Sztem ami jó ebben az idényben azaz Usagi Drop meg az No.6 (jó meg az Uta no prince-sama maji love 1000 xD de az annyira rossz h már jó )
na de a kép:
beküldve: 2011-08-01 00:29:34
(#1763) Bizony :) A legjobb idei termés^^
Te jössz
Te jössz
Végülis igaz, de legalább egy időre nyugtunk lesz:)
Szerk: Arino-chan 2011-08-01 00:30:08
Blood C - Saya Kisaragi
okos dolgo volt :)
beküldve: 2011-07-31 23:45:41
(#1760) Remélem nem nehéz :)
Amúgy szóltam a moderátornak, mert már idegesített... -.- Remélem le lett tiltva...
Szerk: Arino-chan 2011-07-31 23:48:14
Ömm... The Orphan "Koji" a Gosick-ból?^^
Tied a pálya!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2011-07-31 20:38:18
(#1757) beküldve: 2011-07-31 20:16:24
(#1756) jah és am nagyon kemények vagytok sok szerencsétlen rajzfilmes csira fasz!! nagyon félek tőletek!! majd jöttök ozt narutósan lekaratéztok nem?? szánalmasak vagytok életetek sincsen!! :P
Pont tudok karatézni. Meg sok mást is tudok, amit például te nem.
Vegyük például a kulturált viselkedést és kommunikálást más emberekkel. Az egy olyan dolog, ami azért létezik, hogy Mi, emberek békében tudjunk egymás mellett élni, fölösleges konfliktusok nélkül.
Ha olyan nagyon tapasztaltnak és vénnek gondolod magad válogasd meg a szavaidat és verd a fejedet a falba napi háromszor-négyszer, csak hogy nekünk is, meg neked is jó legyen.
Béke van és szeretet
Gondoltam egy számra. Nem. Mégsem. "I know you want to be canadian, please."
Trollok: Ne állj le velük vitatkozni, mert akkor lealacsonyodsz az ő szintjükre, és a rutinjuk segítségével legyőznek XD
am sztem még a trollok is normálisabbak mint ez maradjunk inkább a gnómoknál
beküldve: 2011-07-31 18:46:32
(#1754)